text.skipToContent text.skipToNavigation

Gorenje mašina za pranje veša W6503/SID EK000220563

Gorenje mašina za pranje veša W6503/SID: EK000220563

Usluga montaže bele tehnike I besplatna dostava u stan bez obzira na sprat za područje Beograda!

Cena
28.990,00 din

Mesečna rata kredita na period od 23 meseca
1.526,00 din
Gorenje samostalna mašina za pranje veša W6503/S slim SensoCare tehnologija - Perfekcija u pranju *SensoCare tehnologija omogućava da se svaka vrsta tkanine opere na najbolji mogući nači...  Saznaj više

Besplatna dostava

Garancija: 5 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Gorenje dupla garancija!Kupovinom Gorenje aparata, uz 5 godina garancije, vraćamo i 50% vrednosti aparata u slučaju neispravnosti u prvih šest meseci od datuma kupovine. Promotivni period traje od 1. marta do 31. maja 2020. godine i važi za kupovinu Gorenje velikih kućnih aparata koji su registrovani na sajtu proizvođača. Registrujte aparat OVDE.
Gorenje samostalna mašina za pranje veša W6503/S slim
SensoCare tehnologija - Perfekcija u pranju
*SensoCare tehnologija omogućava da se svaka vrsta tkanine opere na najbolji mogući način, uz optimalnu kombinaciju temperature i količine vode, vremena, i brzine obrtanja. Ukoliko je, međutim, vašoj garderobi potrebna posebna nega, programi za pamuk i sintetička vlakna mogu da se prilagode posebnim načinima pranja i funkcijama. NormalCare bira optimalnu kombinaciju sva četiri parametra za svaku turu veša; TimeCare smanjuje trajanje pranja; AllergyCare koristi više vode i dodatna ispiranja; a EcoCare je režim pranja koji je energetski najefikasniji.
TotalWeight kontrola - Superiorni rezultati pranja bez obzira na količinu veša
*Senzor podešava sve parametra pranja shodno količini veša koja se nalazi u bubnju. Ovo omogućava optimalno korišćenje energije i vode, kraće pranje, omogućava i tihi i mirni rad mašine, i produžava njen životni vek. Puna korpa veša, biće oprana i mirisna.
Dugotrajni DuraHeat grejač - Siguran i izdržljiv grejač
*Redizajnirani i poboljšani grejač poseduje sistem zaštite od pregrevanja. Na taj način se produžava životni vek aparata, a rad mašine za pranje veša je bezbedniji.
SpaDrum - Potpuna briga za veš
*Bubanj SensoCare mašine za pranje veša je izrađen od nerđajućeg čelika najboljeg kvaliteta sa izuzetno glatkom površinom. Zbog toga, veš je pažljivo opran, ispran i iscentrifugiran bez ikakvog oštećenja.
Kontrola stabilnosti
*Stabilnost aparata tokom rada. Kontrola stabilnosti će osigurati da se punjenje podjednako rasporedi u mašini. Ako senzor kontrole stabilnosti oseti nestabilnost, rotacija bubnja se automatski zaustavlja kako bi se napravila preraspodela veša.
Tip proizvoda Mašine za pranje veša
Brand Gorenje
Garancija 5 god
Energetska klasa A+++
Vrsta motora Standardni
Punjenje Prednje
Kapacitet pranja 6 kg
Dubina mašine za pranje veša Plitka
Broj okretaja 1000 okr/min
    Naziv i vrsta robe Gorenje mašina za pranje veša W6503/S
    Tip i model Mašine za pranje veša
    Količina izražena u jedinici mere Komad