Istražite veliku Braun ponudu - eKupi.rs - Vaša Internet prodavnica
011 2070 607
Katalog proizvoda
Tokom leta, za kupovinu bilo kog Braun uređaja (trimera, brijača, epilatora, IPL uređaja, osim brijača serije 5,7 i 9) u vrednosti preko 4.000 din dobijate na poklon Braun peškir za plažu.* 
Peškir je 100% pamučan, veličine 70x140cm. 
* Kampanja traje dok traju zalihe.

AKCIJSKA PONUDA

AKCIJA SAVRŠENO OBRIJANI I ZEN

RS-Braun-Budite-savrseno-obrijani-i-zen-998x75.jpg

Poklon Zen bašta uz odabrane modele Braun brijača

NOVITETIZA NJU 
Braun Silk-expert IPL

Ovaj predivan poklon važna je prekretnica u uklanjanju dlačica IPL tehnologijom – što ga čini savršeno prikladnim za ljubiteljku tehnološki naprednih rešenja i lepote u vašem životu. Tehnologija SensoAdapt™ neprekidno prilagođava intenzitet svetlosti tonu kože i klinički je testirana za sigurnu i učinkovitu upotrebu kod kuće –  a rezultati pokazuju da su korisnice već nakon četiri nedelje tretmana primetile značajno manji rast dlačica.

NOVI Braun Silk-épil 9 SkinSpa

Šta kažete na predivnu, neprekidno glatku? Sa najboljim sistemom 3-u-1 na svetu, koji kombinuje epilaciju i eksfolijaciju, NOVI Braun Silk-épil 9 SkinSpa savršen je poklon u ova užurbana vremena. Brza i jednostavna epilacija sa masažnom eksfolijacijskom četkicom pretvoriće rutinu nege u nešto što se jedva čeka, a bežična upotreba kao i mogućnost korišćenja pod vodom garantuju prilagodljivost. 

Pogledajte ostatak ponude epilatora i aparata za negu koseZA NJEGA

Braun aparat za brijanje Serije 9 sa trimerom koji ima presvlaku od titanijuma.

Neka najvažniji muškarac u vašem životu izgleda zaista odlično uz pomoć poklona koji spaja preciznost i udobnost, a čiji dizajn potpisuje Braun. Kao najučinkovitiji i najnežniji aparat za brijanje na svetu, 

NOVI Braun Series 9
 sa tehnologijom SyncroSonic™, koji uklanja više dlačica jednim potezom nego bilo koji drugi brijač, pravi je izbor za vašeg posebnog muškarca. Zlatni trimer sa presvlakom od titanijuma reći će mu u tren oka da je upravo on najsjajnija zvezda u vašem životu.

Linija Braunovih proizvoda za oblikovanje i uređivanje dlačica 

Za muškarca koji zauzima važno mesto u vašem životu linija Braunovih proizvoda za oblikovanje i uređivanje dlačica sada donosi i NOVI trimer za bradu sa točkićem za precizno podešavanje koji omogućuje najpreciznije podrezivanje do sada, tako da svaki muškarac sa lakoćom može definisati i pokazati svetu svoj individualni stil. 

Pogledajte ostatak ponude brijača i trimeraORAL B Dentalna higijena


Oral B električne četkice za zube poseduju naprednu tehnologiju za pranje koja odgovara svakodnevnim izazovima oralne higijene. Belji zubi i zdravije desni - otklonite i do 100% vise plaka u odnosu na običnu četkicu. Oral B preporučen od strane stomatologa širom sveta!

Dentalna higijena