text.skipToContent text.skipToNavigation

Motor na akumulator, model 104 siviID EK000397648

Motor na akumulator, model 104 siviID: EK000397648

Besplatna dostava u stan na teritoriji cele Srbije!

Iskoristi mogućnost plaćanja do 12 rata.

Cena
5.490,00 din

Svetlosni i zvučni efekti, kao i atraktivan dizajn ovaj motor čini omiljenim među decom, a napravljen je tako da pruža stabilnost u vožnji , što ga čini omiljenim i među njihovim roditelj...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pouzećem, internet bankarstvom, čekovima i karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Svetlosni i zvučni efekti, kao i atraktivan dizajn ovaj motor čini omiljenim među decom, a napravljen je tako da pruža stabilnost u vožnji , što ga čini omiljenim i među njihovim roditeljima. Ovaj prelepi motor je malih dimenzija i zato je izuzetno pogodan za transport do mesta gde će ga Vaše dete voziti. Osposobite svoje dete da vozi i zajedno uživajte u boravku na svežem vazduhu, u bezbednom okruženju. Pre montiranja i korišćenja motora, molimo Vas pročitajte Korisničko uputstvo.

DODATNA OPREMA
LED svetla
OSTALE KARAKTERISTIKE
•Za jedno dete
•Akumulator 6V 4.5Ah
•Punjač 6V500mA
•Vreme punjenja od 8 – 12h
•Brzina vozila oko 3km/h
•Tri točka
•Prtljažnik
•vPrekidač on/off
•Preporuceno maksimalno opterećenje do 15kg
•Predviđeno za uzrast 3+


DIMENZIJE I TEŽINA PROIZVODA
82x41x51cm


VAŽNE INFORMACIJE I PREPORUKE

Proizvod se isporučuje u originalnoj kutiji, nenamontiran. Za montažu proizvoda potrebno je oko 30 min. Od alata su vam potrebni šrafciger i klešta, alat nije deo seta. Baterije tipa AA koje se kod pojedinih modela stavljaju u volan vozila (baterije nisu deo seta). Proizvod nije za profesionalnu upotrebu.

VAŽNO! Pre povezivanja ukloniti zaštitnu plastiku sa akumulatora. Ovo vozilo koristi samo akumulator koji dolazi u originalnom pakovanju. Ne preporučuje se korišćenje drugih akumulatora, pogotovo onih sa drugačijim karakteristikama od originalnih. Vozilo se ne sme koristiti na javnim putevima i trotoarima. Kako biste obezbedili maksimalnu sigurnost, preporučujemo korišćenje vozila na privatnim posedima, uz dozvolu vlasnika poseda, a detetu je potrebno obezbediti dodatnu opremu u vidu kacige i štitnika za ruke i kolena. Smatramo da je od najveće važnosti da roditelj ili neka druga odrasla osoba nadgleda dete tokom korišćenja vozila. Kako biste obezbedili dugogodišnje korišćenje ovog modela potrebno je da sledite uputstva o održavanju i upotrebi istog. Sve informacije možete naći u „Korisničkom uputstvu"

Tip proizvoda Autići na akumulator
Brand Aristom
Ovaj proizvod do sada niko nije ocenio, budite prvi!
    Naziv i vrsta robe Motor na akumulator, model 104 sivi
    Tip i model Autići na akumulator
    Količina izražena u jedinici mere Komad