text.skipToContent text.skipToNavigation
Braun Silk-expert IPL BD 3005 – Aparat za trajnu epilacijuIDEK000138966
Redovna cena 56.655,56 din i
Redovna cena 56.655,56 din
Kartice 2 - 6 rata 53.822,78 din / već od 8.970,46 din / mesečno
Kartice 7 - 12 rata 56.655,56 din / već od 4.721,30 din / mesečno
Naša najniža cena
50.990,00 din
• Razvijen na principu svetlosne tehnologije, uređaj sa intenzivnim pulsirajućim svetlom Braun Silk-expert Intense Pulsed Light (IPL) BD 5007 klinički je testiran za trajno uklanjanje vidljivih dla...

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguće unutar 14 dana

• Razvijen na principu svetlosne tehnologije, uređaj sa intenzivnim pulsirajućim svetlom Braun Silk-expert Intense Pulsed Light (IPL) BD 5007 klinički je testiran za trajno uklanjanje vidljivih dlačica.
• Braun BD 3005 je jedini IPL uređaj (uređaj sa intenzivnim pulsirajućim svetlom) sa inteligentnim senzorom SensoAdapt™ koji očitava nijansu kože i skladno rezultatima prilagođava intenzitet svetlosti kako bi tretman bio što efikasniji i sigurniji
• IPL tehnologija omogućava potpuni tretman nogu za 10 minuta
• Opcija Gentle mode za početnike i za osetljiva područja
• Uz aparat se dobija torbica za nošenje

Braun Silk-expert je klinički testirao IPL trajno uklanjanje vidljivih dlačica. Braun BD 3005 je jedini IPL uređaj (uređaj sa intenzivnim pulsirajućim svetlom) sa inteligentnim senzorom SensoAdapt™ koji očitava nijansu kože i skladno rezultatima prilagođava intenzitet svetlosti kako bi tretman bio što efikasniji i sigurniji. IPL tehnologija omogućava potpuni tretman nogu za 10 minuta.

Braun Silk-expert 3 BD 3005

Silk-expert IPL 3
Bezbedna i efektivna trajna epilacija.

Braun Silk-expert 3 – Pametan izbor.
Niko od nas nema istu, ujednačenu nijansu kože na svim delovima tela, a svaka nijansa zahteva specifičnu visinu energije za ciljanje melanina. Samo Braun Silk-expert ima jedinstveni senzor SensoAdapt™ koji neprekidno očitava nijansu kože – 80 puta u sekundi – i u skladu sa rezultatima automatski prilagođava intenzitet svetlosti kako bi tretman bio što efikasniji i sigurniji. Time se eliminiše nagađanje pri poređenju nijanse kože sa širokom lepezom tonova, u komplikovanim tablicama, koje se obavezno moraju koristiti prilikom upotrebe drugih IPL uređaja.

Bezbedna i efektivna epilacija.
Gentle mode
Korisnici koji prvi put koriste IPL uređaj mogu da koriste ovaj mode sa blažim svetlom. Idealan je i za tretiranje osetljivih delova tela, kao što je bikini zona ili pazuh.

250,000 bljesaka
Broj bljesaka ekvivalentan je 13 godina tretmana celog tela.

Gliding mode
Ovaj mode podrazumeva jače bljeskove za brzu i efikasnu epilaciju sa manje promašenih delova tela.

Non-stop power
Neprekidno napajanje Silk-expert IPL ne zahteva baterije i ne treba ga puniti. Može se koristiti na maksimalnoj postavci bez ikakvih prekida. Nema lampica ili gelova koje bi trebalo menjati – samo uključite uređaj i započnite sa tretmanom.

IPL uputstvo za korišćenje
Da li je uklanjanje dlačica IPL metodom prikladno za vas?
Uređaj Braun Silk-expert IPL je najefikasniji na svetlim do srednje tamnim nijansama kože sa dlačicama u rasponu od prirodno svetlih do tamnosmeđih ili crnih.
Uređaj je najmanje efikasan na izuzetno svetlim, crvenim, sivim ili belim dlačicama čija manja količina melanina ne upija svetlost

7 razloga za korišćenje IPL
1. Korišćenje uređaja Braun Silk-expert IPL donosi trajno uklanjanje vidljivih dlačica za samo 4 nedelje.
2. Braunova ekskluzivna tehnologija SensoAdapt™ prilagođava IPL tretman nijansama vaše kože pa je prikladna i za telo i za lice.
3. Koristi iste principe kao IPL tretmani u salonima lepote, ali u ovom slučaju sve možete uraditi iz udobnosti svog doma.
4. Braun Silk-expert najbrža je IPL tehnologija na tržištu. Tretman nogu može biti gotov za samo 10 minuta!
5. Klinički testirali stručnjaci: tretmani su nežni i doslovno bezbolni.
6. IPL uređaj radi sa kablom kako ništa ne bi prekidalo tretmane, čak ni na maksimalnim postavkama.
7. U poređenju sa profesionalnim tretmanima uklanjanja dlačica laserom ili voskom, Braun Silk-expert IPL je cenovno efikasna metoda uklanjanja dlačica kod kuće.
Brand Braun
Tip proizvoda Epilator