text.skipToContent text.skipToNavigation

Einhell TC-VC 18/20 Li S-Solo akumulatorski usisivač za suvo/mokro (bez baterije i punjača)ID EK000341031

Einhell TC-VC 18/20 Li S-Solo akumulatorski usisivač za suvo/mokro (bez baterije i punjača)ID: EK000341031

Kupujte WEB kreditom Raiffeisen banke jer od 15.9. do 15.10.2022. na celokupnu korpu u minimalnom iznosu od 8.000 din ostvarujete popust od 1.000 din. Kako do web kredita saznajte OVDE.

12.190,00 din

Cena
10.690,00 din

Mesečna rata kredita na period od 24 meseca
544,00 din
Einhell TC-VC 18/20 Li S-Solo akumulatorski usisivač za suvo/mokro | Kataloški broj: 2347130 | Napon: 18 V | Max snaga usisavanja: 80 mbar | Zapremina: 20 L |  Saznaj više

Dostavljamo već od 04.10.2022

Prava potrošača: Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Einhell TC-VC 18/20 Li-Solo usisivač za vlažno i suvo je neophodan pomoćnik ambicioznom entuzijasti za čišćenje pri hobiju i radu u radionici. Pruža temeljnu uslugu na terasama ili balkonima, u kući i u kolima. Za kućne poslove, za tepihe ili tapacirane štofove, pločice ili sve vrste glaziranih pločica sa otvorenim porama, jer često površinsko čišćenje nije dovoljno. Vlažno i suvo isisavanje pruža temeljno čišćenje i idealan je dodatak standardnim aparatima za čišćenje domaćinstva kada je u pitanju uporna i trvrokorna prljavština. Usisivač za suvo i mokro je deo porodice Power X-Change visokih performansi. Kao član porodice Power X-Change, sve baterije i punjači iz serije visokih performansi litijum-jonskih sistema mogu se koristiti za sve alate sa tehnologijom Power X-Change. Ovaj proizvod dolazi bez baterije ili punjača. Oni su dostupni odvojeno. Rezervoar od nerđajućeg čelika usisivača za suvo i mokro ima kapacitet od 20 litara za sakupljanje prljavštine i tečnosti, ne rđa, napravljen je da ima čvrt i dug životni vek. Usisivač ima integrisanu mlaznicu koja omogućuje čišćenje na teško dostupnim područjima kao što su uglovi i šupljine u kupatilu ili kuhinji. Tekstilni podovi i glatki podovi imaju posebne zahteve kada je u pitanju čišćenje: prema tome, proizvod takođe dolazi sa velikom usisnom mlaznicom sa kombinovanim umetkom za tepihe i glatke podove. Za temeljno čišćenje pukotina u kupatilu, kuhinji, podrumu ili na terasi i za sve prostorije koje se dosta koriste, kao što je ulazni hol, u okviru isporuke uključena je i posebna mlaznica. Za detaljno čišćenje voznog parka ili kućnog nameštaja nalazi se posebna mlaznica za sedišta za automobile i sedišta u kući. Sistem od 36 milimetara obezbeđuje visok protok vazduha i prljavštine. Sa proizvodom se isporučuje i plastično usisno crevo i trodelna produžna cev. Proizvod je takođe kompletan sa kesom za sakupljanje prljavštine. Praktični držač za dodatnu opremu obezbeđuje da sve ostane uredno i omogućuje brzo menjanje pribora i adaptera koji su uključeni u proizvod. Za jednostavo i praktično manevrisanje, Einhell usisivač za suvo i mokro ima četiri točkića, zajedno sa ručkom za nošenje na kućištu kako bi uređaj mogao da se nosi bez napora.
 
Tehnički podaci
Zapremina 20 L
Maks. Snaga usisavanja 80 mbar
Dužina usisne cevi 150 cm
Prečnik usisne cevi 36 mm
Nivo zvučnog pritiska Lpa 72 dB (A)
Einhell dodatna garancija
2+1 produženje garancije za Power X-Change uređaje!Einhell pruža mogućnost produženja garancije za Power X-Change proizvode sa 24 na 36 meseci - potpuno besplatno! Sve što je potrebno je da registrujete svoj Vaš Einhell Power X-Change uređaj tokom prvih 90 dana od kupovine. Dodatnu garanciju možete registrovati ovde.
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i bašti

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ograničenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabla iza sebe, bez buke, bez ispusnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

 • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
 • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I BAŠTI
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kući i vrtu. To znači da kada jednom kod kuće imate Power x-Change punjivu bateriju, u budućnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okolinu.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
Kompjuterski potpomognut sistem za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontroliše sve sigurnosne procese električnih komponenti i pripadajućeg hardvera.
To rezultuje celim nizom prednosti:
 • DUŽI SERVISNI VEK BATERIJE
 • MAKSIMIZIRANO VREME RADA
 • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
 • POVEĆANA SIGURNOST

 

Poslovno ime proizvođača ISC GmbH – Landau – Germany
Poslovno ime uvoznika Einhell d.o.o. Beograd
Zemlja proizvodnje Kina
Prava potrošača Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca
Masa 3.56 kg
Tip proizvoda Industrijski usisavači i oprema
Brand Einhell
Zapremina posude 20 l
  Naziv i vrsta robe Einhell TC-VC 18/20 Li S-Solo akumulatorski usisivač za suvo/mokro (bez baterije i punjača)
  Tip i model Industrijski usisavači i oprema
  Količina izražena u jedinici mere Komad
  Poslovno ime proizvođača ISC GmbH – Landau – Germany
  Poslovno ime uvoznika Einhell d.o.o. Beograd
  Zemlja proizvodnje Kina