text.skipToContent text.skipToNavigation
RURIS motorna prskalica 3KS - A103SIDEK000222975
Cena
22.299,00 din
Uspešno se koristi u voćarstvu, hortikulturi, uništavanju štetočina. Ruris A103S atomizer je otporan na industrijsku eksploataciju zbog čvrstih materijala od kojih je napravljen. Plastični materija...

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Uspešno se koristi u voćarstvu, hortikulturi, uništavanju štetočina. Ruris A103S atomizer je otporan na industrijsku eksploataciju zbog čvrstih materijala od kojih je napravljen. Plastični materijal rezervoara i pregradne cevi izdržavaju bilo koju vrstu hemikalija i fungicida koji se koriste u vinogradarstvu ili voćarstvu. Mlaznica ima 4 podešavanja prskanja.
Konkurentska prednost raspršivača Ruris A103 je odbojna cev koja kao standardnu opremu ima rotirajući cilindar za formiranje spiralnog mlaza i tako se omogućava prskanje na celu površinu plodova – bez ovog sistema formiranja mlaza rastvora u spiralnoj formi, biljke se delimično raspršuju i tretman nema efekta. Ruris raspršivač štiti upotrebom odgovarajućih hemikalija i prskanjem 99% svih vrsta biljaka i može obaviti celi niz tretmana.
Još jedna konkurentska prednost Ruris atomizera je i mogućnost prskanja kemikalijama ili fungicidima, kako u krupnijim česticama tako i u vidu praškastih zrnaca. Brzine motora i samim tim intenzitet prskanja kontroliše se pomoću višenamenske ručice.
Brand Ruris
Masa 13 kg