Brza i pouzdana dostava - eKupi.rs - Vaša Internet prodavnica
Katalog proizvoda

Brza i pouzdana dostava

im.ashx.jpg
Dostava na Vaša vrata...

Uslovi dostave

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekat. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan da nosi robu do sprata na kome se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem dostavnih službi  koje obavljaju usluge transporta.

Okvirni rok isporuke je 2 radna dana.
Cena usluge dostave je 250 dinara sa pdv-om za teritoriju cele Srbije.
Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda  ili državnih praznika.

Ostali uslovi dostave:
Proizvodi će biti zapakovani tako da  uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu da se oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda da  proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno da odbije  preuzimanje  pošiljke na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe da potpiše otpremnicu ili dostavnicu koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Ako imate pitanja ili želju da  proverite gde se nalazi vaša pošiljka ili imate reklamacije na dostavu molim vas pošaljite email na adresu  info@ekupi.rs