text.skipToContent text.skipToNavigation

Apple iPhone 15 Pro 512GB Black Titanium (mtv73sx/a) mobilni telefonID EK000561028

Apple iPhone 15 Pro 512GB Black Titanium (mtv73sx/a) mobilni telefonID: EK000561028

Plaćanje na 12 rata bez kamate!

269.990,00 din

Cena
202.999,00 din

8.mart akcija!

Mesečna rata kredita na period od 24 meseca
10.688,00 din
* 6,1" LTPO Super Retina XDR OLED Ekran * Apple A17 Pro (3 nm) procesor * Trostruka kamera, glavna 48MP  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 05.03.2024

Platite gotovinom pouzećem, internet bankarstvom, čekovima i karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

* 6,1" LTPO Super Retina XDR OLED Ekran

* Apple A17 Pro (3 nm) procesor

* Trostruka kamera, glavna 48MP

 

 

Elegantan dizajn u četiri boje

 

 

 

iPhone kovan u titanu

 

Prekrasna, fino brušena završna obrada na titanijskim trakama postiže se preciznom mašinskom obradom, brušenjem, četkanjem i peskirenjem.

Nove oblikovane ivice i najtanje ivice ikada na iPhone-u čine ga još ugodnijim za držanje u ruci.

 

 

Traka od titanijuma spojena je sa novim unutarašnjim aluminijskim okvirom difuzijom u čvrstom stanju. Ovo je prva inovacija u industriji, koja koristi termomehanički proces koji spaja ova dva metala s neverovatnom snagom.

Unutarnji okvir takođe je izrađen od 100% recikliranog aluminijuma, što pridonosi našoj ukupnoj upotrebi recikliranih materijala i pomaže nam da radimo prema našim klimatskim ciljevima za 2030.

 

 

Slika

Izvanredno otporan.

iPhone je otporan na prskanje, vodu i prašinu. Kakvo olakšanje.

Trifecta

Jaka traka od titanijuma. Najtvrđe staklo na pametnom telefonu. I prednja strana Ceramic Shield koja je još čvršća od bilo kojeg stakla za pametni telefon.

 

Prikaz istinske inteligencije

 

iPhone 15 Pro ima napredni Super Retina XDR ekran s ProMotion tehnologijom. Povećava stope osvežavanja na 120 Hz kada su vam potrebne najbolje grafičke performanse. I smanjuje se radi uštede energije kada vi to ne činite.

 

 

Slika


Dynamic Island prikazuje upozorenja i aktivnosti uživo — tako da ih ne propustite dok radite nešto drugo. Možete jednostavno pratiti svoju sledeću vožnju, sportske rezultate, status leta i još mnogo toga.


Uz Always-On display, vaš zaključani ekran ostaje vidljiv, tako da ga ne morate dodirivati da biste bili u toku. Koristeći pametne algoritme, iPhone detektuje kada je u vašem džepu ili licem prema dole i gasi se kako bi produžio trajanje baterije.

 

Sačekaj nešto posebno

 

StandBy pretvara vaš iPhone u novo iskustvo preko celog ekrana s vidljivim informacijama koje možete videti iz daljine. Samo ga postavite na stranu dok se puni kako biste prikazali vreme, videli svoje omiljene fotografije ili pazili na svoje widgete. Zahvaljujući Always-On ekranu, stabilan je. Noću se ekran zatamnjuje kako biste mogli mirno spavati.

 

 

A17 Pro čip - čudovišni dobitak za igru

 

Novi GPU Pro-klase omogućava igre koje do sad nisu viđene na nijednom pametnom telefonu.

iPhone 15 Pro po prvi put koristi hardverski ubrzano praćenje— to je do četiri puta brže od softverskog praćenja zraka, pružajući fluidniju grafiku i realističniju rasvetu . To je najbrža izvedba praćenja zraka na pametnom telefonu.

MetalFX Upscaling kombinira performanse GPU-a i Neural Engine-a za proizvodnju grafike visoke rezolucije uz mnogo manju potrošnju energije. Tako da možete igrati u nedogled.

 • Do 20% brži GPU sada sa 6 jezgara
 • Do 10% brži CPU sa 6 jezgara 
 • Do 4x brže praćenje nego A16 Bionic
 • Do 2x brži Neural Engine izvodi gotovo 35 triliona operacija u sekundi sa 16 jezgara

 

 

Kamera koja hvata vašu najluđu maštu

 

 

 

Mega moćna kamera od 48MP

Napredni senzor s četiri piksela maksimalno iskorišćava 48 megapiksela prilagođavajući se onome što snimate, tako da dobijate fotografije pri slabom osvetljenju s fenomenalnim detaljima . Također vam omogućava da se približite uz dodatni 2x telefoto.

Novi Photonic Engine kombinuje najbolje piksele iz slike super visoke rezolucije s drugom koja je optimizovana za snimanje svetla. Dakle, automatski dobijate fotografije od 24 MP — to je dvostruko veća rezolucija nego pre — za svakodnevne fotografije s dodatnim detaljima.

Candy

 

Za trenutke kada želite dati prioritet detaljima, imate više profesionalnih opcija za odabir.

48MP HEIF daje vam četiri puta veću rezoluciju nego pre , u formatu koji je spreman za deljenje. Ili snimajte u 48MP ProRAW za preciznu kontrolu nad bojom, detaljima i dinamičkim dometom.

Candy2
 

 

Koji je tvoj glavni mm?

 

Sada možete odabrati svoj zadani objektiv glavne kamere — 24 mm, 28 mm ili 35 mm — sve bez potrebe da sa sobom nosite dodatnu opremu. To je moć računarske fotografije.

 

Slika

24 mm

28 mm

35 mm

 

Portreti nove generacije

 

Photonic Engine pojačava vaše portrete , dajući vam prekrasne detalje, verne boje, nula kašnjenja okidača i do dva puta bolje performanse pri slabom osvetljenju. Sada i portreti mogu biti Live Photos. U portretnom načinu možete koristiti kontinuirano zumiranje kako biste se približili lepo i blizu. Čak možete prebacivati fokus između subjekata nakon što snimite fotografiju.

 

Slika


Photonic Engine ne koristi samo portrete. Noćni način rada sada vam omogućuje da svoje subjekte vidite jasnije u tamnijim scenama s povećanim dinamičkim dometom.


Kamera TrueDepth takođe koristi najnoviji Smart HDR, noćni način rada i poboljšanja portreta. Tako ćete dobiti svoje najbolje selfije dosad .


Kada je osvetljenje jako ili neujednačeno, najnoviji Smart HDR inteligentno optimizuje i vaš subjekt i pozadinu — dajući vam fotografije sa prelepim bojama i preciznijim tonovima kože

 

Filmski način rada automatski pomera fokus na najvažniji subjekt na sceni. A sada možete savladati uverljive krupne planove sa novim 2x optičkim zumom. Bravo. Upotrebite akcijski način rada kako biste stabilizirali stvarno drhtav snimak iz ruke .

Novo kodiranje videozapisa čini ProRes još moćnijim, omogućavajući veći domet i fleksibilnost za vizualne efekte i gradaciju boja u postu. iPhone 15 Pro je prvi pametni telefon koji podržava ACES — Academy Colour Encoding System — globalni standard boja za velike filmske produkcije. Učinite svoje, reditelji.

Snimanje prostornog videa dostupno kasnije ove godine: Oživite uspomene uz prostrane videozapise. iPhone 15 Pro može snimati 3D videozapise pomoću napredne ultra široke i glavne kamere, tako da možete ponovno proživeti svoje omiljene trenutke na Apple Vision Pro.

 

 

 

120 mm čistog profesionalnog zuma - tetraprizma: čak i hladnije nego što zvuči

 

Stvorili smo najsavremeniji dizajn tetraprizme — presavijenu staklenu strukturu ispod sočiva— koja reflektuje svetlosne zrake četiri puta . To omogućava svetlu da dulje putuje u istom prostoru, dajući vam novu žarišnu daljinu koja stvarno prelazi udaljenost. Kako bismo podržali dizajn tetraprizme, razvili smo 3D modul za optičku stabilizaciju slike sa pomakom senzora i autofokus koji se kreće u sva tri smera. Naš najnapredniji program stabilizacije ikada pruža dvostruko više mikropodešavanja nego pre.

Koristeći inteligentnu stabilizaciju slike, naš novi vodič pomaže vam u nizanju super zumiranih snimaka. Dobro će vam doći sada kada imate digitalni zoom do 25x za igru.

 

 

Gigablastujte svoje gigabite

 

USB‑C sa USB 3 daje vam do 10 Gb/s, tako da možete preneti svoje majstorske ProRes videozapise, samo tako .

Sada možete spojiti USB‑C opremu kao što su flash memorije, brza spoljna memorija, 4K ekrani i mikrofoni. A Apple Watch ili AirPods možete puniti sa svog iPhone-a.

Napunite do 50% za oko 30 minuta 10 sa 20 W USB‑C adapterom za napajanje (prodaje se zasebno).

iPhone 15 Pro vam omogućuje snimanje ProRes videa direktno na spoljnu memoriju, tako da možete brzo menjati diskove i zadržati kameru svog iPhone-a na setu . Želite li snimiti usporene snimke u holivudskom stilu? Sada možete snimati ProRes 4K u 60 fps na spoljni SSD.

 

 

Wi‑Fi 6E daje vam najbrži Wi‑Fi na iPhone-u — povećanje brzine koje čini veliku razliku.

eSIM pojednostavljuje putovanje. Samo aktivirajte eSIM za zemlju koju posećujete pre nego što krenete. Ili kad stigneš. 

5G pruža superbrzo iskustvo tako da možete upućivati visokokvalitetne FaceTime pozive, brzo preuzimati datoteke i igrati igre sa više igrača u stvarnom vremenu dok ste u pokretu. 

iPhone 15 Pro je prvi pametni telefon s Thread radiom, koji će vam omogućiti da direktno upravljate svojim pametnim kućnim uređajima koji podržavaju Thread.

 

 

Trajanje baterije

 

Čak i sa toliko naprednih novih funkcija, iPhone 15 Pro i dalje vam pruža neverovatno celodnevno trajanje baterije.

 

 

U hitnim slučajevima, iPhone vam čuva leđa

 

Hitni SOS putem satelita

 • Ako ste pokušali nazvati 911, ali nemate mrežu ili Wi-Fi, možete koristiti iPhone za slanje SMS-a hitnim službama preko satelita. 
 • Kako bi uštedio vreme, iPhone unapred učitava važna pitanja za procenu vaše situacije . Samo dodirnite za odgovor. Zatim će vam iPhone pokazati gde da usmerite telefon kako biste ostali povezani i izbegli prepreke poput planina.
 • Upamtite, Zavisno od uslova može potrajati od 15 sekundi do više od minute.

Otkrivanje sudara

 • iPhone može detektovati teški sudar i pozvati pomoć ako vi to ne možete.
 • Hardverski senzori i napredni algoritmi kretanja identifikuju znakove sudara , poput iznenadnih promena brzine i smera ili promena pritiska u kabini uzrokovanih otvaranjem vazdušnog jastuka.
 • Zatim iPhone može nazvati 911 i obavestiti vaše kontakte za hitne slučajeve.
 • Preko 1 milion sati podataka o vožnji i sudarima u stvarnom svetu pomaže iPhone-u da prepozna nesreće.
Slika

Pomoć na putu putem satelita

 • Ako vam se automobil pokvari, a vi ste izvan utabane staze bez mrežne usluge ili Wi-Fi-ja, i dalje možete koristiti iPhone za pomoć.
 • Najpre pošaljite novu poruku Pomoć na putu i sledite jednostavne korake na ekranu da vidite kako se povezati — i ostati povezani — sa satelitom . Zatim dodirnite da biste odgovorili na nekoliko ključnih pitanja, primer koji model automobila imate i kakva vam je pomoć potrebna.
 • Nakon što odgovorite, povezaće vas sa AAA pružanje pomoći na putu, koji može poslati nekoga sa odgovarajućom opremom da vam pomogne da se ponovno pokrenete. Nemate članstvo? Bez brige. Sve radi, čak i ako niste član.

 

Dizajniran da napravi razliku

 

iPhone 15 sadrži više recikliranih materijala nego ikad:

 • 100 % reciklirani kobalt u bateriji
 • 100 % reciklirana bakarna folija u MagSafe induktivnom punjaču

Sada se 99 % iPhone ambalaže temelji na vlaknima, sa 100 posto recikliranim ili odgovorno dobijenim drvenim vlaknima. I još uvek nema plastične folije oko kutije. Naše trgovine, kancelarije i centar za podatke. Do 2030. će biti i naši proizvodi.

 

Slika


Aplikacija Health
olakšava vam pristup informacijama o vašem zdravlju i fitnessu — i sigurno deljenje pristupa sa aplikacijama, rodbinom i lekarima.


Zaporke
 eliminišu potrebu za lozinkama na aplikacijama i web stranicama korišćenjem jedinstvenih digitalnih ključeva. Samo koristite Touch ID ili Face ID za autentifikaciju. Jednostavno i sigurno.


Safari poboljšano privatno pregledavanje
zaključava prozore pregledavanja kada se ne koriste, blokira učitavanje poznatih programa za praćenje i uklanja URL-ove za praćenje.

 

Slika


Ako ste u opasnosti da izgubite sposobnost govora, Personal Voice vam omogućuje stvaranje glasa koji zvuči poput vas, tako da možete komunicirati s njim koristeći Live Speech za pozive i razgovore.


VoiceOver je čitač ekrana koji govori slepim ili slabovidnim osobama što se tačno događa na iPhone-u. Može vrlo detaljno opisati prijatelje, predmete, tekst, fotografije, pa čak i grafikone.


Assistive Access
pomaže korisnicima s kognitivnim poteškoćama prilagoditi aplikacije i iskustva. Na primer, Poruke mogu ponuditi vizualne komunikacijske alate, poput video poruka, a početni zaslon može naglasiti veliki tekst i ikone.

 

iOS 17 - svaki dan sve bolji

 

iOS 17 donosi nove funkcije za poboljšanje stvari koje radite svaki dan. Izrazite se kao nikada pre kada nekoga nazovete ili mu pošaljete poruku. Delite sadržaj na praktične nove načine. I učinite još više s novim iskustvima za svoj iPhone.

   • Plakat za kontakt. Napravite vlastiti poster koji će kontakti videti kada nazovete. Odaberite omiljenu sliku ili emoji, uparite ga s omiljenim fontom i eto ga — vaša vlastita podsetnica.
   • NameDrop. Želite s nekim razmeniti podatke za kontakt? Samo približite svoj iPhone. Oboje možete odabrati šta želite deliti, a informacije se prenose odmah.
   • Stiker uživo. Dodirnite i držite objekat na fotografiji kako biste ga podigli iz pozadine i izradili stiker. Dodajte efekte kao što su Puffy i Shiny. Ili izradite animirane sticker iz Live Photos.

 

Tip proizvoda Pametni telefoni
Brand Apple
Boja Crna
Veličina ekrana 6.1 "
Tip ekrana Super Retina XDR OLED (OLED), ProMotion technology, Always-On display
Interna memorija 512 GB
Proširiva memorija Ne
RAM memorija 8 GB
Zadnja kamera 48MP + 12MP + 12MP
Prednja kamera 12 MP
Tip procesora Apple A17 Pro (3 nm)
Vrsta OS-a iOS 17
Operativni sistem iOS
Ostalo IP68 (bez prašine, potapanje više od 1m)
Visina 146.6 mm
Širina 70.6 mm
Dubina 8.3 mm
Ovaj proizvod do sada niko nije ocenio, budite prvi!
  Naziv i vrsta robe Apple iPhone 15 Pro 512GB Black Titanium (mtv73sx/a) mobilni telefon
  Tip i model Pametni telefoni
  Količina izražena u jedinici mere Komad