text.skipToContent text.skipToNavigation

Uniroyal 175/80R14 RainExpert 3 88TID EK000194792

Uniroyal 175/80R14 RainExpert 3 88TID: EK000194792

Plaćanje na 12 rata bez kamate!

Cena
6.270,14 din

Uniroyal 175/80R14 RainExpert 3 88T | Sezona: Letnja | Nosivost: 88 | Maksimalna brzina: T(190) | Širina: 175 | Visina: 80 | Prečnik: 14" |  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pouzećem, internet bankarstvom, čekovima i karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Uniroyal RainExpert 3 je najnovija generacija kišnih guma sa Shark Skin tehnologijom (koža morskog psa). Uniroyal nudi više od 45 godina stručnosti za kišne gume sa ciljem postizanja optimalnih performansi na mokrom. Ovo je najbolja guma za akvaplaning na duge relacije i rukovanje mokrim putevima.

Zaštita od akvaplaninga:
Prilikom dizajniranja ovog modela, proizvođači su bili inspirisani vodenim predatorima, tako da model koristi jedinstvenu formu žlebova za pražnjenje vode koja je slična strukturi kože kože morskog psa.
Inovativno rešenje i fini utori koji reguliraju protok vode osiguravaju odlične performanse na mokrim površinama. Dezen gaznoga sloja sprečava gubitak adhezije kada automobil vozi, npr. lokva.
Kao rezultat, vozači koji koriste RainExpert 3 su dodatno zaštićeni od akvaplaninga.

Vožnja:
RainSport 3 gume imaju premium kategoriju prianjanja na mokroj podlozi prema evropskim standardima. Ovo je veoma važna informacija za vozače koji žele da voze bezbedno i da se osećaju bezbedno na volanu svojih automobila. Asimetrični dezen gazećeg sloja koji se koristi na modelu RainExpert 3 povećava površinu gumenog kontakta sa zemljom, dok ravnomerno raspoređeni pritisak smanjuje trošenje guma i ispravlja sva odstupanja.

Upozorenje!
Proverite ograničenja opterećenja u uputstvu za upotrebu. Preopterećenjem vozila opterećuju se gume i drugi važni delovi vozila. To može biti uzrok lošeg rukovanja, povećane potrošnje goriva i oštećenja guma. Takođe može izazvati ozbiljno pucanje, odvajanje delova ili "curenje vazduha".

Slike proizvoda su samo u informativne svrhe i možda nisu u potpunosti u skladu s proizvodom. Sve gume u našoj ponudi su max. 2 godine starosti.

* Zvaničan stav proizvođača i distributera guma je da se gume smatraju novima ako su proizvedene pre manje od 5 godina, pod uslovom da se pravilno skladište.
Tip proizvoda Auto gume
Brand Uniroyal
Prečnik 14
Visina 80
Širina 175
Sezona Letnja
Maksimalna brzina T(190)
Nosivost 88
Vrsta vozila Lično vozilo
Ovaj proizvod do sada niko nije ocenio, budite prvi!
    Naziv i vrsta robe Uniroyal 175/80R14 RainExpert 3 88T
    Tip i model Auto gume
    Količina izražena u jedinici mere Komad