text.skipToContent text.skipToNavigation
Bosch protočni bojler TR 7000 15/18 kWIDEK000151838
Cena
39.990,00  din
Bosch protočni bojler TR 7000 15/18 kW (elektronski sa zaliveni grejačem i LCD ekranom) Bosch protočni bojleri zagrevaju vodu samo kada se koriste i podešavaju snagu grejača prema potrebi,...

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 05.06.2020

Bosch protočni bojler TR 7000 15/18 kW (elektronski sa zaliveni grejačem i LCD ekranom)

Bosch protočni bojleri zagrevaju vodu samo kada se koriste i podešavaju snagu grejača prema potrebi, čime se ostvaruje ušteda struje do 40%.

Električni protočni bojleri ne zahtevaju nikakvo održavanje, stvaranje kamenca je svedeno na minimum, jednostavno se ugrađuju i omogućuju vam da imate neograničenu količinu tople vode.

• Elektronsko vođenje, elektronski zaliveni grejači, prodesive snage 15/18 kW.
• Elektronsko podešavanje snage grejača u radu prema potrebi, maksimalna ušteda do čak 40% u odnosu na akumulacione bojlere !
• Više režima rada prema potrebama svih članova porodice
• LCD ekran sa prikazom trenutnog režima rada i temperature
• Povezivanje sa solarnim sistemima za još veću efikasnost
• Sigurnosni temperaturni graničnik, IP 25 zaštita, radi pod pritiskom, nema potrebe za sigurnosnim ventilima
• Kompaktnih dimenzija, moguća ugradnja u kuhinjske elemente.Sigurnost: Zadovoljava najviše sigurnosne i higijenske norme
Radni režimi: LED indikator i obrtno dugme za izbor režima rada (precizno podešavanje na svakih 0.5°C)
Energetska efikasnost: TR7000EB modeli zadovoljavaju A klasu energetske efikasnosti
Instaliranje uređaja: Jednostavno, lako i brzo montiranje

Solarni mod: Mogućnost uparivajna sa postojećim sistemom za pripremu sa sanitarne vodeNačin primene: Preporučuje se korišćenje sa baterijom koja ne meša toplu i hladnu vodu

Brza montaža: CLICKFIX plus način montaže je dokazano brz, efikasan i lak način montaže uređaja. Sa ugrađenim priborom i šablonom za montažu, korisnik štedi novac i vreme. CLICKFIX plus sistem montaže ne zahteva specijalne alate niti dodatni pribor, povećava efikasnot i brzinu rada.

Solarni mod:

Uređaj je opremljen sistemom koji mu omogućava solarnu kompatibilnost. Voda iz solarnog sistema prolazi kroz bojler i dalje nastavlja ka potrošaču.

Scenario 1: Voda je dovoljno zagrejana od strane solarnog sistema, bojler se neće uključivati, maksimalna ušteda električne energije.

Scenario 2: Solarni sistem je zagrejao vodu do određene temperature, ali ne i do željene, boljer se uklučuje i dogreva vodu do željene temeprature, tj maksimalne temperature od 55°C.
Tip bojlera Protočni
Energetska klasa A
Brand Bosch
Garancija 2 god
Tip proizvoda Bojleri