text.skipToContent text.skipToNavigation

iRobot robotski čistač podova Braava jet 240IDEK000223230

29.990,00 din
Cena
17.990,00 din
iRobot robotski čistač podova Braava jet 240 | Tri načina rada | Za sve tipove tvrdih podloga | Tihi rad | Maksimalno do 20m2 | Mlaznica i vibrirajuća glava |

Prava potrošača: Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 21.05.2021

iRobot robotski čistač podova Braava jet 240

 

 

Braava jet™ 240 banner

 

O proizvodu

 

Novi robot iz porodice brisača za mokro, vlažno i suvo brisanje vaših podova u kuhinji, kupatilu i drugim manjim prostorijama. Za svoj rad upotrebljava krpice za brisanje i pomaže vam da održavate podove čistim.Sistem preciznog prskanja opušta prljavštinu i mrlje, vibraciona glava ih nežno istrlja.

 

Sadržaj paketa

 

Braava jet™ 2401x Braava jet™ 240

Litijumska baterija (u robotu)1x Litijumska baterija (u robotu)

Krpica za mokro brisanje2x Krpica za mokro brisanje

Krpica za suvo čiščenje2x Krpica za suvo čiščenje

Krpica za vlažno čiščenje2x Krpica za vlažno čiščenje

 
 

Glavne prednosti Braave Jet

 

 • Za mokro čiščenje kuhinja, kupatila i drugih manjih prostora
 • Tihi rad
 • Takođe čisti tvrdokorne mrlje od kafe
 • Jednostavno upravljanje
 • Za sve vrste tvrdih podloga, kao i parketa i pločica
 • Tri načina čiščenja: suvo, vlažno i morko. BraavaJet na osnovu postavljenog uloška, prepoznaje automatski željeni način brisanja.
 • Samostalno čisti u skladu sa vašim potrebama
 • Čiščenje do ivica zidova i ispod nameštaja
 • Za čiščenje teško dostupnih mesta upotrebom navigacionog sistema
 • Briše prljavštinu i mrlje na tvrdim podlogama
 • Sistem kombinacije prskanja i vibrirajuće glave za čišćenje
 • Funkcija Pauza/Uključi

 

 

Ključne funkcije iRobot Braava jet

 

Navigacija iAdapt 2.0

 

Braava jet™ efikasno i sistematski briše, mokro i suvo brisanje kuhinja, kupatila i drugih manjih prostorija. Briše na teško dostupnim mestima, uključujući i ispod elementa u kupatilu, u uglovima i ispod ormarića. Može nežno brisati ispod nameštaja, do ivica zidova.

 

Automatsko brisanje

 

Braava jet™ samostalno bira pravilan način brisanja zavisno od tipa krpica koje su montirane. Možete postaviti nevidljivu prepreku i BraavaJet će ostati u prostoriji, čak i ako tamo nema vrata.Uklonite i odbacite krpice jednostavnim pristiskom na dugme, bez dodirivanja nakupljene prljavštine na njima.

 

Izlazi na kraj i sa tvrdokornim mrljama

 

Sistem preciznog prskanja otpušta prljavštinu i mrlje, ali ne prska po namještaju i zidovima. Vibrirajuća glava nežno utrlja prljavštinu i mrlje. Namenjen je za mokro i suvo brisanje ravnih čvrstih podova, uključujući i drvene podloge, pločice i kamene površine.

 

Dva načina čiščenja

 

Braava jet™ omogućava dva načina čišćenja: suvo i mokro čišćenje. Kod suvog načina Braava odstranjuje prašinu, životinjsku dlaku i vlasi sa svih vrsta podnih površina, ali ne može očistiti tvrdokorne mrlje prilepljene za pod. Nečistoća se skuplja na krpi od mikrovlakana, koju na kraju brisanja samo istresete ili operete. U mokrom načinu čišćenja, Braava pomoću posebnih pokreta ( napred, nazad, levo, desno) vlažne krpe brišu i skupljaju nečistoću i poliraju pod.

 

Čišćenje uz ivice zidova i ispod nameštaja

 

Braava čisti inteligentno i temeljno. Bez problema se kreće ispod nameštaja, kreveta, kuhinjskih elemenata, stolova i stolica te ne oštećuje predmete. Izbegava stubišta i tepihe: kad dođe do njih, okrene se i čisti prostor okolo. I vaša Braava zna da se tepih ne može očistiti krpom od mikrovlakana.

 

Funkcija 'Pauza/Uključivanje' - Pause/Resume

 

Želite prekinuti Braavu u radu da biste videli šta je i kako obavila, a zatim nastaviti ciklus brisanja? Nema problema. Funkcija 'Pauza/Uključivanje' omogućuje da Braava nastavi s čišćenjem od mesta gde ste je zaustavili. Braava memoriše mapu prostora koji čisti. Zato možemo usred čišćenja zameniti krpu i robot nakon zamene nastavlja s čišćenjem.

 

Kome je namenjen?

 

Robotski čistač podova iRobot Braava jet vrlo je koristan u svakom domu za brisanje teško dostupnih mesta u kuhinjama i kupatilima. S jednim punjenjem Braava može suvo/vlažno očistiti površinu do 25 m2 ili mokro očistiti do 20 m2. Uz to, Braava jet se napuni za samo 2 sata, što znači da se može brzo vratiti na posao.

 

iRobot Braava jet
Mokro usisavanje Da
WiFI ugrađen Ne
Brand iRobot
Boja Bela
Tip proizvoda Robot usisavači
Prava potrošača Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca