text.skipToContent text.skipToNavigation

Sigurnost plaćanja

 
Pri plaćanju u našoj web prodavnici koristite CorvusPay – napredni sistem za sigurno plaćanje karticama putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosleđuju se šifrirano od Vašeg web browsera do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša prodavnica nikada ne dolazi u kontakt sa kompletnim podacima o Vašoj platnoj kartici. Takođe, podaci su nedostupni čak i zaposlenima CorvusPay sistema. Izolovano jezgro samostalno prenosi i upravlja osetljivim podacima, čuvajući ih pritom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korišćenjem kriptografskog uređaja sertifikovanog prema FIPS 140‑2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahteve vezane za sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje u skladu sa normom – PCI DSS Level 1 – najvišim sigurnosnim standardom industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3‑D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu sa tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namenjene. Vaši osetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zagarantovana je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci neophodni za obavljanje posla u skladu sa propisanim zahtevnim procedurama za on‑line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sistema. Uz to, održavanjem stroge kontrole pristupa, redovnim praćenjem sigurnosti i dubinskim proverama za sprečavanje ranjivosti mreže i planskim sprovođenjem odredbi o informacionoj bezbednosti trajno održavaju i unapređuju stepen sigurnosti sistema zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!