text.skipToContent text.skipToNavigation
Sava 245/40R17 Intensa UHP 2 95Y XLIDEK000288967
Cena
8.757,59  din
Sava Intensa UHP 2 omogućuje efikasno kočenje i ravnomerne karakteristike na suvoj i mokroj podlozi. Usavršen spoljni oblik preseka garantuje pouzdanu vožnju po mokrim putevima, naime površi...

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 02.06.2020

Sava Intensa UHP 2 omogućuje efikasno kočenje i ravnomerne karakteristike na suvoj i mokroj podlozi. Usavršen spoljni oblik preseka garantuje pouzdanu vožnju po mokrim putevima, naime površina se postupno prilagođava promeni spoljašnjih sila.

Zbog unapredjenog dizajna pneumatika koji smanjuje energetsku potrošnju i trenje Intensa UHP 2 odlikuje manja potrošnja goriva i omogucuje veći broj predjenih kilometara.
Upozorenje!
Proverite ograničenja opterećenja u uputstvu za upotrebu. Preopterećenjem vozila opterećuju se gume i drugi važni delovi vozila. To može biti uzrok lošeg rukovanja, povećane potrošnje goriva i oštećenja guma. Takođe može izazvati ozbiljno pucanje, odvajanje delova ili "curenje vazduha".

Slike proizvoda su samo u informativne svrhe i možda nisu u potpunosti u skladu s proizvodom. Sve gume u našoj ponudi su max. 2 godine starosti.

* Zvaničan stav proizvođača i distributera guma je da se gume smatraju novima ako su proizvedene pre manje od 5 godina, pod uslovom da se pravilno skladište.

Vrsta vozila Lično vozilo
Nosivost 95
Maksimalna brzina Y(300)
Sezona Letnja
Širina 245
Visina 40
Prečnik 19 "
Brand Sava
Tip proizvoda Auto gume