text.skipToContent text.skipToNavigation

Gorenje mašina za sušenje veša DP7BID EK000152795

Gorenje mašina za sušenje veša DP7BID: EK000152795

Cena
37.990,00 din
Mesečna rata kredita na period od 24 meseca
1.932,00 din
Gorenje mašina za sušenje veša DP7B Energestka klasa: B Kapacitet: 7 kg Tip mašine za sušenje: Kondezacijska Dimenzije (VxŠxD): 85 x 60 x 62,5 cm  Saznaj više

Garancija: 5 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Gorenje dupla garancija!Kupovinom Gorenje aparata, uz 5 godina garancije, vraćamo i 50% vrednosti aparata u slučaju neispravnosti u prvih šest meseci od datuma kupovine. Promotivni period traje od 1. marta do 30. septembra 2020. godine i važi za kupovinu Gorenje velikih kućnih aparata koji su registrovani na sajtu proizvođača. Registrujte aparat OVDE.

Kondenzaciona, Senzorsko upravljanje, LED ekran, Kapacitet do 7 kg, odloženi start u koracima

A klasa efikasnosti kondenzacije Eliminiše probleme viška vlažnosti prilikom sušenja odjeće

Tokom svakog ciklusa suša u WaveActive sušari, mašina kondenzuje impesivnih 90 % vlažnosti iz odeće, ona je savšeno suva a vi nemate nikakav problem sa viškom vlažnosti u vašem domu. To znači da mašine za sušenje veša u A klasi kondenzacije godišnje oslobađaju 55 litara vode manje u prostoriju, u poređenju sa mašinama u B klasi kondenzacije.

Jednostavno upravljanje Tri koraka i spremni ste Jednostavno upravljanje sa centralno pozicioniranim programatorom omogućava vam da počnete sušenje u 3 laka koraka; uključite mašinu, odaberite program i pritisnite dugme za start! Bez poterebe za uključivanjem dodatnih funkcija ili podešavanja. Ipak, ako to želite, imate mogućnost izbora različitih podešavanja ako želite da vaša garderoba bude osušena na način koji posebno želite.

Opcije sušenja Savršeno za sve vaše potrebe Naša tehnologija vam osigurava da je svaka vrsta tkanine osušena na najbolji mogući način idealnom kombinacijom temperature, okretanja bubnja i vremena sušenja. Fabrička predpodešavanja možete dalje prilagoĎavati vašim potrebama sušenja korišćenjem različitih opcija.

AirRefresh Brzo osvežavanje za vašu garderobu Specijalni program za osvežavanje garderobe nakon sportskih aktivnosti ili nakon večere. Svež vazduh pomaže u uklanjanju neprijatnih mirisa, duvanskog dima ili mirsa hrane. U roku od 30 minuta, vaša odeća će biti sveža i spremna za nošenje kao da ste je upravo oprali.
 

Akcija Gorenjespecijal
Gorenjeduplagarancija
Tip proizvoda Mašine za sušenje veša
Garancija 5 god
Brand Gorenje
Energetska klasa B
Tip mašine za sušenje veša Kondenzacijska
Kapacitet sušenja 7 kg
    Naziv i vrsta robe Gorenje mašina za sušenje veša DP7B
    Tip i model Mašine za sušenje veša
    Količina izražena u jedinici mere Komad