O nama - eKupi.rs - Vaša Internet prodavnica
011 2070 607
Katalog proizvoda

O nama

Nemate vremena za maratonske obilaske prodavnica, shopping centara, knjižara, specijalizovanih radnji?
Radije bi ste kupovinu obavili od kuće, u komfornom okruženju sopstvenog doma, sa radnog mesta ili iz pokreta?
Za vas je rešenje: www.ekupi.rs.

Kupi pametnije. Kupi online. eKupi.

www.ekupi.rs  je prodavnica koja je specijalizovana za prodaju putem Interneta i nudi više od 150.000 raspoloživih artikala iz različitih područja elektronike, informatike, kancelarijske opreme, knjiga, dečije opreme, igračaka itd...Misleći na Vas, kontinuirano ćemo i dalje proširivati našu ponudu!

Većina artikala koje nudimo su odmah raspoloživi sa skladišta, pa osiguravamo dostavu na vrata u roku od 2-3 radna dana. Dostava je besplatna za sve porudžbine ukupne vrednosti 15.000 dinara i više. Cena dostave za porudžbine manje vrednosti je fiksna i iznosti 250 dinara. 

eKupi.rs webshop ima razne mogućnosti plaćanja poput plaćanja prilikom dostave (pouzećem), plaćanjem opštom uplatnicom u pošti, ebanking ili karticama. Plaćanje karticama preko eKupi.rs je apsolutno sigurno jer jedini u RS koristimo vodeći svetski sertifikat „Verisign Secure Site EV“ koji 100% štiti Vaše podatke.

Za tehničke uređaje iz ponude omogućavamo Pickup & Return Servis, što znači da  kupac ne snosi troškove prevoza od i do servisa u slučaju kvara. Takođe, svi kupci imaju mogućnost povrata novca ili robe u skladu sa zakonskim okvirima.

Uživajte u sigurnoj i udobnoj kupovini!

Pratite nas i na Facebooku
i učestvujte u nagradnim igrama i takmičenjima, čitajte  novosti i informacije o novim akcijama i super ponudama, pitajte nas bilo šta, a mi ćemo brzo odgovoriti, podelite  informacije o dobrim ponudama sa prijateljima....

Vaš Ekupi team
eee.jpg
www.ekupi.rs - kupuj na Ekupi način - sigurnost i komfor na prvom mestu!