text.skipToContent text.skipToNavigation

Brza i pouzdana dostava

 

  Dostava na Vaša vrata...

 
Uslovi dostave:


Dostavu vrši kurirska služba City Express svakog radnog dana od 9 do 16h, vikendom ne radi. 
Okvirni rok isporuke je 2-3 radna dana.

Cena usluge dostave je 250 dinara sa pdv-om za teritoriju cele Srbije. Dostava je BESPLATNA za porudžbine vrednosti veće od 5.000 dinara.

Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda  ili državnih praznika.
 

Dostava i unos u stan za teritoriju Beograda!


Ovom prilikom želimo da Vas obavestimo kako na teritoriji Beograda vršimo besplatnu dostavu i unos u stan. 
Usluga se vrši od ponedeljka do petka, od 9h do 16h.
Dostava u stan uključuje samo dostavu uređaja, ali ne i montiranje / demontiranje uređaja. Dostava u stan je trenutno omogućena za proizvode iz kategorije: Bela tehnika, Smart televizori, klima uređaji, laptopove.
 
 

Ostali uslovi dostave:


Proizvodi će biti zapakovani tako da uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu da se oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda da  proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno da odbije  preuzimanje  pošiljke na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja. 

Rok za prijavu reklamacije na oštećenje u transportu je 24h od trenutka preuzimanja robe. 

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe da potpiše otpremnicu ili dostavnicu koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

 
 

Ako imate pitanja ili želju da  proverite gde se nalazi vaša pošiljka ili imate reklamacije na dostavu molim vas pošaljite email na adresu info@ekupi.rs