text.skipToContent text.skipToNavigation

Ključ u ruke uz dostavu u stan i montažu!

Opremate novi dom ili je jednostavno došlo vreme da stari uređaj koji je dao sve od sebe treba zameniti? Koji god da je razlog, sigurno nemate vremena na bacanje i ne želite ga gubiti na prevoz naručene bele tehnike, na potragu za majstorom koji će naručeno montirati i staviti u rad, a po potrebi demontirati stari uređaj!

Ključ u ruke - dostava i montaža kućanskih uređaja

Predstavljamo vam uslugu „Ključ u ruke“! Nakon odabira uređaja koje želite da poručite, odaberite opciju "Usluga montaže" i ovlašćeni serviser će nakon izvršene dostave izvršiti montažu i pripremiti uređaj za rad. Jednostavno, zar ne?

Cena navedene usluge je 4.990,00 rsd za jedan ili više uređaja. Kupi više uređaja, a montiraj po ceni jednog!

Šta je sve uključeno u montažu i dostavu u stan?

Dostava uređaja u stan na teritoriji Beograda

Demontaža starog uređaja

Montaža novog uređaja, puštanje u rad i kratka edukacija korisnika

ČESTA PITANJA

Usluga montaže uređaja moguća je u Beogradu.

Da bi montaža uređaja bila moguća neophodno je da su izvršene instalacije od strane vodoinstalatera i električara i razvedene do mesta priključka uređaja( odvod, dovod vode, priključci za struju...) i da se nalaze u neposrednoj blizini uređaja. Kod ugradne tehnike neophodno je postojanje kuhinjskih elemenata i otvora na koje će se uređaj montirati. Ukoliko nisu ispunjeni uslovi za montažu uređaja, svaki izlazak montažera će se naplaćivati po iznosu redovne montaže od 4.990,00 rsd

Dostava i montaža se vrše u periodu od 8h do 16h radnim danom (naknadna odstupanja samo u dogovoru sa servisom).. Montaža u roku od 10 radnih sati na području Beograda od momenta isporuke. Montaža uređaja na teritoriji ostalih gradova moguća je u roku od 48 radnih sati od isporuke. Ovlašćeni serviser će vas kontaktirati nakon isporuke proizvoda radi dogovora oko vremena montaže.

U cenu nisu uračunati priključni kablovi, nastavci, konektori, džekovi i dodatna oprema. Takođe, podrazumeva se da je instalacija od strane vodoinstalatera i električara razvedena do mesta priključka uređaja.

Uvek se trudimo da svoja obećanja ispunimo u dogovorenom roku, ako slučajno dođe do neke izvanredne situacije potrudićemo se da vas na vreme obavestimo o navedenom. Za sva dodatna pitanja ili prigovore slobodno nam se uvek obratite na mail podrska@ekupi.rs ili na mail od servisa.

U cenu nisu uračunati priključni kablovi, nastavci, konektori, džekovi i dodatna oprema.

Demontažu bojlera. Usluga demontaže bojlera će se naplaćivati 750,00 dinara + pdv i nju snosi kupac na licu mesta.Svi nepredviđeni troškovi za uslugu koju nije moguće predvideti će se naplaćivati po započetom satu i naplaćivaće se kupcu 750,00 dinara + pdv , kao npr. zamena neispravnih slavina i sifonskih priključaka, dodatna nepredvidjena bušenja i prosecanja betonskih/drvenih korpusa/zidova za instalaciju sudo mašina, ugradne tehnike i aspiratora...

eKupi DUS - Besplatna dostava u stan

Velike proizvode je teško i nezgodno nositi do stana, pogotovo ako živite na višem spratu vaše zgradi, a u zgradi nema lifta! Zahteva slobodno vreme i energiju koju možete potrošiti na druge stvari. Bez brige, muku prepustite nama jer ekupi nudi BESPLATNU uslugu dostave u stan (na sprat) na području grada Beograda iz kategorija bele tehnike, klima uređaji, gume i televizori.

Niste sigurni da li je moguć ovakav tip dostave na vašu adresu? Spisak svih poštanskih brojeva za koje je dostupna navedena usluga pronađite ovde.

Kategorije za koje važi opcija "BESPLATNA DOSTAVA I UNOS U STAN - 0,00 DIN":

BESPLATNA DOSTAVA U STAN NA TERITORIJI CELE SRBIJE važi na kategorije BELE TEHNIKE i TELEVIZORA velikih dijagonala (55"+)":