text.skipToContent text.skipToNavigation

Xiaomi Prečišćivač vazduha 4ID EK000458356

Xiaomi Prečišćivač vazduha 4ID: EK000458356

Kupujte WEB kreditom Raiffeisen banke jer od 15.9. do 15.10.2022. na celokupnu korpu u minimalnom iznosu od 8.000 din ostvarujete popust od 1.000 din. Kako do web kredita saznajte OVDE.

24.990,00 din

Cena
19.890,00 din

Mesečna rata kredita na period od 24 meseca
1.011,00 din
Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 | Stopa isporuke čistog vazduha - 400 m³/h | OLED ekran | Negativna jonizacija vazduha | 99,97% eliminacije 0,3mm čestica | Efikasnost površine: 28-48 m². |  Saznaj više

Dostavljamo već od 04.10.2022

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Vazduh je ispunjen nevidljivim zagađivačima koji predstavljaju opasnost po vaše zdravlje, uz Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 obezbetite sebi zdrav i čist vazduh.

Impresivni CADR
Očistite veliku sobu od 20m² za približno 10 minuta. Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 ima CADR čestica do 400 m³/h*, sposoban da isporuči 6660L prečišćenog vazduha u minuti*, a sa svestranim usisom vazduha od 360°, prečišćavanje vazduha cele sobe je bez napora.

Filtracija tri u jednom
99,97% eliminacije 0,3mm čestica*. Celodnevna zaštita za one koji pate od rinitisa i alergija. Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 štiti vaše respiratorno zdravlje tako što održava vazduh u vašem domu čistim i bezbednim za disanje.

Aktivni ugalj visokog kvaliteta
Eliminacija mirisa za trajnu svežinu. Aktivni ugalj ima visoku stopu apsorpcije i efikasno uklanja uobičajene štetne gasove kao što je VOC iz vašeg doma, kao i eliminisanje mirise kako bi vaš vazduh u domu bio svež.

Negativna jonizacija vazduha
Xiaomi Prečišćivač vazuha 4 pomaže da vaš dom ostane svež. Vaš prečistač oslobađa negativne jone kako bi vazduh bio svež, za zdravo i ugodno odmaranje nakon napornog radnog dana.

Jedan filter za do godinu dana upotrebe
Svakodnevna svežina sa dugotrajnim filterom uz Xioami Prečišćivač vazduha 4. Filter je visoko efikasan sa velikom površinom i visokim sadržajem visokokvalitetnog aktivnog uglja. Dugotrajne performanse filtera podrazumevaju manje zamene, sa jednim filterom koji traje od 6 do 12 meseci.

Automatski režim jednim dodirom
Efikasno prečišćavanje sa automatskim režimom, bez potrebe za dodatnim podešavanjem. Osetljivi laserski senzori visoke preciznosti prate promene kvaliteta vazduha. Visokoefikasno prečišćavanje u automatskom režimu - vaš uređaj prati kvalitet vazduha u realnom vremenu i automatski prilagođava brzinu prečišćavanja.

Pametna kontrola
Održavajte svoj dom svežim kada ste u pokretu. Uz podršku za pametnu kontrolu, obezbedite da se uvek vraćate u dom ispunjen čistim, svežim vazduhom. Koristite aplikaciju Mi Home sa svog pametnog telefona da biste omogućili prečišćavanje kada niste kod kuće.

Kvalitet vazduha u realnom vremenu sa OLED ekranom
Intuitivni podaci o kvalitetu vazduha u zatvorenom prostoru sa PM2,5 ekranom u realnom vremenu i indikatorom kodiranim u boji. Prilagodite podešavanja prečišćavanja pomoću jednostavnih tastera za kontrolu dodira, jednim dodirom da biste ispunili svoje potrebe za kvalitetom vazduha.

Niski šum 32,1dB(A) - Noćni režim
Za dobar noćni san prebacite se na noćni režim da biste isključili osvetljenost ekrana bez odsjaja i šuma. Vaš prečistač će nastaviti da cirkuliše vazduh, pružajući vam savršeno okruženje za neometano spavanje.

Vazdušni kanali koji se lako čiste
Očistite vaš Xioami Prečišćivač vazduha 4 iznutra. Odvrnite i uklonite rešetku za lak pristup lopaticama ventilatora i vazdušnim kanalima. Lako čišćenje unutrašnjosti vašeg prečistača kako bi se sprečilo sekundarno zagađenje.

Razlika između Xiaomi visokoefikasnog filtera i konvencionalnog HEPA filtera 

Kombinuje dve tehnologije filtera: elektrostatičko punjenje i mehaničku filtraciju, Xiaomi visokoefikasni filter može ukloniti 99,97% čestica iz vazduhu do minimalne veličine od 0,1 mikrometara i ukloniti prašinu, PM2.5, polen, perut kućnih ljubimaca, dim, čak i najmanju mikroplastiku. Za fine čestice veličine do 0,3 mikron, Xiaomi visokoefikasna brzina filtracije 99,97%, a za čestice veličine samo 0,1 mikrona, brzina filtracije može dostići 99,99%.

* Efektivna površina pokrivenosti od 28-48 m².

*Svi podaci su rezultat testirnaja kineskog instituta za ispitivanje i inspekciju za električne uređaje za domaćinstvo Report (No. Wck-21-50475).

*10min prečišćavanje za dnevnu sobu od cca. 20m²: U spavaćoj sobi od 20m², sa visinom plafona od 3m kada uređaj radi na maksimalnoj snazi, vreme prečišćavanja u jednom ciklusu se izračunava prema: površina prostorije k visina sobe ÷ PM CADR.

* Visokokvalitetni sadržaj aktivnog uglja od 500.000 mg: Sadržaj aktivnog uglja u filteru koji se koristi na Ksiaomi Smart Air Purifier 4 je 500.000 mg. Podaci iz Smart Mi Lab-a i mogu se neznatno razlikovati zbog razlika između pojedinačnih proizvoda.
*Noćni režim sa niskim nivoom šuma od 32,1 dB(A): Odnosi se na vrednost buke koja se generiše kada je proizvod u noćnom režimu.

Tip proizvoda Prečišćivač vazduha
Brand Xiaomi
Garancija 2 god
Boja Bela
    Naziv i vrsta robe Xiaomi Prečišćivač vazduha 4
    Tip i model Prečišćivač vazduha
    Količina izražena u jedinici mere Komad