text.skipToContent text.skipToNavigation

Gorenje kombinovani frižider sa zamrzivačem RK 6202 EX4ID EK000152805

Gorenje kombinovani frižider sa zamrzivačem RK 6202 EX4ID: EK000152805

Cena
45.490,00 din
Mesečna rata kredita na period od 24 meseca
2.313,00 din
Gorenje kombinovani frižider sa zamrzivačem RK 6202 EX4 Pravi Inox Sve prednosti nerđajućeg čelika Svi frižideri "Ion" generacije se ističu ugodnom estetikom. Napravljeni su od pravog nerđ...  Saznaj više

Garancija: 5 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Gorenje dupla garancija!Kupovinom Gorenje aparata, uz 5 godina garancije, vraćamo i 50% vrednosti aparata u slučaju neispravnosti u prvih šest meseci od datuma kupovine. Promotivni period traje od 1. marta do 30. septembra 2020. godine i važi za kupovinu Gorenje velikih kućnih aparata koji su registrovani na sajtu proizvođača. Registrujte aparat OVDE.
Gorenje kombinovani frižider sa zamrzivačem RK 6202 EX4

Pravi Inox Sve prednosti nerđajućeg čelika Svi frižideri "Ion" generacije se ističu ugodnom estetikom. Napravljeni su od pravog nerđajućeg čelika i presvučeni specijalnim TouchFree slojem za čist izgled bez otisaka prstiju. Nerđajući čelik omogućava izdržljivost koja produžava životni vek aparata, dok ga istovremeno čini pogodnim za potpunu reciklažu.

Posuda za flaše sa držačem Vrata frižidera imaju dovoljno prostora za skladištenje najvećih staklenih i plastičnih flaša. Poseban držač sprečava pomeranje i oštećenje flaša dok se vrata otvaraju i zatvaraju.

CrispZone fioka sa HumidityControl-om Sveže kao u vašem vrtu CrispZone je jedna od najvećih fioka za voće i povrće na tržištu. Niža temperatura i opcija za prilagođavanje vlažnosti produžavaju svežinu namirnicama.

Fresh Zone Fioka u kojoj su namirnice duže sveže, jer se čuvaju na temperaturi od oko 3°C.

FrostLess tehnologija Tehnologija koja smanjuje stvaranje leda i ručno otapanje do 50%. Osim što ćete imati manje posla sa otapanjem frižidera, sa FrostLess tehnologijom ćete uštedeti i energiju.

XXL SpaceBox Dovoljno prostora za veliki but Najveća fioka je idalno mesto za čuvanje velikih namirnica kao što je svinjski but, torta ili više kutija pizze.
Akcija Gorenjeduplagarancija
Tip proizvoda Frižideri
Garancija 5 god
Brand Gorenje
Energetska klasa A++
Širina 60 cm
Postavljanje proizvoda Samostojeći
Visina 200 cm
Tip uređaja Kombinovani frižideri
Način hlađenja Statički
Kapacitet hlađenja 257 l
    Naziv i vrsta robe Gorenje kombinovani frižider sa zamrzivačem RK 6202 EX4
    Tip i model Frižideri
    Količina izražena u jedinici mere Komad