Samsung monitori - eKupi.rs
011 2070 607
Katalog proizvoda
zakrivljeniledgaming
U potrazi ste za novim monitorom? Potreban Vam je za GAMING, posao ili multimediju? Pogledajte široku ponudu Samsung monitora koju Vam je eKupi pripremio, u zavisnosti od Vaših potreba. Pronaći ćete ultra-tanke Samsung LED monitore, zakrivljene Samsung monitore, gaming Samsung monitore, kao i mnoge druge koje krase nove tehnologije, moderan dizajin kao i mnoštvo naprednih funkcija, a sve u cilju potpunog uživanja i vrhunskom iskustvu gledanja.

Best buy - Samsung monitori

Samsung LED monitori

Dizajnirani da plene svojim izgledom, ultra tanki Samsung LED monitori obezbeđuju vrhunski kvalitet slike, uz veliku uštedu energije. Odlične preformanse Samsung monitora pobrinuće se za bolju oštrinu slike, duži vek trajanja monitora, brži vremenski odziv, što će za rezultat povećati i sveukupnu produktivnost.

 Samsung LED monitori su pogodni za korišćenje bilo kod kuće ili u kancelariji, a svakako povoljno utiču na smanjenje umora za vreme provedeno pred njima. Široki ugao gledanja od 178 stepeni obezbeđuje jasnu sliku, na koju god se poziciju smestite. 
zakrivljeni

Samsung gaming monitori

Za potpuno novo iskustvo i uživanje u igranju igara brinu se novi Samsung gaming monitori sa super brzim odzivom i fantastičnim spektrom boja. Brzina odziva slike je svega 1ms, što Vam garantuje da više nema zamućenja slike na ekranu, a svakako donosi i prednost u odnosu na protivnike sa sporijim odzivom. 

 Samsung gaming monitori poseduju osveženja ekrana do neverovatnih 144Hz, ali sa zadržanom mogućnošću smanjenja prema potrebama Vaše igre ili računarske konfiguracije. 

 Gaming monitori su fabrički kalibrisani za različite tipove igara, te će brzo optimizovati oštrinu slike, jačinu kontrasta pa čak i gama zraka, bilo da ste u RPG, FPS ili nekoj drugoj igri. 
gaming monitori

Samsung zakrivljeni monitori

Osetite potpuno novo iskustvo gledanja uz Samsung zakrivljene monitore, koji obezbeđuju široko vidno polje sa velikim radijusom zakrivljenosti od 1800mm. Kao posledica, sadržaj sa ekrana je nikad bliži, smanjena je periferna distanca, a povećana je dubina percepcije.   

Samsung zakrivljeni monitori će Vas iznenaditi lakoćom kojom se uz njih radi, a gledanje filmova, serija i igranje igara nikada nije pružalo veće zadovoljstvo. Za kraj, Samsung se pobrinuo da smanji umor vaših očiju, nakon dužeg vremena pred monitorom  uz novu “EYE SAVER” tehnologiju. 
zakrivljeni monitor