text.skipToContent text.skipToNavigation

Barum set 4 gume 185/60R15 84T POLARIS 5ID EK000223318

Barum set 4 gume 185/60R15 84T POLARIS 5ID: EK000223318

Plaćanje na 12 rata bez kamate!

Cena
22.360,00 din

Mesečna rata kredita na period od 24 meseca
1.177,00 din
Kvalitet Baruma garantuje jedna od najvećih svetskih grupa guma - Continental. Marka Barum nudi ekonomične gume na tržištu. Istorija marke je započela u Evropi, a fabrika Otrokovice trenutno je je...  Saznaj više

Besplatna dostava

Prava potrošača: Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca

Platite gotovinom pouzećem, internet bankarstvom, čekovima i karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Kvalitet Baruma garantuje jedna od najvećih svetskih grupa guma - Continental. Marka Barum nudi ekonomične gume na tržištu. Istorija marke je započela u Evropi, a fabrika Otrokovice trenutno je jedna od najmodernijih fabrika guma u ​​Evropi. Kompanija poseduje veoma širok asortiman proizvoda za automobile, kombije i 4x4. Ako tražite proizvode čiji vam kvalitet omogućava bezbednu upotrebu sigurne vožnje, a ne da izgori rupu u novčaniku, Barum brend je pravi za vas.

Nova generacija Barum Polaris 5 naslednica je dobro prihvaćenog Polarisa 3. Proizvođači su se fokusirali na inovativna rešenja, još bolje materijale i visokokvalitetnu završnu obradu novog modela.

Karakteristike:
• Konstrukcija gazećeg sloja zasniva se na proverenom, fokusiranom rasporedu blokova. Zahvaljujući trodimenzionalnim šipkama, automobil se kreće polako, ubrzava i prijanja uz cestu tokom vožnje pružajući mu osećaj gume premium klase dok je marka u stvari ekonomska klasa, isporučujući visokokvalitetne gume po sniženim cenama.
• Široki utori i kompatibilni elementi za pozicioniranje na površini gaznoga sloja praktično rade tokom vožnje u vlažnim uslovima.
• Izdržljivost i zadovoljstvo obezbeđuje moderna smesa od silika gume poznata vrhunskim vozačima guma. Njegov visoki sadržaj znači da guma zadržava svojstva na različitim temperaturama i guma se ne troši prerano.

Upozorenje!
Proverite ograničenja opterećenja u uputstvu za upotrebu. Preopterećenjem vozila opterećuju se gume i drugi važni delovi vozila. To može biti uzrok lošeg rukovanja, povećane potrošnje goriva i oštećenja guma. Takođe može izazvati ozbiljno pucanje, odvajanje delova ili "curenje vazduha".

Slike proizvoda su samo u informativne svrhe i možda nisu u potpunosti u skladu s proizvodom. Sve gume u našoj ponudi su max. 2 godine starosti.

* Zvaničan stav proizvođača i distributera guma je da se gume smatraju novima ako su proizvedene pre manje od 5 godina, pod uslovom da se pravilno skladište.
Prava potrošača Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca
Tip proizvoda Auto gume
Brand Barum
Prečnik 15
Visina 60
Širina 185
Sezona Zimska
Maksimalna brzina T(190)
Nosivost 84
Vrsta vozila Lično vozilo
Ovaj proizvod do sada niko nije ocenio, budite prvi!
    Naziv i vrsta robe Barum set 4 gume 185/60R15 84T POLARIS 5
    Tip i model Auto gume
    Količina izražena u jedinici mere Komad