text.skipToContent text.skipToNavigation

Continental 165/65R15 Winter Contact TS860 81TID EK000199631

Continental 165/65R15 Winter Contact TS860 81TID: EK000199631

Iskoristi BESPLATNU DOSTAVU na teritoriji cele Srbije. ISTA CENA ZA SVE NAČINE PLAĆANJA!

Cena
10.442,75 din
Mesečna rata kredita na period od 24 meseca
531,00 din
Continental 165/65R15 Winter Contact TS860 81T | Sezona: Zimska | Nosivost: 81 | Maksimalna brzina: T(190) | Visina: 165 | Širina: 65 | Prečnik 15" |  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 19.08.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Continental TS860 je zimska guma koja ima izvanredna poboljšanja u svim oblastima. Kočenje na vlažnim zimskim putevima odražava se čak za 5% bolje u odnosu na prethodnika TS 850. Kočioni put je na ledu manji za 4%. Bolje prianjanje na snegu i kvalitet vožnje takođe se odražavaju.
Ove prednosti su bolja kombinacija novog sloja gazišta i novo razvijenog dizajna. Cool Chili jedinjenje sadrži visok sadržaj silicijuma, koji zbog svojih posebnih karakteristika smanjuje put kočenja na vlažnim putevima. Da bi omogućili efikasno kočenje na ledenim putevima, inženjeri su razvili „Tekuću odvodnju sloja“ - pri kočenju stvara se vodeni film ispod kazna, čime se značajno smanjuje površina nagiba.• Nova tehnologija zasniva se na uzorku gaznoga sloja koji se naziva „kriva snega“. To je dezen gazećeg sloja sa povećanim brojem rubnih blokova.
• Nova smola za prianjanje poboljšava sposobnost deformiranja gume i njezinog vraćanja u početno stanje
• Guma ima više ivica, što znači više prianjanja, što znači i veći prenos sile u snegu i ledu.
• Bolja elastičnost gume pri niskim temperaturama zahvaljujući novom sastavu smjeseTehnologija se ne može videti, ali je i dalje zanimljiva. Nazvan je "odvodnjavanjem u fluidnom sloju" i predstavlja višekanalni presek sa vertikalnim otvorima na dnu bloka gazišta koji usmerava vodu dalje od bloka i u glavni deo gazećeg sloja.
Ovo je posebno korisno na površinama sa slabim prijanjanjem, poput leda, jer stvara efikasan kanal protoka vode za curenje vode, omogućavajući gumama dobar kontakt sa zemljom ispod.

Upozorenje!
Proverite ograničenja opterećenja u uputstvu za upotrebu. Preopterećenjem vozila opterećuju se gume i drugi važni delovi vozila. To može biti uzrok lošeg rukovanja, povećane potrošnje goriva i oštećenja guma. Takođe može izazvati ozbiljno pucanje, odvajanje delova ili "curenje vazduha".

Slike proizvoda su samo u informativne svrhe i možda nisu u potpunosti u skladu s proizvodom. Sve gume u našoj ponudi su max. 2 godine starosti.

* Zvaničan stav proizvođača i distributera guma je da se gume smatraju novima ako su proizvedene pre manje od 5 godina, pod uslovom da se pravilno skladište.
Poslovno ime proizvođača Continental
Poslovno ime uvoznika Baki d.o.o.
Zemlja proizvodnje Francuska
Tip proizvoda Auto gume
Brand Continental
Prečnik 15
Visina 65
Širina 165
Sezona Zimska
Maksimalna brzina T(190)
Nosivost 81
Vrsta vozila Lično vozilo
  Naziv i vrsta robe Continental 165/65R15 Winter Contact TS860 81T
  Tip i model Auto gume
  Količina izražena u jedinici mere Komad
  Poslovno ime proizvođača Continental
  Poslovno ime uvoznika Baki d.o.o.
  Zemlja proizvodnje Francuska