text.skipToContent text.skipToNavigation
iRobot robotski usisivač Roomba 675IDEK000360304
Cena
37.990,00 din
iRobot robotski usisivač Roomba 675 | Pogodan je za tepihe i tvrde podove | Trostepeni sistem čiščenja | Dvostruke četke za različite podne površine | Prilagodljiva navigacija | Radi sa sistemom Voice Assistant |

Prava potrošača: Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 29.01.2021

Roomba 675

 

Roomba 675 banner

 

O proizvodu

 

 

Robotski usisivač iRobot Roomba 675 - pogodan je za tepihe i tvrde podove - Tehnologija za otkrivanje nečistoće detektuje više zaprljana mesta - 3-stepeni sistem čišćenja.

 

Upoznajte iRobot® Roomba® 675 robotski usisivač, vašeg partnera za čistiji prostor. Potpomognut je nizom inteligentnih senzora i moćnim sistemom za čišćenje. Robotski usisivač Roomba® oslobađa vas svakodnevno od prašine, prljavštine i dlaka kućnih ljubimaca, tako da slobodno vreme možete posvetiti svemu što život nudi.

 

Sadržaj paketa

1x

Litijumska baterija (u robotu)1x Litijumska baterija (u robotu)

 

 

Glavne prednosti Roomba 675 robotskog usisivača

 

 

iRobot se već više od 30 godina bavi inovacijama u oblasti robotike
sa više od 30 miliona prodatih kućnih robota širom sveta. Bez obzira na to da li odaberete Roomba, Braava ili oba uređaja, vaši podovi dobiće posebnu negu koja im je potrebna.

 

Trostepeni sistem čiščenja
– Trostepeni sistem čišćenja skuplja prljavštinu, prašinu i ostale nečistoće sa tepiha i tvrdih podova.

 

Čisti okolinu vašeg životnog prostora
– uči vaše navike čišćenja i predlaže rasporede koji odgovaraju vašim potrebama. Takođe preporučuje stvari o kojima možda i sami ne mislite - na primer, dodatno čišćenje tokom sezone alergija.

 

Radi sa sistemom Voice Assistant
– sa kompatibilnošću glasovne asistencije putem Google uređaja za glasovnu asistenciju iili Aleksa 67Ks Serijom čisti kuću na zvuk vašeg glasa.
*(Radi sa uređajima koji podržavaju Google Home i Aleksa.
Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni žigovi kompanije Amazon.com ili njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak Google, LLC.)

 

Dvostruke četke za različite podne površine
– četke za razne površine skupljaju sve, od sitne prašine do velike nečistoće sa tepiha i tvrdih podova.

 

Prilagodljiva navigacija
– čitav niz naprednih senzora omogućava kontrolu serije 600 ispod i oko nameštaja i duž ivica.

 

Detalji

 

iRobot Roomba 675

 

iRobot® Roomba® 675 - Čist svaki dan, bez napora.

 

 

iRobot Roomba 675

 

Više od 30 godina iskustva u robotici i kontinuiranih inovacija.

 

iRobot ima više od 30 godina iskustva i vodeća je firma po inovacijama u oblasti robotike sa više od 30 miliona prodanih kućnih robota širom sveta. Bez obzira na to da li ste odabrali Roombu, Braavu ili oba - vaš pod dobija posebnu negu koja mu je potrebna

 

iRobot Roomba 675

 

Trostepeni sistem čišćenja

 

Nečistoća i prašina se ne mogu sakriti od trostepenog sistema čišćenja. Dvostruke četke za različite površine, posebno dizajnirana bočna četka i vakuum usisavanje očistiće sve, od malih čestica do velikih naslaga na vašim tepisima i tvrdim podovima.

 

iRobot Roomba 675

 

Čist životni prostor.

 

Naučiće vaše navike čišćenja i predložiće rasporede koji će odgovarati vašim potrebama. Takođe preporučuje stvari o kojima možda ni sami ne mislite, kao što je dodatno čišćenje tokom sezone alergija - daje predloge koji vama idu u korist.

 

iRobot Roomba 675

 

Reaguje na vašu glasovnu komandu

 

Radi sa Glasovnim asistentom - Zahvaljujući kompatibilnosti glasovne asistencije sa Google asistentom i uređajima serije Aleksa 67Ks, očistiće vašu kuću na zvuk vašeg glasa.

*Radi sa uređajima koji podržavaju Google Home i Aleka Aleka i svi srodni logotipi su zaštitni žigovi kompanije Amazon.com ili njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC.

 

iRobot Roomba 675

 

Dvostruke četke za različite površine.

 

Četke za različite površine rade zajedno kako bi uhvatile prašinu, prljavštinu i velike naslage, čime temeljno čiste pod. Prva četka oslobađa, podiže i usisava prašinu, prljavštinu i dlake sa podova i tepiha, a druga ubrzava kretanje nečistoće u usisni kanal.

 

iRobot Roomba 675

 

Prilagodljiva navigacija

 

Kompletna paleta naprednih senzora omogućava kontrolu serije 600 ispod i oko nameštaja i duž ivica. Cliff Detect sistem sprečava robota da padne niz stepenice; automatski se spaja na napajanje i puni nakon čišćenja.

 

iRobot Roomba 675

 

Otkriva i uklanja prljavštinu.

 

Senzori za otkrivanje prljavštine Dirt Detect™ upozoravaju vašeg robota na prljavija područja vašeg poda, kao što su prohodnija mesta, i usisivač ih temeljnije čisti.

 

iRobot Roomba 675

 

Nije potrebno dodatno vreme da prilagodite uređaj vašem podu

 

Glava za čišćenje sa automatskim podešavanjem automatski podešava visinu radi efikasnog čišćenja tepiha i tvrdih podova.

 

iRobot Roomba 675

 

Čestice prašine, znamo gde se krijete.

 

Bočna četka je posebno dizajnirana pod uglom od 27 stepeni da pomera ostatke sa ivica i uglova na stazu za čišćenje, a zatim ih usisava sa poda.

 

iRobot Roomba 675

Brand iRobot
Tip proizvoda Robot usisavači
Prava potrošača Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca