text.skipToContent text.skipToNavigation

Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo akumulatorski usisivač za suvo/mokro (bez baterije i punjača)ID EK000220378

Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo akumulatorski usisivač za suvo/mokro (bez baterije i punjača)ID: EK000220378

Kupujte WEB kreditom Raiffeisen banke jer od 15.9. do 15.10.2022. na celokupnu korpu u minimalnom iznosu od 8.000 din ostvarujete popust od 1.000 din. Kako do web kredita saznajte OVDE.

23.890,00 din

Cena
21.990,00 din

Mesečna rata kredita na period od 24 meseca
1.118,00 din
Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo akumulatorski usisivač za suvo/mokro | Kataloški broj: 2347140 | Napon: 2 x 18 V | Max snaga usisavanja: 150 mbar | Zapremina: 30 L |  Saznaj više

Prava potrošača: Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo bežični usisivač za suvo i morko usisavanje nezaobilazna je pomoć pri usisavanju, sušenju i čišćenju u kući, podrumu, radnom prostoru ili garaži. Bežični usisivač sa za suvo i mokro je član veoma efikasne Power X-Change porodice i zato se može koristiti sa potpunom fleksibilnošću daleko od najbliže utičnice, a visoke performanse i dugotrajne punjive baterije čine ga idealnim pomagačem svaki put čak i na teškim poslovima. Kao članovi porodice PXC mogu se koristiti sve punjive baterije iz kompletne sistemske serije. Dve brzine, ECO i BOOST, osiguravaju da se baterija optimalno koristi. Rezervoar od nehđajućeg čelika ima kapacitet od 30 litara i izrađen je da bude izdržljiv. Priključak za duvanje namenjen je čišćenju teško dostupnih područja kao što su uglovi, udubljenja i uskih prostora. Lak transport obezbeđen je velikim točkovima. Posebno praktičan je nosač za dodatnu opremu kako bi se dodaci uredno čuvali i bili lako dostupni za upotrebu tokom rada. Vijak za odvod vode omogućava da se voda koja je dospela brzo i bez napora ispušta. Na ručici se nalazi regulator vazduha. Teleskopska cev ima prečnik od 36 mm i izrađena je od nerđajućeg čelika. Proizvod se isporučuje u kompletu sa usisnim crevom za teško opterećenje (Ø 36 mm, dužine 2,5 m) i velikom kombinovanom mlaznicom za tepihe i glatke podove. Zahvaljujući filtru od pene, naboranom filteru i papirnoj vrećici za prikupljanje prljavštine koji se isporučuju uz proizvod, ništa ne sprečava da odmah započnete. Ovaj proizvod dolazi bez baterije i punjača koji su dostupni odvojeno, na primer kao praktični set.

Tehnički podaci
Zapremina 30 L
Maks. Snaga usisavanja 150 mbar
Dužina usisne cevi 250 cm
Prečnik usisne cevi 36 mm
Nivo zvučnog pritiska Lpa 76 dB (A)
 
Einhell dodatna garancija
2+1 produženje garancije za Power X-Change uređaje!Einhell pruža mogućnost produženja garancije za Power X-Change proizvode sa 24 na 36 meseci - potpuno besplatno! Sve što je potrebno je da registrujete svoj Vaš Einhell Power X-Change uređaj tokom prvih 90 dana od kupovine. Dodatnu garanciju možete registrovati ovde.
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i bašti

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ograničenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabla iza sebe, bez buke, bez ispusnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

 • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
 • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I BAŠTI
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kući i vrtu. To znači da kada jednom kod kuće imate Power x-Change punjivu bateriju, u budućnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okolinu.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
Kompjuterski potpomognut sistem za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontroliše sve sigurnosne procese električnih komponenti i pripadajućeg hardvera.
To rezultuje celim nizom prednosti:
 • DUŽI SERVISNI VEK BATERIJE
 • MAKSIMIZIRANO VREME RADA
 • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
 • POVEĆANA SIGURNOST

 

Poslovno ime proizvođača ISC GmbH – Landau – Germany
Poslovno ime uvoznika Einhell d.o.o. Beograd
Zemlja proizvodnje Kina
Prava potrošača Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca
Masa 8.1 kg
Tip proizvoda Industrijski usisavači i oprema
Brand Einhell
Zapremina posude 30 l
  Naziv i vrsta robe Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo akumulatorski usisivač za suvo/mokro (bez baterije i punjača)
  Tip i model Industrijski usisavači i oprema
  Količina izražena u jedinici mere Komad
  Poslovno ime proizvođača ISC GmbH – Landau – Germany
  Poslovno ime uvoznika Einhell d.o.o. Beograd
  Zemlja proizvodnje Kina