text.skipToContent text.skipToNavigation

MyKi Junior crveni, pametni satIDEK000226590

Cena
15.990,00 din
Brand:Myki Čip set:MTK 6572A Broj jezgara i brzina:Dual-core SoC, ARM A7, clock speed 1.2 GHz RAM Memorija (MB):256 ROM Memorija (MB):512 Napajanje:DC 5V/2A Lampica za indik...

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Brand:Myki
Čip set:MTK 6572A
Broj jezgara i brzina:Dual-core SoC, ARM A7, clock speed 1.2 GHz
RAM Memorija (MB):256
ROM Memorija (MB):512
Napajanje:DC 5V/2A
Lampica za indikacije(LED):Power ON :Plava; Standby :Crvena
OS: Android OS
Lociranje:GPS, GSM, Google maps tracking
Preciznost GPS lociranja:10 metara
Rezolucija kamere(MP):0,3 M pixela
Veličina baterije:550 mAh
Dimenzije:56.2*38.7*14.3mm
Težina:45 grama
Veličina ekrana:1.44”
Rezolucija ekrana:240 x 240 pixel
Tip tača:Capacitive touch panel, OGS
SIM slot:Da
Mreže:2G / 3G
Podržane mreže:GSM 850/900/1800/1900MHz ;
Podržane mreže:WCDMA 2100MHz (850Mhz, 900MHz, 1900MHz)
Bluetooth:podržava Bluetooth 3.0
Ostale funkcije:Glasovni & video poziv, Lokacija u realnom vremenu, istorija lokacije, Language support *, SOS dugme, Tekstualne poruke: Sat na Sat, Video poruke, Obostrani video čet između sata i aplikacije, Alarm, Kalkulator, Lampa, Pedometar, Igrice–TiltMaze, Space invaders, Magic answers, Jigsaw,snake,Tic Tac Toe, Teme na ekranu
Dodaci:USB kabl, Uputstvo za upotrebu

 

OBOSTRANI VIDEO POZIV

 

MyKi Junior je smartwatch sa mogućnošću video poziva. Vaše dete može da da obavlja ne samo glasovne, već i video pozive sa prijateljima i porodicom. Sada možete videti i čuti vaše dete gde god i kad god.

 

SAT NA SAT KOMUNIKACIJA

 

Deca sada mogu da dodaju prijatelje na njihovu listu kontakta povezivajuci MyKi Junior satove. Kada odobrite zahtev za prijateljstvo putem MyKi Junior aplikacije, deca će moći da razgovaraju, dele fotografije, glasovne poruke i stikere jedni sa drugima.  

 

DOPISIVANJE I PORUKE  

 

Nekada nije potrebno koristiti dosta reči, jer slike i stikeri govore sve važne stvari kada je potrebno. MyKi Junior može razmenjivati zabavne stikere, slike, glasovne i tekstualne poruke između satova i aplikacije.  

 

IGRICE I ZABAVA

 

MyKi Junior obezbeđuje ne samo mirnu glavu za roditelje, već i zabavu za decu. Sa svojim interaktivnim karakteristikama kao što su pedometar, kalkulator i igrice, koje su uključene u sat, deca će imati dosta sati zabave i biti pozitivno angažovana

 

OBOSTRANI VIDEO POZIV

 

 

MyKi Junior poseduje kameru i Vaše dete može da obavlja glasovne i video pozive. Oboje i roditelji i deca mogu započeti pozive jedni ka drugima.

 

OBOSTRANI GLASOVNI POZIV

 

MyKi Junior može da prima i uspostavlja glasovne pozive sa neograničenim brojem kontakata predhodno upisanim u imenik.

 

ČET

 

Deca i roditelji mogu razmenjivati glasovne poruke, slike i stikere jedni sa drugima. Ako i drugar vašeg deteta isto poseduje MyKi Junior, oni se isto mogu dopisivati, slati stikere, slike i glasovne poruke.

 

SOS POZIV

 

Ako je vašem detetu potrebna pomoć, sve što treba da uradi je da stisne SOS dugme na MyKi Junior satu i poslaće upozorenje SOS broju koji ste upisali.

 

EKRAN NA DODIR U BOJI

 

Sada vaša deca mogu prilagoditi ekran MyKi Junior sata po njihovoj želji. Mogu birati i menjati izgled ekrana, birati  između tri različita formata časovnika, datuma i boja tema.

 

PEDOMETAR I DEČIJA AKTIVNOST

 

Pored svih ostalih funkcija, sat ima instalirane razne korisne aplikacije - ugrađeni akcelerometar za praćenje napravljenih koraka, pređenu razdaljinu i količina sagorenih kalorija i još močućnost postavljanja alarma radi podsećanja na razne aktivnosti i zadatke tokom dana.

 

IGRICE I ZABAVA

 

MyKi Junior takođe poseduje nekoliko zabavnih igara dostupnih, tako da deca mogu biti animirana i zabavljena, zajedno sa interaktivnim funkcijama kao što su kalkulator i baterijska lampa.