text.skipToContent text.skipToNavigation

Bosch klima uređaj inv 5000 RAC 3.5 12000 BTUIDEK000151846

Cena
53.890,00 din
Bosch klima uređaj inverter Climate 5000 RAC 3.5 12000 BTU Poboljšan kvalitet vazduha zahvaljujući bio filterimaa i filterima visoke gustine Prikladan kako za stanove tako i za porod...

Prava potrošača: Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Bosch klima uređaj inverter Climate 5000 RAC 3.5 12000 BTU

Poboljšan kvalitet vazduha zahvaljujući bio filterimaa i filterima visoke gustine
Prikladan kako za stanove tako i za porodične kuće.Ovaj se klima uređaj koristi jednostavnije nego što pretpostavljate.
Svemu tome doprinose brojne funkcije udobnosti kao što je

Zdrav život
HD filteri - filteri velike gustine

Pouzdan rad
Detekcija curenja freona
Havarijski mod
Samodijagnostika
Rad na niskoj temperaturi: –15°C
Kompenzacija temperature
Modulacioni ventilator na spoljašnjoj jedinici sa 5 brzina
Automatski restart

Komfor i efikasnost
Noćni režim
Turbo mod
Automatsko usmeravanje strujanja vazduha
Memorisanje pozicije klapne
Bešuman režim – mute mode
Funkcija zaštite od hladnog vazduha.

Ušteda energije!
Kod inverter klima kompresor i ventilator elektronski menjaju broj obrtaja i tako se prilagođavaju željenim uslovima! Funkcije koje ove klime poseduju dodatno omogućavaju uštedu energije i doprinose maksimalnom komforu u prostoru.

Detekcija curenja freona:

Ako jedinica detektuje curenje freona, na ekranu unutrašnje jedinice pojaviće se poruka „EC“ i klima uređaj prestaje sa radom. Ova funkcija dodatno štiti kompresor od oštećenja.

Samodijagnostika i sigurnost:

U slučaju pojave greške u toku rada, uređaj se automatski isključuje i prikazuje relevantan kod greške, što značajno olakšava dijagnostiku i popravku.

Nisko ambijetalno hlađenje:

Automatika uređaja omogućava modulaciju ventilatora spoljašnje jedinice na temperaturu kondenzacije. Ovo omugućava hlađenje pri spoljašnjim temperaturama do -15 °C. Koristi se u uslovima gde je neophodna konstanta tempertura, na primer u server sobama.

Protivpožarna električna kutija:

Protivpožarna električna kutija, novog dizajna, zadovoljava veće zahteve zaštite od požara kako bi se sprečio incident usled električnih varnica.

Funkcija zaštite od hladnog vazduha:

Pokretanje klima uređaja i brzina ventilatora zavise od temperature izmenjivača na unutrašnjoj jedinici. Ovo može sprečiti izduvavanje hladnog vazduha čime bi se umanjio komfor korisnika.

12 nivoa modulacije brzine ventilatora na unutrašnjoj jedinici:

Do 12 nivoa modulacije brzine ventilatora na unutrašnjoj jedinici, čime se omogućava preciznija kontrola i bolji protok vazduha. će uređaj Zahvaljujući DC motoru ventilatora, modulacija brzine ventilatora na spoljašnjoj jedinici je povećana sa 2 nivoa na 5, čime se dobija veći komfor i veća ušteda energije.

1W Standby-u:

Inteligentna on/off tehnologija omogućava da klima uređaj odmah po ulasku u standby mod automatski pređe u mod uštede energije. Na ovaj način se potrošnja energije u standby modu smanjuje sa 5W na 1W po satu (ušteda 80-90%). Iako ova ušteda naizgled deluje mala, ona na godišnjem nivou predstavlja ekvivalent četvorodnevnoj potrošnji veš mašine ili čak četrnaestodnevnoj potrošnji stone lampe.

Noćni režim:

Ova funkcija omogućava klima uređaju da automatski poveća hladjenje ili smanji zagrevanje za 1 °C na sat, za prva 2 sata. Zatim to stanje zadržava narednih 5 sati, nakon čega će se uređaj isključiti. Ovakav način rada utiče i na uštedu energije i na komfor tokom noći.

Dva načina drenaže:

Na unutrašnjoj jedinici, drenažno crevo je moguće izvesti i na levoj i na desnoj strani, čime se olakšava montaža uređaja.

Automatski restart:

U slučaju nestanka struje, klima uređaj pamti sva nedavna podešavanja i automatski ih obnavlja po povratku napajanja. Moguće isključiti u servisnom modu.

Turbo mod:

Aktivacijom ove funkcije, ventilator automatski počinje da radi sa maksimalnom snagom, kako bi u što kraćem vremenskom periodu zagrejao ili rashladio prostoriju.

Tajmer:

Ova funkcija omogućava programiranje vremena automatskog uključivanja/isključivanja klima uređaja.

Al-izmenjivač toplote sa specijalnim premazom za zaštitu od korozije

Izmenjivač toplote na unutrašnjoj jedinici je od aluminijuma sa specijalnim premazom, koji omogućava brzo uklanjanje kondenzata. Na taj način se ne dozvoljava formiranje buđi i bakterija, pružajući efikasnije funkcionisanje klima uređaja.

Kompenzacija temperature:

Temperatura koju detektuje unutrašnja jedinica uvek se razlikuje od stvarne temperature poda zbog različitih visina ugradnje unutrašnje jedinice. Ova funkcija može revidirati ovu temperaturnu razliku radi preciznije kontrole temperature.

Auto defrost:

Sprečava zamrzavanje isparivača i održava efekat odvođenja vlage u okolini niske temperature.

Havarijski mod:

U slučaju neispravnosti senzora temperature, klima uređaj prikazuje kod greške bez prekida rada. Ovo omogućava klima uređaju da radi u havarijskom režimu do dolaska servisera, u situacijama gde je klima uređaj zaista potreban.

Energetski razred hlađenja A++
Energetski razred grejanja A+
Namena klima prema prostoru od 26 do 35 m2
Tip jedinice Set (unutarnja + spoljašnja)
Tip unutrašnje jedinice Zidna jedinica
Učinak hlađenja 3 kW
Učinak grejanja 3 kW
Brand Bosch
Boja Bela
Prava potrošača Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca
    Naziv i vrsta robe Bosch klima uređaj inv 5000 RAC 3.5 12000 BTU
    Tip i model Klime za kuću/stan
    Količina izražena u jedinici mere Komad