Istražite veliku Braun ponudu - eKupi.rs - Vaša Internet prodavnica
Katalog proizvoda


NAGRADNI KONKURS “MAJSTORSKA PRECIZNOST U SVAKOM POKRETU”

Za više informacija posetite zvaničnu stranicu http://www.braunkonkurs.rs/.

PROIZVODI NA KOJE SE KONKURS ODNOSI

NAGRADE

Nagrade.JPG
Za više informacija posetite zvaničnu stranicu http://www.braunkonkurs.rs/.

PRAVILA KONKURSA

Za učešće na nagradnom konkursu učesnik mora da ispuni sledeće uslove:
  1. Kupovinom BRAUN trimera i to jednog od sledećih modela: MGK3045, MGK3060, MGK3080,3000BT, 300 u nekom od maloprodajnih objekata na teritoriji Srbije, potrošač stiče pravo da učestvuje u nagradnom konkursu i odgovori na nagradno pitanje. Potrošač je u obavezi da sačuva račun kao dokaz o kupovini.
  2. Tokom trajanja nagradnog konkursa „MAJSTORSKA PRECIZNOST U SVAKOM U SVAKOM POKRETU ”od 21.05.2018 do 10.07.2018 prvih osam stotina kupaca BRAUN trimera sledećih modela: MGK3045, MGK3060, MGK3080, 3000BT, 300 će biti nagrađeno fudbalskom loptom marke Umbro.
  3. Pravo na učestvovanje u nagradnom konkursu, učesnik ostvaruje na internet sajtu www.braunkonkurs.rs unošenjem jedinstvenog broja fiskalnog računa što mu omogućava da odgovori na nagradno pitanje. Broj fiskalnog računa mora biti sa fiskalnog računa na kome se nalazi i neki od proizvoda navedenih u prethodnom stavu kao dokaz o kupovini. Svi kupci koji se pravilno prijave i unesu jedinstveni broja fiskalnog računa kao dokaz o kupovini ostvaruju pravo da odgovore na nagradno pitanje. Tri potrošača čiji su odgovori budu izabrani kao najkreativniji dobijaju na poklon fudbalsku loptu marke Umbro i televizor marke SAMSUNG SMART UE50MU6172UXXH LED, 50" (127 cm), 4K Ultra HD, DVB-T2/C/S2. Organizator može od učesnika zatražiti original fiskalni račun na uvid ukoliko smatra da je neophodno radi dokaza o kupovini. Ukoliko učesnik ne dostavi Organizatoru fiskalni račun na uvid na zahtev Organizatora, Organizator može osporiti Učesniku pravo na nagradu.
  4. U okviru prijave na sajtu www.braunkonkurs.rs , a radi kontaktiranja učesnika konkursa čiji su odgovori na nagradno pitanje izabrani kao najkreativniji, potrebno je da se popune sledeći podaci: Ime i prezime učesnika, Adresa, Grad, E-mail adresa, Kontakt telefon.
  5. Pored osnovnih podataka koji se unose u cilju prijave za Umbro loptu, koju dobija svaki kupac koji se pravilno registruje u skladu sa ovim pravilima, kako bi učestvovao u nagradnom konkursu kupac ima uslov da odgovori na nagradno pitanje „Zašto mislite da Braun zaslužuje titulu šampiona?“ i stekne pravo na učešće u nagradnom konkursu gde će tri najkreativnija odgovora osvojiti jedan od tri televizora marke SAMSUNG.
  6. Odgovor na nagradno pitanje učesnika nagradnog konkursa mora ispunjavati sledeće uslove: -ne sme na bilo koji način biti u suprotnosti, odnosno kršiti važeće pravne propise. - ne sme da sadrži oznake ili sadržaje, koji bi mogli uključivati tuđa autorska prava; -ne sme sadržavati šokantne, vulgarne, klevetničke scene, slike koje podstiču na nasilje, slike javnih osoba, niti slike drugih određenih osoba bez njihove saglasnosti, ne sme predstavljati uvredu, diskriminaciju ili prouzrokovati neprijatnost za bilo koga;
  7. Uslov da učesnik može biti punoletno lice, koje ima prebivalište ili boravište na teritoriji RS.
Za više informacija posetite zvaničnu stranicu http://www.braunkonkurs.rs/.

Akcijska ponuda

Mali kućni aparatiZA NJU 
Braun Silk-expert IPL

Ovaj predivan poklon važna je prekretnica u uklanjanju dlačica IPL tehnologijom – što ga čini savršeno prikladnim za ljubiteljku tehnološki naprednih rešenja i lepote u vašem životu. Tehnologija SensoAdapt™ neprekidno prilagođava intenzitet svetlosti tonu kože i klinički je testirana za sigurnu i učinkovitu upotrebu kod kuće –  a rezultati pokazuju da su korisnice već nakon četiri nedelje tretmana primetile značajno manji rast dlačica.

NOVI Braun Silk-épil 9 SkinSpa

Šta kažete na predivnu, neprekidno glatku? Sa najboljim sistemom 3-u-1 na svetu, koji kombinuje epilaciju i eksfolijaciju, NOVI Braun Silk-épil 9 SkinSpa savršen je poklon u ova užurbana vremena. Brza i jednostavna epilacija sa masažnom eksfolijacijskom četkicom pretvoriće rutinu nege u nešto što se jedva čeka, a bežična upotreba kao i mogućnost korišćenja pod vodom garantuju prilagodljivost. 

Za nju

Pogledajte ostatak ponude epilatora i aparata za negu koseZA NJEGA

Braun aparat za brijanje Serije 9 sa trimerom koji ima presvlaku od titanijuma.

Neka najvažniji muškarac u vašem životu izgleda zaista odlično uz pomoć poklona koji spaja preciznost i udobnost, a čiji dizajn potpisuje Braun. Kao najučinkovitiji i najnežniji aparat za brijanje na svetu, 

NOVI Braun Series 9
 sa tehnologijom SyncroSonic™, koji uklanja više dlačica jednim potezom nego bilo koji drugi brijač, pravi je izbor za vašeg posebnog muškarca. Zlatni trimer sa presvlakom od titanijuma reći će mu u tren oka da je upravo on najsjajnija zvezda u vašem životu.

Linija Braunovih proizvoda za oblikovanje i uređivanje dlačica 

Za muškarca koji zauzima važno mesto u vašem životu linija Braunovih proizvoda za oblikovanje i uređivanje dlačica sada donosi i NOVI trimer za bradu sa točkićem za precizno podešavanje koji omogućuje najpreciznije podrezivanje do sada, tako da svaki muškarac sa lakoćom može definisati i pokazati svetu svoj individualni stil. 

Za njega

Pogledajte ostatak ponude brijača i trimeraORAL B Dentalna higijena


Oral B električne četkice za zube poseduju naprednu tehnologiju za pranje koja odgovara svakodnevnim izazovima oralne higijene. Belji zubi i zdravije desni - otklonite i do 100% vise plaka u odnosu na običnu četkicu. Oral B preporučen od strane stomatologa širom sveta!

Dentalna higijena