text.skipToContent text.skipToNavigation

Motor na akumulator, model 117 plaviID EK000335956

Motor na akumulator, model 117 plaviID: EK000335956

Cena
6.490,00 din

Atraktivan dizajn ovaj motor čini omiljenim među decom, a napravljen je tako da pruža stabilnost u vožnji, što ga čini omiljenim i među njihovim roditeljima. Poseduje pomoćne točkove koji...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pouzećem, internet bankarstvom, čekovima i karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Atraktivan dizajn ovaj motor čini omiljenim među decom, a napravljen je tako da pruža stabilnost u vožnji, što ga čini omiljenim i među njihovim roditeljima. Poseduje pomoćne točkove koji ga čine veoma stabilnim, tako da se može kretati maksimalnom brzinom do 5km/h. Takođe, poseduje i retrovizore što mu daje realističniji izgled. Osposobite svoje dete da vozi i zajedno uživajte u boravku na svežem vazduhu, u bezbednom okruženju. Pre montiranja i korišćenja motora, molimo Vas pročitajte Korisničko uputstvo.

DODATNA OPREMA
LED svetla
OSTALE KARAKTERISTIKE
•Za jedno dete
•Akumulator 6V4Ah
•Punjač
•Brzina vozila 3-5km/h
•Retrovizori
•Pomoćni točkovi
•Preporučeno maksimalno opterećenje do 20kg
•Predviđeno za uzrast 3+

Dimenzije i težina proizvoda 

86x44x52cm
6.3kg

VAŽNE INFORMACIJE I PREPORUKE

Proizvod se isporučuje u originalnoj kutiji, nenamontiran. Za montažu proizvoda potrebno je oko 30 min. Od alata su vam potrebni šrafciger i klešta, alat nije deo seta. Baterije tipa AA koje se kod pojedinih modela stavljaju u volan vozila (baterije nisu deo seta). Proizvod nije za profesionalnu upotrebu.

VAŽNO! Pre povezivanja ukloniti zaštitnu plastiku sa akumulatora. Ovo vozilo koristi samo akumulator koji dolazi u originalnom pakovanju. Ne preporučuje se korišćenje drugih akumulatora, pogotovo onih sa drugačijim karakteristikama od originalnih. Vozilo se ne sme koristiti na javnim putevima i trotoarima. Kako biste obezbedili maksimalnu sigurnost, preporučujemo korišćenje vozila na privatnim posedima, uz dozvolu vlasnika poseda, a detetu je potrebno obezbediti dodatnu opremu u vidu kacige i štitnika za ruke i kolena. Smatramo da je od najveće važnosti da roditelj ili neka druga odrasla osoba nadgleda dete tokom korišćenja vozila. Kako biste obezbedili dugogodišnje korišćenje ovog modela potrebno je da sledite uputstva o održavanju i upotrebi istog. Sve informacije možete naći u „Korisničkom uputstvu"

Tip proizvoda Autići na akumulator
Brand Aristom
Ovaj proizvod do sada niko nije ocenio, budite prvi!
    Naziv i vrsta robe Motor na akumulator, model 117 plavi
    Tip i model Autići na akumulator
    Količina izražena u jedinici mere Komad