text.skipToContent text.skipToNavigation
BODY SCULPTURE ROLER ZA MASAŽU 3 u 1IDEK000223276
Cena
3.190,00 din
ROLER ZA MASAŽU 3 u 1 FIT-0578 Najvažniji učinak rolera na mišiće je masaža i istezanje mišićnog vezivnog tkiva kao i uklanjanje žarišnih tačaka a time opuštanje hronične zategnutosti ...

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 26.01.2021

ROLER ZA MASAŽU 3 u 1 FIT-0578

Najvažniji učinak rolera na mišiće je masaža i istezanje mišićnog vezivnog tkiva kao i uklanjanje žarišnih tačaka a time opuštanje hronične zategnutosti mišića. Rolanje po mišiću će omogućiti bolju cirkulaciju u mišiću i oksigenaciju krvi, što će doprineti bržem oporavku mišića nakon vežbe. Osim navedenog roler može biti velika pomoć u rešavanju celulita.
Roler za masažu 3 u 1 je odlična sprava za istezanje. Ublažava zategnutost mišića, mekih tkiva, gornjeg i donjeg dela leđa, tetive kolena, nadlaktice i još mnogo toga!

Roler za masažu 3 u 1
1 foam roler
1 hard foam roler
1 masažni roler
Dimenzije: 45cm x 15cm

Foam roler - izrađen je od posebnog sunđerastog materijala, služi za masažu mišića, ali je vrlo dobar kao nestabilna podloga za razvoj core-a.
Masažni roler - napravljen je tako oponaša ručnu masažu dlanovima dok istureni delovi daju utisak masaže prstima. Zbog toga ima učinak na bolju cirkulaciju i oksigenaciju krvi, čime krv i hranjive materije dolaze do bolnih i oštećenih mesta na mišiću.

Idealan za putovanja, pogodan za: telo, noge, bedra, ruke, ahilovu pet, vrat i ramena.