text.skipToContent text.skipToNavigation

Continental set 4 gume 205/55R16 91T WinterContact TS860ID EK000223311

Continental set 4 gume 205/55R16 91T WinterContact TS860ID: EK000223311

Iskoristi mogućnost plaćanja do 12 rata.

Cena
47.960,00 din

Mesečna rata kredita na period od 24 meseca
2.439,00 din
Continental TS860 je zimska guma koja ima izvanredna poboljšanja u svim oblastima. Kočenje na vlažnim zimskim putevima odražava se čak za 5% bolje u odnosu na prethodnika TS 850. Kočioni put...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pouzećem, internet bankarstvom, čekovima i karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Continental TS860 je zimska guma koja ima izvanredna poboljšanja u svim oblastima. Kočenje na vlažnim zimskim putevima odražava se čak za 5% bolje u odnosu na prethodnika TS 850. Kočioni put je na ledu manji za 4%. Bolje prianjanje na snegu i kvalitet vožnje takođe se odražavaju.
Ove prednosti su bolja kombinacija novog sloja gazišta i novo razvijenog dizajna. Cool Chili jedinjenje sadrži visok sadržaj silicijuma, koji zbog svojih posebnih karakteristika smanjuje put kočenja na vlažnim putevima. Da bi omogućili efikasno kočenje na ledenim putevima, inženjeri su razvili „Tekuću odvodnju sloja“ - pri kočenju stvara se vodeni film ispod kazna, čime se značajno smanjuje površina nagiba.• Nova tehnologija zasniva se na uzorku gaznoga sloja koji se naziva „kriva snega“. To je dezen gazećeg sloja sa povećanim brojem rubnih blokova.
• Nova smola za prianjanje poboljšava sposobnost deformiranja gume i njezinog vraćanja u početno stanje
• Guma ima više ivica, što znači više prianjanja, što znači i veći prenos sile u snegu i ledu.
• Bolja elastičnost gume pri niskim temperaturama zahvaljujući novom sastavu smjeseTehnologija se ne može videti, ali je i dalje zanimljiva. Nazvan je "odvodnjavanjem u fluidnom sloju" i predstavlja višekanalni presek sa vertikalnim otvorima na dnu bloka gazišta koji usmerava vodu dalje od bloka i u glavni deo gazećeg sloja.
Ovo je posebno korisno na površinama sa slabim prijanjanjem, poput leda, jer stvara efikasan kanal protoka vode za curenje vode, omogućavajući gumama dobar kontakt sa zemljom ispod.

Upozorenje!
Proverite ograničenja opterećenja u uputstvu za upotrebu. Preopterećenjem vozila opterećuju se gume i drugi važni delovi vozila. To može biti uzrok lošeg rukovanja, povećane potrošnje goriva i oštećenja guma. Takođe može izazvati ozbiljno pucanje, odvajanje delova ili "curenje vazduha".

Slike proizvoda su samo u informativne svrhe i možda nisu u potpunosti u skladu s proizvodom. Sve gume u našoj ponudi su max. 2 godine starosti.

* Zvaničan stav proizvođača i distributera guma je da se gume smatraju novima ako su proizvedene pre manje od 5 godina, pod uslovom da se pravilno skladište.
Ovaj proizvod do sada niko nije ocenio, budite prvi!
    Naziv i vrsta robe Continental set 4 gume 205/55R16 91T WinterContact TS860
    Tip i model Auto gume
    Količina izražena u jedinici mere Komad