text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
Einhell GE-CH 1846 Li Kit akumulatorske makaze za žbunje (1x2.0Ah)IDEK000220399
Cena
10.990,00 din
Einhell GE-CH 1846 Li Kit akumulatorske makaze za žbunje (1x2Ah) | Kataloški broj: 3410683 | Napon: 18 V | Dužina noža: 52 cm |

Prava potrošača: Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 26.11.2020

Akumulatorske makaze za žbunje GE-CH 1846 Li Set su efikasan alat koji zahvaljujući maloj težini i praktičnoj veličini pruža dobru uslugu za obrezivanje žive ograde, grmlja i žbunja velikih površina i na lokacijama gde nema veze sa električnom energijom. Sa novim Power X-Change baterijskim sistemom od Einhell-a, makaze za živu ogradu poseduju 18 V baterijski paket sa 2,0 Ah za dugotrajne radne sesije. GE-CH 1846 Li Set ima indikator nivoa napunjenosti baterije sa tri LED dioda gde možete proverite trenutni nivo napunjenosti jednim pogledom. Pored toga, baterijski paketi mogu se koristiti za sve proizvode iz familije Power X-Change. U paketu sa dodatnim brzim punjačem. Integrisani sigurnosni prekidač austavlja sečivo za manje od 1 sekunde kada se prekidač oslobodi. Točkovi su zaštićeni aluminijumskim poklopcem. Štitnik ima rupu za montažu na zid i omogućuje da se ove akumulatorske makaze skladište u minimalnom prostoru. Za duži radni vek, zupčanici su metalni, za bolje rezultate sečenja, sečiva su napravljena od dijamantom brušenog čelika sečenog laserom. GE-CH 1846 Li Set dolazi sa čvrstim zaštitom za sečenje za bezbedan i jednostavan transport ili skladištenje.

Tehnički podaci
Maks. Vreme rada 80 min
Vreme punjenja 40min
Dužina rezanja 46 cm
Dužina sečiva 520 mm
Razmak između zubaca 15 mm
Reza u minuti 2200 min^-1
Baterija 18 V | 2000 mAh | Li-Ion
Broj baterija 1 Pieces
Logistički podaci
Težina uređaja 2.3
Dužina 907 mm
Širina 175 mm
Visina 180 mm
Bruto težina jednog pakovanja 3.98 kg
Težina uređaja 2.3 kg
Bruto težina transportne kutije 14 kg
 
Einhell dodatna garancija
2+1 produženje garancije za Power X-Change uređaje!Einhell pruža mogućnost produženja garancije za Power X-Change proizvode sa 24 na 36 meseci - potpuno besplatno! Sve što je potrebno je da registrujete svoj Vaš Einhell Power X-Change uređaj tokom prvih 90 dana od kupovine. Dodatnu garanciju možete registrovati ovde.
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i bašti

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ograničenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabla iza sebe, bez buke, bez ispusnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

  • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
  • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I BAŠTI
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kući i vrtu. To znači da kada jednom kod kuće imate Power x-Change punjivu bateriju, u budućnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okolinu.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
Kompjuterski potpomognut sistem za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontroliše sve sigurnosne procese električnih komponenti i pripadajućeg hardvera.
To rezultuje celim nizom prednosti:
  • DUŽI SERVISNI VEK BATERIJE
  • MAKSIMIZIRANO VREME RADA
  • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
  • POVEĆANA SIGURNOST

 

Napon akumulatora 18 V
Dužina noža 52 cm
Brand Einhell
Tip proizvoda Aku makaze za živu ogradu
Masa 2.3 kg
Prava potrošača Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca