text.skipToContent text.skipToNavigation

Šta je IPL i kako funkcioniše?

Intenzivna pulsna svetlost koristi nežno svetlo za zaustavljanje rasta dlačica. IPL (Intense Pulsed Light – Intenzivna pulsna svetlost) koristi tople, nežne impulse svetla za zaustavljanje rasta dlačica, čime se sprečava njihov ponovni rast do šest meseci*. Sa Lumea uređajem, žene obično postižu smanjenje dlačica do 92% nakon samo tri tretmana**. *Prosečno smanjenje dlačica nakon 12 tretmana: 77% na nogama, 64% u bikini zoni, 64% na pazuhu **Izmereno je na nogama, nakon 3 tretmana, 27 od 55 žena dostiže 92% ili bolji rezultat.

Da li je IPL pogodan za mene?

Lumea IPL 9000 je efektivan na prirodno tamnoplavim, braon i crnim dlačicama, kao i na nijansama kože od izrazito svetle do tamnobraon. Kao i kod drugih tretmana zasnovanih na IPL, Lumea ne može da se koristi za tretiranje belih, sivih, svetloplavih niti crvenih dlačica, a nije pogodna ni za izrazito tamnu kožu.

Pogodne nijanse kože

Pogodne nijanse kože

Pogodne boje dlačica na telu

Pogodne boje dlačica na telu

Prepoznaje, prilagođava, neguje

Lumea IPL serije 9000 je napravljena tako da „razume“ vašu kožu, uz otkrivanje nijanse kože, čak i ako je sezonsko sunce uticalo na promenu nijanse, i izbor najugodnije postavke svetla za tu nijansu. Četiri pametna dodatka prilagođavaju programe svakom delu tela.

Specijalno dizajnirani dodaci oblikovani su tako da savršeno odgovaraju svakoj oblini na svakom delu tela, za efikasan tretman na putu do šest meseci glatke kože bez dlačica*. Otkrijte gde možete da koristite Lumea uređaj kao deo rutine za uklanjanje dlačica.