text.skipToContent text.skipToNavigation

Uniroyal guma 195/45R14 RainSport 3 77V FRID EK000206527

Uniroyal guma 195/45R14 RainSport 3 77V FRID: EK000206527

Plaćanje na 12 rata bez kamate!

Cena
12.402,35 din

Mesečna rata kredita na period od 24 meseca
653,00 din
Uniroyal 195/45R14 RainSport 3 77V FR | Sezona:Letnja | Širina:195 | Visina:45 | Prečnik:14 |  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pouzećem, internet bankarstvom, čekovima i karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Uniroyal RainSport 3 je najnovija generacija kišnih guma sa Shark Skin tehnologijom (koža morskog psa). Uniroyal nudi više od 45 godina stručnosti za kišne gume sa ciljem postizanja optimalnih performansi na mokrom. Ovo je najbolja guma za akvaplaning na duge relacije i rukovanje mokrim putevima.

Zaštita od akvaplaninga:
Prilikom dizajniranja ovog modela, proizvođači su bili inspirisani vodenim predatorima, tako da model koristi jedinstvenu formu žlebova za pražnjenje vode koja je slična strukturi kože kože morskog psa.
Inovativno rešenje i fini utori koji reguliraju protok vode osiguravaju odlične performanse na mokrim površinama. Dezen gaznoga sloja sprečava gubitak adhezije kada automobil vozi, npr. lokva.
Kao rezultat, vozači koji koriste RainSport 3 su dodatno zaštićeni od akvaplaninga.

Vožnja:
RainSport 3 gume imaju premium kategoriju prianjanja na mokroj podlozi prema evropskim standardima. Ovo je veoma važna informacija za vozače koji žele da voze bezbedno i da se osećaju bezbedno na volanu svojih automobila. Asimetrični dezen gazećeg sloja koji se koristi u RainSportu 3 povećava površinu gumenog kontakta sa zemljom, dok ravnomerno raspoređeni pritisak smanjuje trošenje guma i ispravlja sva odstupanja.

Upozorenje!
Proverite ograničenja opterećenja u uputstvu za upotrebu. Preopterećenjem vozila opterećuju se gume i drugi važni delovi vozila. To može biti uzrok lošeg rukovanja, povećane potrošnje goriva i oštećenja guma. Takođe može izazvati ozbiljno pucanje, odvajanje delova ili "curenje vazduha".

Slike proizvoda su samo u informativne svrhe i možda nisu u potpunosti u skladu s proizvodom. Sve gume u našoj ponudi su max. 2 godine starosti.

* Zvaničan stav proizvođača i distributera guma je da se gume smatraju novima ako su proizvedene pre manje od 5 godina, pod uslovom da se pravilno skladište.
Ovaj proizvod do sada niko nije ocenio, budite prvi!
    Naziv i vrsta robe Uniroyal guma 195/45R14 RainSport 3 77V FR
    Tip i model Auto gume
    Količina izražena u jedinici mere Komad