text.skipToContent text.skipToNavigation

Montaža bele tehnike i televizora na teritoriji grada Beograda!

Posebna ponuda - usluga montaže Bele tehnike i televizora na području Beograda.

Ista je cena za jedan ili više aparata. 

Usluga montaže uključuje:
• Servisno vozilo na teritoriji grada Beograda a, maksimalno 25km od centra grada
• Demontažu starog aparata
• Priključenje i montažu novog aparata
• Sav potrošni materijal neophodan za instalaciju (šrafovska i tipl roba, vezice, izolir traka, kuke, itd...), osposobljavanje korisnika za upotrebu i korišćenje novog aparata)

Usluga montaže NE uključuje
• Demontažu bojlera. Usluga demontaže bojlera će se naplaćivati 750,00 dinara + pdv i nju snosi kupac na licu mjesta.
• Svi nepredviđeni troškovi za uslugu koju nije moguće predvideti će se naplaćivati po započetom satu i naplaćivaće se kupcu 750,00 dinara + pdv , kao npr. zamena neispravnih slavina i sifonskih priključaka, dodatna nepredvidjena bušenja i prosecanja betonskih/drvenih korpusa/zidova za instalaciju sudo mašina, ugradne tehnike i aspiratora...
Usluga montaže moguća je za kategorije mašina za pranje i sušenje veša, mašina za pranje sudova, rerne i ploče, šporeti, frižideri
Montažu je moguće ISKLJUČIVO naručiti za uređaje kupljene na Ekupi.rs.

eKupi DUS - Besplatna dostava u stan

Velike proizvode je teško i nezgodno nositi do stana, pogotovo ako živite na višem spratu vaše zgradi, a u zgradi nema lifta! Zahteva slobodno vreme i energiju koju možete potrošiti na druge stvari. Bez brige, muku prepustite nama jer ekupi nudi BESPLATNU uslugu dostave u stan (na sprat) na području grada Beograda iz kategorija bele tehnike, klima uređaji, gume i televizori.

Niste sigurni da li je moguć ovakav tip dostave na vašu adresu? Spisak svih poštanskih brojeva za koje je dostupna navedena usluga pronađite ovde.

Kategorije za koje važi opcija "BESPLATNA DOSTAVA I UNOS U STAN - 0,00 DIN":