text.skipToContent text.skipToNavigation

EINHELL punjač i baterija 18V 1.5 Ah PXC Starter KitID EK000220367

EINHELL punjač i baterija 18V 1.5 Ah PXC Starter KitID: EK000220367

Plaćanje na 12 rata bez kamate!

Cena
99.999,00 din

Mesečna rata kredita na period od 24 meseca
5.265,00 din
EINHELL punjač i baterija 18V 1.5 Ah PXC Starter Kit | Napajanje punjača: 200-250 V | 50-60 Hz | zlazni napon punjača: 21 V | Vreme punjenja: 1/2h | Univerzalano za sve Power X-Change baterije |  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 25.04.2024

Platite gotovinom pouzećem, internet bankarstvom, čekovima i karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Power X-Change: Jedna baterija - za sve alate!
Power X-Change je novi Einhell sistem za punjive baterije. Projektovan je radi multifunkcionalnosti i interoperabilnosti, a pritom i štedi novac. Što to tačno znači? Ova napredna tehnologija omogućava upotrebu punjivih 18V baterija sa 5 različitih kapaciteta za napajanje više od 100 različitih alata i uređaja.
Velika prednost Power X-Change sistema je što možete kupiti solo alate bez baterije i punjača. Nije potrebno kupovati novi punjač i novu bateriju pri svakoj kupovini alata. Štedi se novac i čuva priroda. Većina ljudi posjeduje punu ladicu različitih punjača za mobilne telefone, akumulatorske bušilice, tablete, laptope i sl. Nelogično je trošiti toliko prirodnih resursa na taj način, pri čemu se zauzima preveliki broj utičnica. U zavisnosti od primjene, moguće je kombinovati baterije kapaciteta od 1.5Ah i 5.2Ah.
Prednosti akumulatorske tehnologije su očigledne. Nakon što počnete s upotrebom ovih proizvoda zapitati ćete se zašto ste se ikada mučili s dugačkim i zapetljanim kablovima. Za snažnije uređaje, kao što su npr. akumulatorske kosilice, možete kombinovati dve baterije radi dobijanja 36V. Nije nužna kupovina skupih punjivih 36V baterija koje su kompatibilne samo sa odnosnim proizvodom. Moguće je koristiti iste baterije za kosilicu koje se koriste za akumulatorsku bušilicu, višenamjensku testeru ili trimer za travu. Iako se akumulatorski alati napajaju baterijama ključno je napomenuti da imaju iste performanse kao i električni alati.
Naravno, performanse zavise od kvalitete baterijskih ćelija i tehnologije punjenja. Samo litijum-ionske ćelije vrhunskog kvaliteta renomiranih proizvođača se upotrebljavaju za Power X-Change proizvode. Ćelije se pojedinačno nadziru tokom punjenja pod kontrolom mikroprocesora čime se osigurava optimalno punjenje. Integrisani LED indikatori prikazuju status napunjenosti pre i tokom upotrebe. Na ovaj način se izbjegavaju neugodnosti kod delimično napunjene baterije. Također, kod litijum-jonskih baterija ne dolazi do samopražnjenja ni do poznatog memorijskog efekta. Baterije su zaštićene od preopterećenja tokom rada. Ovo značajno produžuje vremenski razmak između punjenja kao i vek trajanja baterija. Uostalom, naša korporativna vizija je razvoj ekoloških proizvoda. Gumiran i robustan oklop štite baterije od udaraca i oštećenja, što ih čini izrazito otpornim i izdržljivim.
Vreme punjenja:
30 min (1.5 Ah baterija)
40 min (2.0 Ah baterija)
60 min (3.0 Ah baterija)
80 min (4.0 Ah baterija)
130 min (5.2 Ah baterija)
Poslovno ime proizvođača ISC GmbH – Landau – Germany
Poslovno ime uvoznika Einhell d.o.o. Beograd
Zemlja proizvodnje Kina
Ovaj proizvod do sada niko nije ocenio, budite prvi!
  Naziv i vrsta robe EINHELL punjač i baterija 18V 1.5 Ah PXC Starter Kit
  Tip i model Akumulatori i punjači
  Količina izražena u jedinici mere Komad
  Poslovno ime proizvođača ISC GmbH – Landau – Germany
  Poslovno ime uvoznika Einhell d.o.o. Beograd
  Zemlja proizvodnje Kina