Istražite veliku Braun ponudu - eKupi.rs - Vaša Internet prodavnica
Katalog proizvoda


BRAUN POKLON AKCIJA
Za Dan zaljubljenih i Međunarodni dan žena 


Vreme je za opuštanje! Braun Vam poklanja relaks masažu uz svaki kupljeni Braun aparat za negu na www.ekupi.rs  u februaru i martu. Ne samo da ćete lepo izgledati već ćete se i osećati dobro, baš onako kako i zaslužujete! Kupovinom Braun proizvoda na eKupi, na poklon kupcima šalje se vaučer sa gratis relaks masažom u odabranim kozmetičkim salonima, prema mestu stanovanja kupca.

  • Uz svaki kupljeni Braun aparat za negu na poklon dobija se vaučer za relaks masažu
  • Broj vaučera je ograničen. Akcija važi dok traju zalihe. 
  • Vaučeri su iskoristivi isključivo u periodu 12.02. - 31.03. 
  • Sve informacije koje se tiču salona i korišćenja poklona naznačeni su na samom vaučeru.
  • Vaučere dostavljamo zajedno sa kupljenim proizvodom ili putem maila.
  • Kupac u napomeni porudžbine, mailom (info@ekupi.rs) ili telefonom (011-2070-607) dostavlja Ime i prezime korisnika vaučera.

Akcijska ponuda

Mali kućni aparatiZA NJU 
Braun Silk-expert IPL

Ovaj predivan poklon važna je prekretnica u uklanjanju dlačica IPL tehnologijom – što ga čini savršeno prikladnim za ljubiteljku tehnološki naprednih rešenja i lepote u vašem životu. Tehnologija SensoAdapt™ neprekidno prilagođava intenzitet svetlosti tonu kože i klinički je testirana za sigurnu i učinkovitu upotrebu kod kuće –  a rezultati pokazuju da su korisnice već nakon četiri nedelje tretmana primetile značajno manji rast dlačica.

NOVI Braun Silk-épil 9 SkinSpa

Šta kažete na predivnu, neprekidno glatku? Sa najboljim sistemom 3-u-1 na svetu, koji kombinuje epilaciju i eksfolijaciju, NOVI Braun Silk-épil 9 SkinSpa savršen je poklon u ova užurbana vremena. Brza i jednostavna epilacija sa masažnom eksfolijacijskom četkicom pretvoriće rutinu nege u nešto što se jedva čeka, a bežična upotreba kao i mogućnost korišćenja pod vodom garantuju prilagodljivost. 

Za nju

Pogledajte ostatak ponude epilatora i aparata za negu koseZA NJEGA

Braun aparat za brijanje Serije 9 sa trimerom koji ima presvlaku od titanijuma.

Neka najvažniji muškarac u vašem životu izgleda zaista odlično uz pomoć poklona koji spaja preciznost i udobnost, a čiji dizajn potpisuje Braun. Kao najučinkovitiji i najnežniji aparat za brijanje na svetu, 

NOVI Braun Series 9
 sa tehnologijom SyncroSonic™, koji uklanja više dlačica jednim potezom nego bilo koji drugi brijač, pravi je izbor za vašeg posebnog muškarca. Zlatni trimer sa presvlakom od titanijuma reći će mu u tren oka da je upravo on najsjajnija zvezda u vašem životu.

Linija Braunovih proizvoda za oblikovanje i uređivanje dlačica 

Za muškarca koji zauzima važno mesto u vašem životu linija Braunovih proizvoda za oblikovanje i uređivanje dlačica sada donosi i NOVI trimer za bradu sa točkićem za precizno podešavanje koji omogućuje najpreciznije podrezivanje do sada, tako da svaki muškarac sa lakoćom može definisati i pokazati svetu svoj individualni stil. 

Za njega

Pogledajte ostatak ponude brijača i trimeraORAL B Dentalna higijena


Oral B električne četkice za zube poseduju naprednu tehnologiju za pranje koja odgovara svakodnevnim izazovima oralne higijene. Belji zubi i zdravije desni - otklonite i do 100% vise plaka u odnosu na običnu četkicu. Oral B preporučen od strane stomatologa širom sveta!

Dentalna higijena