text.skipToContent text.skipToNavigation

Lično preuzimanje

u.jpg

Vaša roba je spremna...

POŠTOVANI, 
ZBOG VIRUSA COVID 19 NIJE MOGUĆ ULAZAK U MAGACIN. MOLIMO VAS DA PORUČENU ROBU PREUZIMATE ISPRED VRATA MAGACINA I UZ KORIŠĆENJE ZAŠTITNE MASKE. 


 
Roba koja je naručena preko www.ekupi.rs i uplaćena preko virmana ili uplatnicom na žiro račun Ekupi d.o.o. ili preko kreditnih kartica (American Express, Visa, Maestro, Mastercard, Dina) može se  lično preuzeti u našem skladištu u Slobodnoj zoni Beograd.

Slobodna zona Beograd Viline vode bb Ekupi magacin
Ekupi magacin se nalazi u prostorijama Kim-Tec skladišta.

Prilikom ličnog preuzimanja molimo Vas donesite na prijemni pult  skladišta kopiju računa koji ste predhodno dobili na vašu e-mail adresu. Lično  preuzimanje robe kod nas u skladištu je besplatno, pa ćete time izbeći troškove dostave.

NAPOMENA; za virmanske uplate, roba se preuzima tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke - u pravilu, sledeći radni dan) i spremimo za preuzimanje, pa Vas molimo da obavezno isto prethodno proverite preko telefonskog broja: 011 207 0 607

Radno vreme skladišta: 

Pon - Čet: 10:00 - 16:30 
Pet: 10:00 - 15:30
Vikendom i praznicima skladište ne radi.   Skladište se nalazi u Slobodnoj zoni Beograd, Viline vode bb. U zavisnosti od pravca iz koga dolazite preporučujemo:
Sever: preko Pančevačkog mosta, Bulevara Despota Stefana, Cvijićeve i podvožnjakom iz Đure Đakovića
Istok: ulicama Cvijićevom i Bulevarom Despota Stefana
Jug: Francuskom ulicom iz centra ili, zaobilazeći gužvu, Cvijićevom sa Istoka i Dunavskom sa Zapada
Zapad: preko Brankovog mosta, desno sa mosta u Karađorđevu i obilaznicom ispod Kalemegdana.