text.skipToContent text.skipToNavigation

Michelin 205/55R16 Alpin 6 91TIDEK000167228

Cena
10.596,27 din
Besplatna dostava
Michelin 205/55R16 Alpin 6 91T | Sezona: Zimska | Nosivost: 91 | Maksimalna brzina: T(190) | Širina: 205 | Visina: 55 | Prečnik: 16" |

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Michelin Alpin 6 je zimska guma najnovije generacije Michelina u zimskom segmentu koja nasleđuje prethodni model. Alpin 6 pruža odlično prianjanje u suvim, vlažnim i snežnim uslovima. Pripremljen za najteže uslove, ovaj model sadrži poboljšane brazde i veći broj žlebova koji poboljšavaju vuču u snegu. Takođe, ova zimska guma ima odličan otpor prema akvaplaningu radi bolje orijentacije bočnih žljebova i poboljšane preciznosti upravljanja. Simbol snežne pahuljice na boku gume potvrdjuje da Michelin Alpin 6 ispunjava zahteve strogih standarda industrije automobilskih guma koji se odnose na performanse u zimskim uslovima vožnje.
Alpin 6 omogućava bolje prianjanje na vlažnim i snežnim površinama, a sa druge strane održava veoma visok nivo energetske efikasnosti.
Optimizacija performansi guma na niskim temperaturama izvršena je zahvaljujući najnovijim dostignućima u tehnologiji prilikom razvoja novog jedinjenja za gumenu smesu.
>
Upozorenje!
Proverite ograničenja opterećenja u uputstvu za upotrebu. Preopterećenjem vozila opterećuju se gume i drugi važni delovi vozila. To može biti uzrok lošeg rukovanja, povećane potrošnje goriva i oštećenja guma. Takođe može izazvati ozbiljno pucanje, odvajanje delova ili "curenje vazduha".

Slike proizvoda su samo u informativne svrhe i možda nisu u potpunosti u skladu s proizvodom. Sve gume u našoj ponudi su max. 2 godine starosti.

* Zvaničan stav proizvođača i distributera guma je da se gume smatraju novima ako su proizvedene pre manje od 5 godina, pod uslovom da se pravilno skladište.
Vrsta vozila Lično vozilo
Nosivost 91
Maksimalna brzina T(190)
Sezona Zimska
Širina 205
Visina 55
Prečnik 16
Brand Michelin
Tip proizvoda Auto gume