text.skipToContent text.skipToNavigation

O nama

 

Nemate vremena za maratonske obilaske prodavnica, shopping centara, knjižara, specijalizovanih radnji?

Radije biste kupovinu obavili od kuće, u komfornom okruženju sopstvenog doma, sa radnog mesta ili iz pokreta?

Za vas je rešenje: www.ekupi.rs.


 

Kupi pametnije. Kupi online. eKupi.


www.ekupi.rs je prodavnica koja je specijalizovana za prodaju putem Interneta i nudi više od 150.000 raspoloživih artikala iz različitih područja elektronike, informatike, alata, auto guma, igračaka itd... Misleći na Vas, kontinuirano ćemo i dalje širiti našu ponudu!

Većina artikala koje nudimo su rapoloživi ili već narednog radnog dana ili u roku od 3-4 radna dana. Dostava je besplatna za sve porudžbine ukupne vrednosti 5.000 dinara i više. Cena dostave za porudžbine manje vrednosti je fiksna i iznosti 250 dinara. Nudimo i mogućnost ličnog preuzimanja na dve adrese!

eKupi.rs webshop ima razne mogućnosti plaćanja poput plaćanja prilikom dostave (pouzećem), plaćanje opštom uplatnicom u pošti, ebanking ili karticama. Plaćanje karticama preko eKupi.rs je apsolutno sigurno jer koristimo vodeći svetski sertifikat „Verisign Secure Site EV“ koji 100% štiti Vaše podatke.

Za tehničke uređaje iz ponude omogućavamo Pickup & Return Servis, što znači da kupac ne snosi troškove prevoza od i do servisa u slučaju kvara. Takođe, svi kupci imaju mogućnost povrata novca ili robe u skladu sa zakonskim okvirima.

Uživajte u sigurnoj i udobnoj kupovini!

Pratite nas i na Facebooku i učestvujte u nagradnim igrama i takmičenjima, čitajte novosti i informacije o novim akcijama i super ponudama, pitajte nas bilo šta, a mi ćemo brzo odgovoriti, podelite informacije o dobrim ponudama sa prijateljima....


Vaš Ekupi team


 
eee.jpg

www.ekupi.rs - kupuj na Ekupi način - sigurnost i komfor na prvom mestu!