text.skipToContent text.skipToNavigation

Tigar guma 215/55R17 WINTER 98V XLID EK000200137

Tigar guma 215/55R17 WINTER 98V XLID: EK000200137

Cena
8.450,44 din

Mesečna rata kredita na period od 23 meseca
445,00 din
Tigar Winter je najprodavanija zimska guma u Srbiji namenjena srednjoj i višoj klasi automobila. Mnogi vozači se slažu da je ova guma na našem tržištu u najboljem odnosu „cena-kvalitet-broj ...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 13.12.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Tigar Winter je najprodavanija zimska guma u Srbiji namenjena srednjoj i višoj klasi automobila. Mnogi vozači se slažu da je ova guma na našem tržištu u najboljem odnosu „cena-kvalitet-broj pređenih kilometara“. Otporna je na akvaplaning pomoću širokih kanala brzo odvodi sneg, blato i vodu sa gazeće površine, tako da sa mokrom podlogom ostvaruje dobar kontakt. To donosi povećanu bezbednost u vožnji, kao i sigurno kočenje i držanje pravca i pri težim zimskim uslovima.

Bezbednost je garantovana i zahvaljujući kvalitetu kaučuka i usmerenom dezenu sa ekskluzivnim dizajnom gazećeg sloja i boka. Neke od karakteristika ove gume su:
- dobro držanje pravca na zaleđenom i snežnom putu
- sigurnost i udobnost u vožnji
- smanjena buka u kabini

Upozorenje!
Proverite ograničenja opterećenja u uputstvu za upotrebu. Preopterećenjem vozila opterećuju se gume i drugi važni delovi vozila. To može biti uzrok lošeg rukovanja, povećane potrošnje goriva i oštećenja guma. Takođe može izazvati ozbiljno pucanje, odvajanje delova ili "curenje vazduha".

Slike proizvoda su samo u informativne svrhe i možda nisu u potpunosti u skladu s proizvodom. Sve gume u našoj ponudi su max. 2 godine starosti.

* Zvaničan stav proizvođača i distributera guma je da se gume smatraju novima ako su proizvedene pre manje od 5 godina, pod uslovom da se pravilno skladište.
Poslovno ime uvoznika Baki d.o.o.
Zemlja proizvodnje Srbija
Brand Tigar
Prečnik 17
Visina 55
Širina 215
Sezona Zimska
    Naziv i vrsta robe Tigar guma 215/55R17 WINTER 98V XL
    Tip i model Auto gume
    Količina izražena u jedinici mere Komad
    Poslovno ime uvoznika Baki d.o.o.
    Zemlja proizvodnje Srbija