text.skipToContent text.skipToNavigation
Bosch usisivač BGS5335IDEK000153752
39.990,00  din
Cena
35.290,00  din
Bosch usisivač BGS5335. Usisivač Zoo'o ProAnimal .Usisava brže nego što vaši kućni ljubimci gube dlaku. Posebno temeljno čišćenje životinjske dlake sistemom AirTurbo. Inova...

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 29.05.2020

Bosch usisivač BGS5335. Usisivač Zoo'o ProAnimal

.Usisava brže nego što vaši kućni ljubimci gube dlaku.
Posebno temeljno čišćenje životinjske dlake sistemom AirTurbo.
Inovativna turbo četka ProAnimal: efikasan dodatak za tepihe, koji se lako čiste, oblikovan posebno za vlasnike kućnih ljubimaca.
Potpuno automatski SelfClean sistem: bez kontakta sa prahom tokom postupka čišćenja filtera.
HEPA higijenski filter koji može da se pere. Nema naknadnih troškova. Izduvni vazduh čistiji od vazduha u prostoriji. Pogodan za ljude sa alergijom. Dostiže klasu emisije prašine A. Karakteristike: SensorBagless™ tehnologija usisavanja bez kese. AirTurbo System za veliki protok vazduha i snažne performanse turbo četke. Neprestano nadziranje efikasnosti zahvaljujući sistemu SensorControl. Najbolji učinak čišćenja na tvrdom podu (razred A prema energetskoj naljepnici (EU br. 665/2013)). ProAnimal turbo četka - inovativna turbo četka sa crnim čekinjama omogućva efikasno uklanjanje prašine, životinjskih i ljudskih dlaka. Zahvaljujući sistemu EasyClean, omogućava lako izvlačenje i čišćenje. ProAnimal četka za tapacirani namješaj ekstra široka četka za brzo čišćenje tapaciranog namještaja, prije svega životinjskih dlaka. Jednostavno rukovanje kod skidanja i pražnjenja posude. Ergonomska ručka. Tvrdi pod mlaznica posebno razvijen za detaljno čiščenje podova s pukotinama i prazninama poput pločica i podnih ploča.Pogodno za nježno čiščenje osjetljivih podova poput parketa. Teleskopska cev s kliznim mehanizmom za zaključavanje i spojnicom za zaključavanje. Elektronska regulacija snage usisavanja okretnim regulatorom. Dodatak za postavljanje u mirovanju i spremanje na malom prostoru.
Automatsko namotavanje kabla. 4 točkića.
Čišćenje filtera: SelfCleanSystem
Doživotni materijal filtera: naboj filtra s GORE™ CLEANSTREAM® membranom i doživotnim HEPA higijenskim filtrerom koji se može prati preporučuje se alergičarima
3 delni pribor: uski nastavak za proreze i postavljena četkica sa odvojenom četkom za namještaj - priključena na cev
Zapremina posude za prah: 3 l
Težina aparata (bez pribora za usisavanje): 6.7 kg
Rezervoar za prašinu: Posuda
Vrsta: Električni
Težina neto: 8,6 kg
Bosch - 10 godina garancije na motor usisivača – zagarantovane dugotrajne performanse
 
Akcija važi za sve modele usisivača sa i bez kese, izuzev modela iz Serije 2 BGS05…/BGC05…, kupljene u periodu od 1. avgusta 2019. godine pa nadalje.
Uslov za izdavanje garancije je registracija usisivača i aktivacija garancije na https://www.bosch-home.rs/mybosch u roku od 6 meseci od dana kupovine.
Detaljnije o uslovima garancije pogledajte na stranici https://bosch-home.rs/akcije-i-novosti/tehnologija-motora.
Brand Bosch
Akcija 10godina