text.skipToContent text.skipToNavigation

Einhell TC-VC 18/20 Li S-Solo akumulatorski usisivač za suvo/mokro (bez baterije i punjača)ID EK000341031

Einhell TC-VC 18/20 Li S-Solo akumulatorski usisivač za suvo/mokro (bez baterije i punjača)ID: EK000341031

Plaćanje na 12 rata bez kamate!

Cena
10.715,00 din

Mesečna rata kredita na period od 24 meseca
564,00 din
Einhell TC-VC 18/20 Li S-Solo akumulatorski usisivač za suvo/mokro | Kataloški broj: 2347130 | Napon: 18 V | Max snaga usisavanja: 80 mbar | Zapremina: 20 L |  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 30.05.2024

Prava potrošača: Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca

Platite gotovinom pouzećem, internet bankarstvom, čekovima i karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Einhell TC-VC 18/20 Li-Solo usisivač za vlažno i suvo je neophodan pomoćnik ambicioznom entuzijasti za čišćenje pri hobiju i radu u radionici. Pruža temeljnu uslugu na terasama ili balkonima, u kući i u kolima. Za kućne poslove, za tepihe ili tapacirane štofove, pločice ili sve vrste glaziranih pločica sa otvorenim porama, jer često površinsko čišćenje nije dovoljno. Vlažno i suvo isisavanje pruža temeljno čišćenje i idealan je dodatak standardnim aparatima za čišćenje domaćinstva kada je u pitanju uporna i trvrokorna prljavština. Usisivač za suvo i mokro je deo porodice Power X-Change visokih performansi. Kao član porodice Power X-Change, sve baterije i punjači iz serije visokih performansi litijum-jonskih sistema mogu se koristiti za sve alate sa tehnologijom Power X-Change. Ovaj proizvod dolazi bez baterije ili punjača. Oni su dostupni odvojeno. Rezervoar od nerđajućeg čelika usisivača za suvo i mokro ima kapacitet od 20 litara za sakupljanje prljavštine i tečnosti, ne rđa, napravljen je da ima čvrt i dug životni vek. Usisivač ima integrisanu mlaznicu koja omogućuje čišćenje na teško dostupnim područjima kao što su uglovi i šupljine u kupatilu ili kuhinji. Tekstilni podovi i glatki podovi imaju posebne zahteve kada je u pitanju čišćenje: prema tome, proizvod takođe dolazi sa velikom usisnom mlaznicom sa kombinovanim umetkom za tepihe i glatke podove. Za temeljno čišćenje pukotina u kupatilu, kuhinji, podrumu ili na terasi i za sve prostorije koje se dosta koriste, kao što je ulazni hol, u okviru isporuke uključena je i posebna mlaznica. Za detaljno čišćenje voznog parka ili kućnog nameštaja nalazi se posebna mlaznica za sedišta za automobile i sedišta u kući. Sistem od 36 milimetara obezbeđuje visok protok vazduha i prljavštine. Sa proizvodom se isporučuje i plastično usisno crevo i trodelna produžna cev. Proizvod je takođe kompletan sa kesom za sakupljanje prljavštine. Praktični držač za dodatnu opremu obezbeđuje da sve ostane uredno i omogućuje brzo menjanje pribora i adaptera koji su uključeni u proizvod. Za jednostavo i praktično manevrisanje, Einhell usisivač za suvo i mokro ima četiri točkića, zajedno sa ručkom za nošenje na kućištu kako bi uređaj mogao da se nosi bez napora.
 
Tehnički podaci
Zapremina 20 L
Maks. Snaga usisavanja 80 mbar
Dužina usisne cevi 150 cm
Prečnik usisne cevi 36 mm
Nivo zvučnog pritiska Lpa 72 dB (A)
Einhell dodatna garancija
2+1 produženje garancije za Power X-Change uređaje!Einhell pruža mogućnost produženja garancije za Power X-Change proizvode sa 24 na 36 meseci - potpuno besplatno! Sve što je potrebno je da registrujete svoj Vaš Einhell Power X-Change uređaj tokom prvih 90 dana od kupovine. Dodatnu garanciju možete registrovati ovde.
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i bašti

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ograničenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabla iza sebe, bez buke, bez ispusnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

 • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
 • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I BAŠTI
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kući i vrtu. To znači da kada jednom kod kuće imate Power x-Change punjivu bateriju, u budućnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okolinu.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
Kompjuterski potpomognut sistem za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontroliše sve sigurnosne procese električnih komponenti i pripadajućeg hardvera.
To rezultuje celim nizom prednosti:
 • DUŽI SERVISNI VEK BATERIJE
 • MAKSIMIZIRANO VREME RADA
 • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
 • POVEĆANA SIGURNOST

 

Poslovno ime proizvođača ISC GmbH – Landau – Germany
Poslovno ime uvoznika Einhell d.o.o. Beograd
Zemlja proizvodnje Kina
Prava potrošača Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca
Tip proizvoda Industrijski usisavači i oprema
Brand Einhell
Masa 3.56 kg
Zapremina posude 20 l
Ovaj proizvod do sada niko nije ocenio, budite prvi!
  Naziv i vrsta robe Einhell TC-VC 18/20 Li S-Solo akumulatorski usisivač za suvo/mokro (bez baterije i punjača)
  Tip i model Industrijski usisavači i oprema
  Količina izražena u jedinici mere Komad
  Poslovno ime proizvođača ISC GmbH – Landau – Germany
  Poslovno ime uvoznika Einhell d.o.o. Beograd
  Zemlja proizvodnje Kina