text.skipToContent text.skipToNavigation
Philips fen za kosu HP8232/00IDEK000159412
Cena
4.690,00  din
Philips fen za kosu HP8232/00 Zaštitite kosu dok uživate u brzom sušenju. Fen za kosu ima više postavki brzine i temperature. Poseduje opciju ThermoProtect za brzo sušenje pri konstantnoj...

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 03.06.2020

Philips fen za kosu HP8232/00

Zaštitite kosu dok uživate u brzom sušenju. Fen za kosu ima više postavki brzine i temperature. Poseduje opciju ThermoProtect za brzo sušenje pri konstantnoj temperaturi koja štiti kosu i negu jonima za sjajnu kosu bez statičkog elektriciteta.

Brzo sušenje pri nižoj temperaturi uz ThermoProtect sa nastavkom za volumen i nastavkom za oblikovanje od 14 mm
• ThermoProtect Ionic
• 2.200 W
• Nega jonima
• Nastavak za volumen

Profesionalna snaga od 2.200 W daje savršene rezultate
Ovaj profesionalni fen za kosu snage 2.200 W ima moćan protok vazduha. Tako nastaje kombinacija snage i brzine koja sušenje i oblikovanje frizure čini bržim i jednostavnijim.

Potpuna kontrola uz šest prilagodljivih postavki za brzinu i temperaturu
Potrebna brzina i temperatura mogu se jednostavno prilagoditi kako biste ostvarili vrhunske rezultate. Šest postavki osigurava potpunu kontrolu za precizno i prilagođeno oblikovanje frizure.

Regeneracija jonima za sjajnu kosu bez statičkog elektriciteta
Pružite svojoj kosi trenutnu negu uz regeneraciju jonima. Negativno nabijeni joni sprečavaju stvaranje elektriciteta, regenerišu kosu i čine je glatkom pa na taj način pojačavaju njen sjaj. Rezultat je predivna sjajna, glatka kosa bez elektriciteta.

Mlaz hladnog vazduha učvršćuje frizuru
Nezaobilazna profesionalna funkcija za aparate za oblikovanje kose. Dugme Cool Shot daje snažan mlaz hladnog vazduha. Koristi se nakon oblikovanja frizure kako bi se ona dovršila i fiksirala.

Tanki nastavak za oblikovanje osigurava savršene rezultate
Savršeni rezultati oblikovanja i sjajni, glatki izgled zahvaljujući tankom nastavku za precizno oblikovanje.

Kabl za napajanje dužine 1,8 m
Praktično za upotrebu zahvaljujući kablu napajanja dužine 1,8 m.

Tračica za lako i praktično odlaganje
Gumena tračica nalazi se na donjem delu drške i pruža dodatnu mogućnost odlaganja koja je posebno praktična kada ste kod kuće ili u hotelu.

Daje kosi volumen, naglašava gustinu, oblikuje kovrdže i lepršave frizure
Nastavak za volumen ima jedinstveni asimetrični dizajn koji je oblikovan prema glavi, što ga čini jednostavnijim i intuitivnijim za upotrebu. Nastavak za volumen širi protok vazduha kroz celu kosu čime se omogućava sušenje kose na zdraviji način, povećava volumen i smanjuje neželjeni statički elektricitet u kosi. Za najbolje rezultate nastavak za volumen držite blizu temena i korena kose i pustite da vrhovi naglašene teksture na nastavku za volumen povećaju volumen kose, daju kosi lepršavost i oblikuju kovrdže.

Odvojivi filter otvora za ulaz vazduha ubrzava postupak čišćenja
Odvojivi filter otvora za ulaz vazduha na fenu za kosu jednostavno se održava. Jednostavno ga skinite i očistite. Redovnim čišćenjem spriječiće se nakupljanje prašine i vlasi koje mogu uticati na efikasnost sušenja.
Brand Philips
Tip proizvoda Fenovi za kosu