text.skipToContent text.skipToNavigation

Gorenje ugradna ploča ECT322BCSCIDEK000152934

Cena
22.990,00 din
Gorenje ugradna ploča ECT 322 BCSC Stop&Go Napravite pauzu, bilo kad Funkcija Stop&Go zaustavlja kuvanje i nastavlja sa istim parametrima nakon što se ponovo pokrene. Ch...

Garancija: 5 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 06.08.2021

Gorenje dupla garancija!Kupovinom Gorenje aparata, uz 5 godina garancije, vraćamo i 50% vrednosti aparata u slučaju neispravnosti u prvih šest meseci od datuma kupovine. Promotivni period traje od 1. marta do 30. septembra 2020. godine i važi za kupovinu Gorenje velikih kućnih aparata koji su registrovani na sajtu proizvođača. Registrujte aparat OVDE.
Besplatna dostava i unos u stan bele tehnike u celoj Srbiji!

Gorenje ugradna ploča ECT 322 BCSC

Stop&Go

Napravite pauzu, bilo kad Funkcija Stop&Go zaustavlja kuvanje i nastavlja sa istim parametrima nakon što se ponovo pokrene.

ChildLock

Kuhinja kao sigurna zona Funkcija zaključava upravljačku ploču i sprečava resetovanje svih parametara, tako da je sigurno za decu ukoliko ih ostavite bez nadzora u kuhinji.StayWarm Jelo ostaje perfektno i za one koji dođu kasnije Funkcija StayWarm održava hranu na konstantnoj temperaturi 70˚C do vremena kada je predviđeno posluživanje jela. Hrana zadržava svoje originalne ukuse i temperaturu sve do posluživanja.

StayWarm

Jelo ostaje perfektno i za one koji dođu kasnije Funkcija StayWarm održava hranu na konstantnoj temperaturi 70˚C do vremena kada je predviđeno posluživanje jela. Hrana zadržava svoje originalne ukuse i temperaturu sve do posluživanja.

Indikatori preostale toplote (H)

Pružaju još veću sigurnost jer lampicama upozoravaju da su određena polja za kuvanje još uvek topla. Dok god svetle lampice, ta polja ne smete da dodirujete. Možete da ih koristite za podgrevanje ili očuvanje temperature jela.

Timer

Neko umesto vas gleda na sat Tajmer sa odbrojavanjem vremena može se postaviti do 99 minuta. Ukoliko iz iskustva znate tačno vreme pripreme potrebno za određeno jelo, tajmer se može postaviti na ploči za kuvanje tako da se ploča isključi automatski nakon završetka. Zvučni signal će označiti da je jelo gotovo.

SliderTouch

upravljanje na vrhovima vaših prstiju Sa staklokeramičkim pločama sa upravljanjem na dodir možete odabrati temperaturu jednostavim prevlačenjem prsta preko više pozicione temperaturne skalena površini ploče. Kompletna kontrola nad procesom kuvanja na vrhovima vaših prstiju je rezultat velike osetljivosti i odziva vaše ploče
•Dimenzije aparata (ŠxVxD): 30 × 5,1 × 52 cm
•Napred: ø Dvostruka HiLight grejna površina 12/18 cm, 0,7/1,7 kW,
•Nazad: ø HiLight grejna površina 14,5 cm, 1,2 kW
•Dimenzije spakovanog aparata (šxvxd): 44,5 × 16 × 62 cm
•Ugradne mere: 28,3 × 6,7 × 49 cm
•Težina aparata: 4,1 kg
•Bruto težina aparata: 4,6 kg
•Potrošnja el energije u StandBy režimu: 0,5 W
•Priključna snaga: 2900 W
•Šifra proizvoda: 73078
•§BAR kod: 3838782120831

Tip ploče Staklokeramička
Brand Gorenje
Garancija 5 god
Boja Crna
Tip proizvoda Ploče za kuvanje
    Naziv i vrsta robe Gorenje ugradna ploča ECT322BCSC
    Tip i model Ploče za kuvanje
    Količina izražena u jedinici mere Komad