text.skipToContent text.skipToNavigation

Brza i pouzdana dostava

 
im.ashx.jpg

  Dostava na Vaša vrata...

 

VAŽNO OBAVEŠTENJE VEZANO ZA ISPORUKE KURIRSKOM SLUŽBOM


Zbog povećanog obima posla kod kurirske službe izazvanog virusom COVID-19 dostava poručenih artikala može da kasni. 
Molimo Vas za strpljenje i razumevanje dok se situacija u kurirskoj službi ne stabilizuje. 


Uslovi dostave:


Dostavu vrši kurirska služba City Express svakog radnog dana od 9 do 16h, vikendom ne radi. Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekat, za sve osim bele tehnike. Isporuka bele tehnike podrazumeva dostavu u stan sa dva izvršioca.
Okvirni rok isporuke je 2-3 radna dana.

Cena usluge dostave je 250 dinara sa pdv-om za teritoriju cele Srbije. Dostava je BESPLATNA za porudžbine vrednosti veće od 5.000 dinara.

Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda  ili državnih praznika.
 

Važno obaveštenje za Beograd!

Ovom prilikom želimo da Vas zamolimo za strpljenje i razumevanje, obzirom da usled izmena Rešenja o režimu saobraćaja teretnih vozila i snabdevanju na teritoriji grada Beograda kurirska služba City Express nema mogućnosti za pravovremenu dostavu pošiljaka do krajnjih primalaca.
Rešenje propisuje zabranu zaustavljanja i parkiranja vozilima do 3,5t najveće dozvoljene mase u propisanoj zoni u periodu od 7h do 20h, pogotovu u ulicama u kojima se nalaze trase JGPP. Zbog navedenog, otežana je isporuka u centralnog gradskoj zoni i zabranjena u dnevnom terminu u ulicama Nemanjina, Kneza Miloša, Terazije, Francuska, Takovska, Trg Slavija, Bulevar Oslobođenja, Jug Bogdanova, Vasina, Vojvode Stepe i Bulevaru Kralja Aleksandra, kao i u ulicama Požeška, Kirovljeva na Čukarici, Glavnoj i Trgu Branka Radičevića u Zemunu.
Vaše pošiljke mogu svakog dana biti preuzete od strane primaoca u City Express centralnom skladištu na adresi Svetog Save 36, naselje Radio Far, 11271 Surčin, Beograd u periodu od 10h do 18h.
 
 

Ostali uslovi dostave:


Proizvodi će biti zapakovani tako da  uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu da se oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda da  proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno da odbije  preuzimanje  pošiljke na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja. 

Rok za prijavu reklamacije na oštećenje u transportu je 24h od trenutka preuzimanja robe. 

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe da potpiše otpremnicu ili dostavnicu koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

 
 

Ako imate pitanja ili želju da  proverite gde se nalazi vaša pošiljka ili imate reklamacije na dostavu molim vas pošaljite email na adresu info@ekupi.rs