text.skipToContent text.skipToNavigation

Barum guma 245/70R16 Polaris 5 107H FRID EK000167738

Barum guma 245/70R16 Polaris 5 107H FRID: EK000167738

Plaćanje na 12 rata bez kamate!

Cena
15.976,04 din

Mesečna rata kredita na period od 24 meseca
841,00 din
Kvalitet Baruma garantuje jedna od najvećih svetskih grupa guma - Continental. Marka Barum nudi ekonomične gume na tržištu. Istorija marke je započela u Evropi, a fabrika Otrokovice trenutno je je...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pouzećem, internet bankarstvom, čekovima i karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Kvalitet Baruma garantuje jedna od najvećih svetskih grupa guma - Continental. Marka Barum nudi ekonomične gume na tržištu. Istorija marke je započela u Evropi, a fabrika Otrokovice trenutno je jedna od najmodernijih fabrika guma u ​​Evropi. Kompanija poseduje veoma širok asortiman proizvoda za automobile, kombije i 4x4. Ako tražite proizvode čiji vam kvalitet omogućava bezbednu upotrebu sigurne vožnje, a ne da izgori rupu u novčaniku, Barum brend je pravi za vas. Proverite ograničenja opterećenja u uputstvu za upotrebu. Preopterećenjem vozila opterećuju se gume i drugi važni delovi vozila. To može biti uzrok lošeg rukovanja, povećane potrošnje goriva i oštećenja guma. Takođe može izazvati ozbiljno pucanje, odvajanje delova ili "curenje vazduha".

Slike proizvoda su samo u informativne svrhe i možda nisu u potpunosti u skladu s proizvodom. Sve gume u našoj ponudi su max. 2 godine starosti.

* Zvaničan stav proizvođača i distributera guma je da se gume smatraju novima ako su proizvedene pre manje od 5 godina, pod uslovom da se pravilno skladište.
Poslovno ime uvoznika Baki d.o.o.
Zemlja proizvodnje Slovačka
Brand Barum
Prečnik 16
Visina 70
Širina 245
Sezona Zimska
Ovaj proizvod do sada niko nije ocenio, budite prvi!
    Naziv i vrsta robe Barum guma 245/70R16 Polaris 5 107H FR
    Tip i model Auto gume
    Količina izražena u jedinici mere Komad
    Poslovno ime uvoznika Baki d.o.o.
    Zemlja proizvodnje Slovačka