text.skipToContent text.skipToNavigation
Braun brijač  9290cc  Silver Box CeemeaIDEK000138903
Redovna cena 55.544,44 din i
Redovna cena 55.544,44 din
Kartice 2 - 6 rata 42.211,67 din / već od 7.035,28 din / mesečno
Kartice 7 - 12 rata 44.433,33 din / već od 3.702,78 din / mesečno
49.990,00 din
Naša najniža cena
39.990,00 din
Braun brijač  9290cc  Silver Box Ceemea

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguće unutar 14 dana

Braun Serije 9

Braun brijači

Šta odvaja BRAUN precizne brijače od ostalih?

Izuzetni rezultati prilikom brijanja su kombinacija prijanjanja I udobnosti kože bez kompromisa. Sa Braun Serijom 9 birate standard izuzetnosti u oba.*

  1. Bliskost bez premca: Serija 9 seče više kose u jednom potezu. Specijalno dizajnirana glava brijača hvata položene dlačice i dlačice koje rastu u suprotnom pravcu - izazovi na kojima ostali brijači padaju.
  2. Nenadmašiv komfor kože: Kao i svi Braun brijači, Serija 9 ide pravolinijski. Ne morate dva puta da prelazite preko istih delova, što značajno smanjuje mogućnost iritacije kože.
  3. Nemački inžinjering: Svi brijači serije 9 su dizajnirani, projektovani i napravljeni u Nemačkoj. Premium brijači su napravljeni da traju minimum 7 godina.

* Testirano na 3-dnevnoj bradi u poređenju sa liderom u kategoriji. Detalji na www.braun.com


5 elemenata za brijanje

Svaki je specijalizovan za različite tipove brade. Nemojte propusiti ravne polegnute ili dlake koje rastu u različitim smerovima. Manje poteza brijačem znači i manja iritacija kože. Toliko je jednostavno.

Trimer obložen titanijumom

Titanijum je ekstremno izdržljiv metal i veoma otporan na koroziju. Plus izgleda odlično. Iz tih razloga Braun ga koristi kao oblogu za trimer.

SyncroSonic tehnologija

Braunova patentirana tehnologija očitava i automatski se prilagođava vašoj bradi. Za gustu bradu brijač omogućava dodatnu snagu tačno na mestu na kome vam je potrebna.

10-D adaptacija konturama

Sa potpuno fleksibilnom glavom i prilagodljivim elementima za podrezivanje, serija 9 nežno se prilagođava vašoj koži i zahvata više dlaka u jednom potezu nego bilo koji drugi brijač.

Kao nov svaki dan

Jedina na svetu sa 5-o stepenom bazirana na alkoholu Clean&Charge stanica uklanja 99.99% klica na pritisak dugmeta. Plus automatski podmazuje, suši i puni vaš brijač.

Suvo ili mokro brijanje

Sa Braun serijom 9 možete da se suvo brijete ili da koristite vodu, penu ili gel za još lakše brijanje i gladak osećaj kože.

100% vodootporan

Iskusite premium kvalitet Nemačkog inžinjeringa. Svi Braunovi brijači su vodootporni do 5 metara, tako da ih slobodno možete isprati pod mlazom vode ili čak da se brijete pod tušem.

50min bežičnog brijanja

Poslednja reč tehnologije - Li-Ion baterija nikad ne gubi na perfomansama i u potpunosti se napuni za jedan sat. Premium LED displej odbrojava koliko je minuta ostalo za brijanje.
Braun Serije 9
Brand Braun
Tip proizvoda Aparat za brijanje