text.skipToContent text.skipToNavigation

Einhell CE-CB 18/254 Li-Solo akumulatorska polirka za automobile (bez baterije i punjača)IDEK000220381

Kupi dva različita Einhell PXC alata iz odabrane ponude, i dobijaš bateriju i punjač za 1 din.
Potrebno je ubaciti u korpu dva alata i bateriju/punjač s linka.
Ponuda do 31.5. ili isteka zaliha.

Cena
5.290,00 din
Einhell CE-CB 18/254 Li-Solo akumulatorska polirka za automobile | Kataloški broj: 2093301 | Napon akumulatora: 18 V | Broj baterija u paketu: 0 kom | Maks.br.okr u slob.hodu: 2500 okr/min |

Prava potrošača: Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 21.05.2021

Za poliranje automobila koristite Einhell CE-CB 18/254 Li-Solo uređaj za brzo poliranje do visokog sjaja kao u ogledalu. Tajna: fleksibilnost s slobodom manevrisanja tokom rada, zahvaljujući radu sa litijum-jonskim punjivim baterijama visokih performansi. Baterija je član inovativne Power X-Change familije iz kompanije Einhell i može se koristiti u svim uređajima iz serije sistema. Za dug vek trajanja, uređaj za poliranje je prijatnog i čvrstog dizajna, dok meka drška doprinosi ugodnom radu sa minimalnim naponom i savršenom i čvrstom držanju. Moćnih 2.500 vibracija (obrtaja) u minuti i polirni disk prečnika 254 milimetara čine ga vrlo efikasnim alatom za poliranje i doterivanje vozila. Za sigurnost postoji lako dostupan prekidač za uključivanje/isključivanje i zaštita od preopterećenja. Prvi sloj za poliranje nanosi se na obojenu površinu sa sintetičkim dodatkom za poliranje. Zatim se sintetički dodatak za poliranje koristi za nanošenje dugotrajnog sjaja. Dodaci za poliranje su uključeni uz proizvod. Potrebna punjiva baterija i punjač se mogu kupiti zasebno ako je potrebno.

Tehnički podaci
Brzina okretanja 2500 min^-1
Prečnik 254 mm
 
Einhell dodatna garancija
2+1 produženje garancije za Power X-Change uređaje!Einhell pruža mogućnost produženja garancije za Power X-Change proizvode sa 24 na 36 meseci - potpuno besplatno! Sve što je potrebno je da registrujete svoj Vaš Einhell Power X-Change uređaj tokom prvih 90 dana od kupovine. Dodatnu garanciju možete registrovati ovde.
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i bašti

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ograničenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabla iza sebe, bez buke, bez ispusnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

  • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
  • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I BAŠTI
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kući i vrtu. To znači da kada jednom kod kuće imate Power x-Change punjivu bateriju, u budućnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okolinu.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
Kompjuterski potpomognut sistem za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontroliše sve sigurnosne procese električnih komponenti i pripadajućeg hardvera.
To rezultuje celim nizom prednosti:
  • DUŽI SERVISNI VEK BATERIJE
  • MAKSIMIZIRANO VREME RADA
  • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
  • POVEĆANA SIGURNOST

 

Napon akumulatora 18 V
Broj baterija u paketu 0 kom
Maks. br. okr. u slob. hodu 2500 okr/min
Brand Einhell
Tip proizvoda Aku polirke
Masa 1.93 kg
Prava potrošača Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca