Načini plaćanja - eKupi.rs - Vaša Internet prodavnica
011 2070 607
Katalog proizvoda

Načini plaćanja

100% Sigurno plaćanje karticama, jednokratno ili na rate.

Ekupi nudi više vrste plaćanja preko webshopa:

1. Plaćanje platnim karticama:

Ekupi Vam je omogućio plaćanje MasterCard, Maestro, Visa i American Express karticama banke Intese do 12 mesečnih rata! Prilikom odabira kartice otvoriće Vam se mogućnost da u padajućem meniju izaberete broj rata na koji želite da podelite plaćanje ukupnog iznosa narudžbine. 

Master Card UniCredit banke na 3, 6 ili 12 rata! Prilikom odabira načina plaćanja birate JEDNOKRATNO plaćanje Vašom MasterCard karticom ali nakon obavljene kupovine, kontaktirate UniiCredit banku i javite im na koliko mesečnih rata želite podeliti iznos - 3, 6 ili 12.

American Express, Visa, Maestro, Master Card – jednokratno za korisnike drugih banaka.

U želji da svojim kupcima omogućimo 100% zaštitu za transakcije plaćanja na našim stranicama, koristimo Verisign Secure Site EV, trenutno najbolji sigurnosni sertifikat u svetu. Verisign je naš prvi i jedini pravi izbor - www.ekupi.rs svojim kupcima pruža najviši standard zaštite podataka na Internetu.

vv.jpg
2. Plaćanje na žiro račun Ekupi: nakon porudžbine preko webshopa dobićete e-mail ponudu sa podacima o plaćanju.  Uplatu iznosa označenog na ponudi uplatite na žiro račun Ekupi d.o.o. :

Banca Intesa a.d.
Žiro račun: 160-358226-61

Poziv na broj je označen na ponudi koji ste prethodno dobili na e-mail prilikom porudžbine


Unicredit Bank a.d.
Žiro račun: 170-30020323000-201

Poziv na broj je označen na ponudi koji ste prethodno dobili na e-mail prilikom porudžbine


3. Plaćanje pouzećem: Ekupi je za vas omogućio plaćanje prilikom dostave preko kurirske službe City Express. Prilikom dostave, dostavljaču plaćate gotovinom iznos koji je naznačen na računu. Ukoliko vas dostavljač ne pronađe na dostavnoj adresi, pokušaće još jednom da vam dostavi pošiljku o čemu će vas obavestiti.

4. Plaćanje čekovima na 12 rata: Ekupi je u saradnji sa kurirskom službom City Express omogućio kupcima iz cele Srbije plaćanje čekovima građana na 12 rata.

Čekovi se predaju kuriru City Express-a po prijemu robe i kurir ih pregleda na licu mesta. Čekove može predati isključivo vlasnik čekova uz važeću ličnu kartu i čekovnu karticu. Ne mogu se kombinovati čekovi više lica pri plaćanju. Minimalan iznos na čeku je 500 din, maksimalan iznos čeka je 5000 din. Ako iznos po jednoj rati prelazi 5000 din, molimo Vas da na isti datum popunite više čekova. Detaljnije klikom ovde.
U slučaju da nakon izvršenog poručivanja bude utvrđeno da je omaškom na sajtu u odnosu na poručeni model označena pogrešna cena (na primer umesto 1000 dinara, stoji cena 100 dinara), prodavac će nastojati da kupca u što kraćem roku obavesti o uočenoj grešci i tačnom iznosu cene koja je za poručeni model važila u trenutku poučivanja. U tom slučaju kupac ima pravo da poručeni model plati prema ispravnoj maloprodajnoj ceni ili da odustane od porudžbenice.