text.skipToContent text.skipToNavigation

Barum set 4 gume 185/65R15 88T POLARIS 5ID EK000223302

Barum set 4 gume 185/65R15 88T POLARIS 5ID: EK000223302

Plaćanje na 12 rata bez kamate!

Cena
22.760,00 din

Mesečna rata kredita na period od 24 meseca
990,00 din
Kvalitet Baruma garantuje jedna od najvećih svetskih grupa guma - Continental. Marka Barum nudi ekonomične gume na tržištu. Istorija marke je započela u Evropi, a fabrika Otrokovice trenutno je je...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pouzećem, internet bankarstvom, čekovima i karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Kvalitet Baruma garantuje jedna od najvećih svetskih grupa guma - Continental. Marka Barum nudi ekonomične gume na tržištu. Istorija marke je započela u Evropi, a fabrika Otrokovice trenutno je jedna od najmodernijih fabrika guma u ​​Evropi. Kompanija poseduje veoma širok asortiman proizvoda za automobile, kombije i 4x4. Ako tražite proizvode čiji vam kvalitet omogućava bezbednu upotrebu sigurne vožnje, a ne da izgori rupu u novčaniku, Barum brend je pravi za vas.

Nova generacija Barum Polaris 5 naslednica je dobro prihvaćenog Polarisa 3. Proizvođači su se fokusirali na inovativna rešenja, još bolje materijale i visokokvalitetnu završnu obradu novog modela.

Karakteristike:
• Konstrukcija gazećeg sloja zasniva se na proverenom, fokusiranom rasporedu blokova. Zahvaljujući trodimenzionalnim šipkama, automobil se kreće polako, ubrzava i prijanja uz cestu tokom vožnje pružajući mu osećaj gume premium klase dok je marka u stvari ekonomska klasa, isporučujući visokokvalitetne gume po sniženim cenama.
• Široki utori i kompatibilni elementi za pozicioniranje na površini gaznoga sloja praktično rade tokom vožnje u vlažnim uslovima.
• Izdržljivost i zadovoljstvo obezbeđuje moderna smesa od silika gume poznata vrhunskim vozačima guma. Njegov visoki sadržaj znači da guma zadržava svojstva na različitim temperaturama i guma se ne troši prerano.

Upozorenje!
Proverite ograničenja opterećenja u uputstvu za upotrebu. Preopterećenjem vozila opterećuju se gume i drugi važni delovi vozila. To može biti uzrok lošeg rukovanja, povećane potrošnje goriva i oštećenja guma. Takođe može izazvati ozbiljno pucanje, odvajanje delova ili "curenje vazduha".

Slike proizvoda su samo u informativne svrhe i možda nisu u potpunosti u skladu s proizvodom. Sve gume u našoj ponudi su max. 2 godine starosti.

* Zvaničan stav proizvođača i distributera guma je da se gume smatraju novima ako su proizvedene pre manje od 5 godina, pod uslovom da se pravilno skladište.
Ovaj proizvod do sada niko nije ocenio, budite prvi!
    Naziv i vrsta robe Barum set 4 gume 185/65R15 88T POLARIS 5
    Tip i model Auto gume
    Količina izražena u jedinici mere Komad