text.skipToContent text.skipToNavigation

Dobro došli u Apple svet!

eKupi Kao Authorized Reseller vam nudi kompletnu liniju Apple proizvoda! U širokoj Apple ponudi pronađi odgovarajuću uređaj za sebe. Na dlanu vam nudimo veliki i veći iPhone 14 kao i sve iPhone Pro modele. Ne zaboravite iPad modele koji su neizostavni u životima vaših školaraca i studenata. Potražite i redizajnirani MacBook Air pojačan čipom M2. Za sve koji idu do kraja za svoje zdravlje u ponudi imamo i novi WATCH serije 8. Također, za vaše apple uređaje na eKupi možete pronaći i Apple dodatnu opremu.


Apple iPhone 14 i 14 Plus

Najimpresivniji sistem dvostruke kamere na iPhone-u do sad. Nenadmašan Super Retina XDR ekran. Nova sigurnosna karakteristika, Crash Detection, poziva u pomoć kada vi to ne možete. Veliki iskorak u fotografijama sa niskim osvetljenjem. Sve to u 5 novih boja. Veliki i veći - iPhone 14 i iPhone 14 Plus.


Apple iPhone 14 Pro i Pro Max

Snimajte neverovatne detalje inovativnom glavnom kamerom od 48MP. Doživite iPhone na potpuno novi način uz Dynamic Island i Always-On ekran. Zapanjujuće inovacije koje spašavaju živote. A16 Bionic, ultimativni čip bez konkurencije. Svi sistemi Pro – iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max


MacBook Air

Redizajnirani MacBook Air sa čipom M2 nove generacije i izdržljivim potpuno aluminijskim kućištem izuzetno je tanak, neosporno brz i energetski učinkovit. Toliko je brz i moćan da na njemu možeš raditi, igrati se i stvarati što god poželiš — bilo kada i bilo gde.


iPad

Potpuno novi iPad je šareno osmišljen kako bi bio sposobniji, intuitivniji i još zabavniji. Sa novim dizajnom na svim ekranima, 10,9-inčnim Liquid Retina ekranom i četiri prekrasne boje, iPad pruža moćan način da obavite stvari, kreirate i ostanete povezani.


Apple Watch Series 8

Sadrži napredne zdravstvene senzore i aplikacije tako da možete meriti otkucaje srca i kiseonik u krvi,i pratiti promene temperature za napredne uvide u svoj menstrualni ciklus. Fitnes partner kojeg nosiš na zglobu.


Apple Watch ULTRA

Najčvršći i najsposobniji Apple Watch ikada, dizajniran za istraživanje, avanturu i izdržljivost. Sadrži kućište od titanijuma, naprednu metriku aktivnosti, Multisport vežbanje, do čak 36 sati trajanja baterije, redizajniranu aplikaciju Compass s putnim tačkama i Backtrackom i potpuno novu aplikaciju Depth.