text.skipToContent text.skipToNavigation

Brza i pouzdana dostava

 
im.ashx.jpg

  Dostava na Vaša vrata...

 

Uslovi dostave:


Dostavu vrši kurirska služba City Express svakog radnog dana od 9 do 16h, vikendom ne radi. Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekat, za sve osim bele tehnike. Isporuka bele tehnike podrazumeva dostavu u stan sa dva izvršioca.
Okvirni rok isporuke je 2-3 radna dana.

Cena usluge dostave je 250 dinara sa pdv-om za teritoriju cele Srbije. Dostava je BESPLATNA za porudžbine vrednosti veće od 5.000 dinara.

Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda  ili državnih praznika.
 
 

Ostali uslovi dostave:


Proizvodi će biti zapakovani tako da  uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu da se oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda da  proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno da odbije  preuzimanje  pošiljke na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja. 

Rok za prijavu reklamacije na oštećenje u transportu je 24h od trenutka preuzimanja robe. 

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe da potpiše otpremnicu ili dostavnicu koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

 
 

Ako imate pitanja ili želju da  proverite gde se nalazi vaša pošiljka ili imate reklamacije na dostavu molim vas pošaljite email na adresu info@ekupi.rs