Nežna koža i zavodljiva lepota - Braun - eKupi.rs - Vaša Internet prodavnica
Katalog proizvodaOdaberite poklon za vaše najbliže

Ove godine razveselite svoje najmilije NOVIM Braunovim poklonima koji kao da su stvoreni za njih.

FEBRUARSKA AKCIJA

ZA NJEGA

NOVI aparat za brijanje Braun Series 9 sa trimerom koji ima presvlaku od titanijuma.

Neka najvažniji muškarac u vašem životu ove godine izgleda zaista odlično uz pomoć poklona koji spaja preciznost i udobnost, a čiji dizajn potpisuje Braun. Kao najučinkovitiji i najnežniji aparat za brijanje na svetu, 

NOVI Braun Series 9
 s tehnologijom SyncroSonic™, koji uklanja više dlačica jednim potezom nego bilo koji drugi brijaći aparat, pravi je izbor za vašeg posebnog muškarca. Zlatni trimer sa presvlakom od titanijuma reći će mu u tren oka da je upravo on najsjajnija zvezda u vašem životu.

Linija Braunovih proizvoda za oblikovanje i uređivanje dlačica 

Za muškarca koji zauzima važno mesto u vašem životu linija Braunovih proizvoda za oblikovanje i uređivanje dlačica sada donosi i NOVI trimer za bradu sa točkićem za precizno podešavanje koji omogućuje najpreciznije podrezivanje do sada, tako da svaki muškarac sa lakoćom može definisati i pokazati svetu svoj individualni stil. 

Za njega

Pogledajte ostatak ponude brijača i trimeraZA NJU 
Braun Silk-expert IPL

Ovaj predivan poklon važna je prekretnica u uklanjanju dlačica IPL tehnologijom – što ga čini savršeno prikladnim za ljubiteljku tehnološki naprednih rešenja i lepote u vašem životu. Tehnologija SensoAdapt™ neprekidno prilagođava intenzitet svetlosti tonu kože i klinički je testirana za sigurnu i učinkovitu upotrebu kod kuće –  a rezultati pokazuju da su korisnice već nakon četiri nedelje tretmana primetile značajno manji rast dlačica.

NOVI Braun Silk-épil 9 SkinSpa

Šta kažete na predivnu, neprekidno glatku kožu kao poklon za ove praznike? Sa najboljim sistemom 3-u-1 na svetu, koji kombinuje epilaciju i eksfolijaciju, NOVI Braun Silk-épil 9 SkinSpa savršen je poklon u ova užurbana vremena. Brza i jednostavna epilacija sa masažnom eksfolijacijskom četkicom pretvoriće rutinu nege u nešto što se jedva čeka, a bežična upotreba kao i mogućnost korišćenja pod vodom garantuju prilagodljivost. 

Za nju

Pogledajte ostatak ponude epilatora i aparata za negu kose


ORAL B Dentalna higijena


Oral B električne četkice za zube poseduju naprednu tehnologiju za pranje koja odgovara svakodnevnim izazovima oralne higijene. Belji zubi i zdravije desni - otklonite i do 100% vise plaka u odnosu na običnu četkicu. Oral B preporučen od strane stomatologa širom sveta!

Dentalna higijena