text.skipToContent text.skipToNavigation

Apple Watch Ultra Cellular 49mm, Titanium Case with Yellow/Beige Trail Loop - M/LID EK000484175

Apple Watch Ultra Cellular 49mm, Titanium Case with Yellow/Beige Trail Loop - M/LID: EK000484175

Nedelja za akciju! Iskoristite neponovljiv popust do 55% na laptopove, televizore, mobilne telefone i kućne aparate cele nedelje! Akcija traje do 29.07.2024. Celu ponudu pogledaj ovde!

169.990,00 din

Cena
94.990,00 din

Mesečna rata kredita na period od 24 meseca
5.001,00 din
Apple Watch Ultra Cellular, 49mm Titanium Case with Yellow/Beige Trail Loop - M/L | Brand: Apple | Tip: Pametan sat | PPI (Pixels per inch): 326 |  Saznaj više

Platite gotovinom pouzećem, internet bankarstvom, čekovima i karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Apple Watch Ultra Pametni satZa one kojima su granice izazov.

Upoznaj najčvršći i najmoćniji Apple Watch dosad. Odlikuje se čvrstim titanijumskim kućištem, preciznim dvofrekvencijskim GPS-om, baterijom koja traje do 36 sati i trima specijalnim narukvicama za prave sportiste i pustolove.

Čvrst kao što izgleda.

Za izradu vrhunskog sportskog sata s dosad najboljim performansama, svaki smo element obradili iznimno detaljno. Titanijumom se postiže savršena ravnoteža težine, čvrstoće i otpornosti na koroziju. Novo se kućište izdiže oko ravnog stakla od kristala safira i štiti ga od rubnih udaraca. Digital Crown sada je veći, a bočn taster izdignut je iz kućišta, pa je oboje lakše koristiti u rukavicama.

Lice sata Putokaz s Noćnim modom.

Samo na Apple Watchu Ultra lice Putokaz prikazuje sat koji se može prebaciti na aktivni kompas i ima prostora za osam komplikacija. Pri slabom osvjetljenju, zakretanjem Digital Crowna možeš aktivirati Noćni mod, pa će lice sata postati žarko crveno.

Spreman za akciju.

Novi Akcijsko dugme i brzo fizičko upravljanje različitim funkcijama. Možeš ga prilagođavati, tako da ti na primer posluži za kontrolu treninga, označavanje Putnih tačaka Kompasa ili početak ronjenja. Mogućnosti su mu neograničene, baš kao i tvoje.

Planinari, trči, roni. Uz narukvicu za svaku priliku.

Izrada vrhunskog sata za sportiste svih vrsta zahteva jedinstven pristup. Zato su specijalizirane narukvice za pustolovine na otvorenom, treninge izdržljivosti i vodene sportove osmišljeni jednako pazljivo kao i sat.

Bilo da trčiš prvi put nakon duzeg vremena, 10 kilometara ili ultramaraton, s izazovima koji stavljaju na ispit fizičku spremu ne može se nositi svako. Apple Watch Ultra je trening partner koji će ti pomoći da pomeriš svoje granice.

Brojevi koji motiviraju.

Za sportski napredak potrebni su precizni podaci i informacije. Ažurirana aplikacija Trening s novim mjernim podacima i prikazima pružit će ti sve informacije potrebne da postigneš više. Na većem zaslonu vidljivo je do šest mernih podataka odjednom.

Redizajnirani kompas.

Precizan kompas nužan je za preživljavanje u divljini jednako koliko i dobre gojzerice. Redizajnirana aplikacija Kompas donosi nove prikaze i funkcije za preciznu orijentaciju direktno sa zgloba.

Akcijsko dugme. Označi svoju lokaciju. Pronađi put.

Jednim pritiskom na Akcijsko dugme možeš brzo postaviti Putnu tačku na trenutnu lokaciju ili odmah pokrenuti Povratak. Tako ćeš se lakše fokusirati na put koji te još čeka ili na predhodnu rutu.

Sirena od 86 decibela. Zvuk spasa.

Ako se izgubiš ili povrediš i želiš privući pozornost, drži pritisnut Akcijsko dugme i aktiviraj sirenu koja će se čuti do 180 m daleko.

Senzor temperature.

Inovativni novi senzor temperature pruža dosad neviđeni uvid u žensko zdravlje i napredne mogućnosti praćenja ciklusa. Ujedno beleži i promene telesne temperature tokom noći, a sve su vidljive u aplikaciji Zdravlje.

Praćenje spavanja.

Prati kako spavaš. Provjeri koliko vremena provodiš u svakoj od triju faza sna: REM-u, osnovnom i dubokom snu. A možeš saznati i kad te je nešto probudilo.

EKG.

Aplikacija EKG može beležiti tvoj puls i srčani ritam pomoću električnog srčanog senzora te u podacima proveriti postoji li trag fibrilacije koja je oblik nepravilnog srčanog ritma.

Obavestenje o zdravlju srca.

Primaj obavestenja o neuobičajeno brzom ili sporom pulsu te nepravilnom srčanom ritmu.

Zasićenost kiseonikom. 

Očitanja zasićenosti krvi kiseonikom važan su pokazatelj tvog ukupnog zdravstvenog stanja.

Boja Žuta
Tip proizvoda Sportski gadgeti
Brand Apple
Garancija 2 god
Vrsta ekrana LTPO OLED
Veličina ekrana 1.92 "
Trajanje baterije (uobičajeno korišćenje) do 1 dan
Kapacitet baterije 542 mAh
Materijal (remen) Fluoroelastomer / Nylon
Vodootporan Da
Ovaj proizvod do sada niko nije ocenio, budite prvi!
    Naziv i vrsta robe Apple Watch Ultra Cellular 49mm, Titanium Case with Yellow/Beige Trail Loop - M/L
    Tip i model Sportski gadgeti
    Količina izražena u jedinici mere Komad