text.skipToContent text.skipToNavigation

Tigar 215/55R16 TIGAR HP 97H XLID EK000206455

Tigar 215/55R16 TIGAR HP 97H XLID: EK000206455

Iskoristi mogućnost plaćanja do 12 rata.

Cena
8.792,81 din

Mesečna rata kredita na period od 24 meseca
447,00 din
Tigar 215/55R16 TIGAR HP 97H XL | Sezona: Letnja | Nosivost: 97 | Maksimalna brzina: H(210) | Širina: 215 | Visina: 55 | Prečnik: 16" |  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pouzećem, internet bankarstvom, čekovima i karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Tigar High Performance je letnja gume visokih performansi, koji zbog asimetričnog dizajna za sve ljubitelje adrenalina može da garantuje dinamičnu i istovremeno bezbednu vožnju na suvim i mokrim površinama puta. Model iz 2017, dizajniran od strane Michelin dizajnera.Tigar High Performance je naslednik modela Tigar Syneris, nova generacija sportskih guma, dobila ne samo radikalno drugaciji dizajn ali i širi raspon velicina, od 15 do 19 coli. Ostvaruje odličan kontakt sa mokrom podlogom tako da to donosi povećanu bezbednost u vožnji, kao i sigurno kočenje i držanje pravca i pri kišnim uslovima.

Osnovna prednost asimetrične šare Tigar High Performance je njegova sposobnost da obezbedi visok stepen pouzdanosti u svim vremenskim uslovima u letnjem periodu. Efikasan drenažni sistem pneumatika, koji se sastoji od četiri kružnih i brojno poprecnih žljebova na gaznoj površini, olakšava brzu evakuaciju vode iz kontaktne zone i povećava stabilnost na vlažnim površinama.

Bezbednost je garantovana i zahvaljujući kvalitetu kaučuka i usmerenom dezenu sa ekskluzivnim dizajnom gazećeg sloja i boka. Neke od karakteristika ove gume su:

- Kontrola, čak i pri velikim brzinama
- Asimetrični dizajn dezena gazećeg sloja
- Kraći put kočenja na mokrim putevima
- Poboljšane performanse - Optimizovana konstrukcija, krutost i rigidnost gazećeg sloja
- Smanjen otpor kotrljanja i povećana trakcija na mokrim putevima zahvaljujući novom jedinjenju
- Odlične performanse akvaplaninga
- Odlična stabilnost u krivinama

Upozorenje!
Proverite ograničenja opterećenja u uputstvu za upotrebu. Preopterećenjem vozila opterećuju se gume i drugi važni delovi vozila. To može biti uzrok lošeg rukovanja, povećane potrošnje goriva i oštećenja guma. Takođe može izazvati ozbiljno pucanje, odvajanje delova ili "curenje vazduha".

Slike proizvoda su samo u informativne svrhe i možda nisu u potpunosti u skladu s proizvodom. Sve gume u našoj ponudi su max. 2 godine starosti.

* Zvaničan stav proizvođača i distributera guma je da se gume smatraju novima ako su proizvedene pre manje od 5 godina, pod uslovom da se pravilno skladište.
Poslovno ime proizvođača Tigar
Poslovno ime uvoznika Baki d.o.o.
Zemlja proizvodnje Srbija
Brand Tigar
Prečnik 16
Visina 55
Širina 215
Sezona Letnja
Maksimalna brzina H(210)
Nosivost 97
Vrsta vozila Lično vozilo
  Naziv i vrsta robe Tigar 215/55R16 TIGAR HP 97H XL
  Tip i model Auto gume
  Količina izražena u jedinici mere Komad
  Poslovno ime proizvođača Tigar
  Poslovno ime uvoznika Baki d.o.o.
  Zemlja proizvodnje Srbija