text.skipToContent text.skipToNavigation

Sava 225/40R18 Eskimo HP2 92V XL FPID EK000199609

Sava 225/40R18 Eskimo HP2 92V XL FPID: EK000199609

Cena
7.712,77 din
Sava 225/40R18 Eskimo HP2 92V XL FP | Sezona: Zimska | Nosivost: 92 | Maksimalna brzina: V(240) | Širina: 225 | Visina: 40 | Prečnik: 18" |  Saznaj više

Dostavljamo već od 03.12.2021

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Sava Eskimo HP 2 je najnovija zimska guma za putnička vozila idealna za bezbedno i udobno putovanje u najtezim zimskim uslovima. Jedinstven zimski dezen gazeceg sloja koji se odlikuje brojnim valovitim lamelama i specijalna smesa na bazi silike obezbedjuju odlične vozne karakteristike, naročito u vožnji na mokrom i po snegu. Izvanredno upravljanje i kočenje na suvoj podlozi za zimski pneumatik. Ravniji, robusni blokovi imaju bolju sposobnost prenosa snage. Simbol snežne pahuljice na boku gume potvrdjuje da Sava Eskimo HP 2 ispunjava zahteve strogih standarda industrije automobilskih guma koji se odnose na performanse u zimskim uslovima vožnje.

Dobre performanse tokom zime ne podrazumevaju uvek basnoslovne cene. Sava Eskimo HP 2 obezbeđuje čvrsto prianjanje na mokrim putevima i podlogama pokrivenim snegom – jedna briga manje kada zahladni. Simbol pahuljice potvrđuje da je klasifikovan kao pneumatik koji se koristi tokom zime.

• Efikasno ubrzavanje i upravljanje na snegu

• Odličan kontakt sa mokrim putevima

• Izvanredno upravljanje i kočenje na suvoj podlozi za zimski pneumatikUpozorenje!
Proverite ograničenja opterećenja u uputstvu za upotrebu. Preopterećenjem vozila opterećuju se gume i drugi važni delovi vozila. To može biti uzrok lošeg rukovanja, povećane potrošnje goriva i oštećenja guma. Takođe može izazvati ozbiljno pucanje, odvajanje delova ili "curenje vazduha".

Slike proizvoda su samo u informativne svrhe i možda nisu u potpunosti u skladu s proizvodom. Sve gume u našoj ponudi su max. 2 godine starosti.

* Zvaničan stav proizvođača i distributera guma je da se gume smatraju novima ako su proizvedene pre manje od 5 godina, pod uslovom da se pravilno skladište.

Poslovno ime proizvođača Sava
Poslovno ime uvoznika Baki d.o.o.
Zemlja proizvodnje Slovenija
Tip proizvoda Auto gume
Brand Sava
Prečnik 18
Visina 40
Širina 225
Sezona Zimska
Maksimalna brzina V(240)
Nosivost 92
Vrsta vozila Lično vozilo
  Naziv i vrsta robe Sava 225/40R18 Eskimo HP2 92V XL FP
  Tip i model Auto gume
  Količina izražena u jedinici mere Komad
  Poslovno ime proizvođača Sava
  Poslovno ime uvoznika Baki d.o.o.
  Zemlja proizvodnje Slovenija