text.skipToContent text.skipToNavigation

Xiaomi Prečišćivač vazduha 4ID EK000458356

Xiaomi Prečišćivač vazduha 4ID: EK000458356

Iskoristi mogućnost plaćanja do 12 rata.

Cena
24.990,00 din

Mesečna rata kredita na period od 24 meseca
1.271,00 din
Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 | Stopa isporuke čistog vazduha - 400 m³/h | OLED ekran | Negativna jonizacija vazduha | 99,97% eliminacije 0,3mm čestica | Efikasnost površine: 28-48 m². |  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pouzećem, internet bankarstvom, čekovima i karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Vazduh je ispunjen nevidljivim zagađivačima koji predstavljaju opasnost po vaše zdravlje, uz Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 obezbetite sebi zdrav i čist vazduh.

Impresivni CADR
Očistite veliku sobu od 20m² za približno 10 minuta. Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 ima CADR čestica do 400 m³/h*, sposoban da isporuči 6660L prečišćenog vazduha u minuti*, a sa svestranim usisom vazduha od 360°, prečišćavanje vazduha cele sobe je bez napora.

Filtracija tri u jednom
99,97% eliminacije 0,3mm čestica*. Celodnevna zaštita za one koji pate od rinitisa i alergija. Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 štiti vaše respiratorno zdravlje tako što održava vazduh u vašem domu čistim i bezbednim za disanje.

Aktivni ugalj visokog kvaliteta
Eliminacija mirisa za trajnu svežinu. Aktivni ugalj ima visoku stopu apsorpcije i efikasno uklanja uobičajene štetne gasove kao što je VOC iz vašeg doma, kao i eliminisanje mirise kako bi vaš vazduh u domu bio svež.

Negativna jonizacija vazduha
Xiaomi Prečišćivač vazuha 4 pomaže da vaš dom ostane svež. Vaš prečistač oslobađa negativne jone kako bi vazduh bio svež, za zdravo i ugodno odmaranje nakon napornog radnog dana.

Jedan filter za do godinu dana upotrebe
Svakodnevna svežina sa dugotrajnim filterom uz Xioami Prečišćivač vazduha 4. Filter je visoko efikasan sa velikom površinom i visokim sadržajem visokokvalitetnog aktivnog uglja. Dugotrajne performanse filtera podrazumevaju manje zamene, sa jednim filterom koji traje od 6 do 12 meseci.

Automatski režim jednim dodirom
Efikasno prečišćavanje sa automatskim režimom, bez potrebe za dodatnim podešavanjem. Osetljivi laserski senzori visoke preciznosti prate promene kvaliteta vazduha. Visokoefikasno prečišćavanje u automatskom režimu - vaš uređaj prati kvalitet vazduha u realnom vremenu i automatski prilagođava brzinu prečišćavanja.

Pametna kontrola
Održavajte svoj dom svežim kada ste u pokretu. Uz podršku za pametnu kontrolu, obezbedite da se uvek vraćate u dom ispunjen čistim, svežim vazduhom. Koristite aplikaciju Mi Home sa svog pametnog telefona da biste omogućili prečišćavanje kada niste kod kuće.

Kvalitet vazduha u realnom vremenu sa OLED ekranom
Intuitivni podaci o kvalitetu vazduha u zatvorenom prostoru sa PM2,5 ekranom u realnom vremenu i indikatorom kodiranim u boji. Prilagodite podešavanja prečišćavanja pomoću jednostavnih tastera za kontrolu dodira, jednim dodirom da biste ispunili svoje potrebe za kvalitetom vazduha.

Niski šum 32,1dB(A) - Noćni režim
Za dobar noćni san prebacite se na noćni režim da biste isključili osvetljenost ekrana bez odsjaja i šuma. Vaš prečistač će nastaviti da cirkuliše vazduh, pružajući vam savršeno okruženje za neometano spavanje.

Vazdušni kanali koji se lako čiste
Očistite vaš Xioami Prečišćivač vazduha 4 iznutra. Odvrnite i uklonite rešetku za lak pristup lopaticama ventilatora i vazdušnim kanalima. Lako čišćenje unutrašnjosti vašeg prečistača kako bi se sprečilo sekundarno zagađenje.

Razlika između Xiaomi visokoefikasnog filtera i konvencionalnog HEPA filtera 

Kombinuje dve tehnologije filtera: elektrostatičko punjenje i mehaničku filtraciju, Xiaomi visokoefikasni filter može ukloniti 99,97% čestica iz vazduhu do minimalne veličine od 0,1 mikrometara i ukloniti prašinu, PM2.5, polen, perut kućnih ljubimaca, dim, čak i najmanju mikroplastiku. Za fine čestice veličine do 0,3 mikron, Xiaomi visokoefikasna brzina filtracije 99,97%, a za čestice veličine samo 0,1 mikrona, brzina filtracije može dostići 99,99%.

* Efektivna površina pokrivenosti od 28-48 m².

*Svi podaci su rezultat testirnaja kineskog instituta za ispitivanje i inspekciju za električne uređaje za domaćinstvo Report (No. Wck-21-50475).

*10min prečišćavanje za dnevnu sobu od cca. 20m²: U spavaćoj sobi od 20m², sa visinom plafona od 3m kada uređaj radi na maksimalnoj snazi, vreme prečišćavanja u jednom ciklusu se izračunava prema: površina prostorije k visina sobe ÷ PM CADR.

* Visokokvalitetni sadržaj aktivnog uglja od 500.000 mg: Sadržaj aktivnog uglja u filteru koji se koristi na Ksiaomi Smart Air Purifier 4 je 500.000 mg. Podaci iz Smart Mi Lab-a i mogu se neznatno razlikovati zbog razlika između pojedinačnih proizvoda.
*Noćni režim sa niskim nivoom šuma od 32,1 dB(A): Odnosi se na vrednost buke koja se generiše kada je proizvod u noćnom režimu.

Tip proizvoda Prečišćivač vazduha
Brand Xiaomi
Garancija 2 god
Boja Bela
Ovaj proizvod do sada niko nije ocenio, budite prvi!
    Naziv i vrsta robe Xiaomi Prečišćivač vazduha 4
    Tip i model Prečišćivač vazduha
    Količina izražena u jedinici mere Komad